Familiedrama Almere

Familiedrama Almere

- 7 juni 2009
In Almere heeft een gezinsdrama plaatsgevonden, meldt de politie. Een vader heeft zijn twee dochters omgebracht en daarna zichzelf.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 148        Volgende >
Lieve moeder Astrid,

Vol ontzetting drong het bericht zondag bij het nieuws tot me door. Ik ken je niet maar toch al de hele week wil ik je ergens een hart onder riem steken, maar hoe? Dat is de grote vraag en eigenlijk weet ik het antwoord, hoe graag ook je kan het niet er zijn geen wooren voor.
Lieve Astrid, ik las in de krant dat je je sterk houdt erg goed van je maar laat je emoties ook vrij gaan dat ben je aan jezelf verplicht maar ook aan je 2 dochters waarvan je morgen definitief afscheid moet nemen, heel veel sterkte en kracht voor jou maar ook zeker voor je familie. Ik brand morgen een kaarsje voor je dochters
Groet Katja 
Op 12 juni 2009
om 12:54 getekend door:
K.a.t.j.a.
Dit is niet ok
Heel erg wat hier weer gebeurd.

Zelf ben ik een gescheiden man van 43 jr, lig vd 2e keer in scheiding met 4 kinderen, waarvan oudste uit het 1e huwelijk.

Vraag me af hoe zoiets kan...totale verstandsverbijstering of hoe moet je dit noemen ?

Triest want wanneer je probeerd om samen er uit te komen dan moet het kunnen lukken qua omgang maar ook financieel.

Opmerking die ik hierbij wil plaatsen is dat ik de regering oproep om ook mannen/ex-pappa's een kans te gunnen om opnieuw te beginnen bij een echtscheiding, d.w.z. qua alimentatie.

Want als ik zo om mij heen kijk lijkt mij dit een vd grootste problemen bij ex-pappa's, ze kunnen vaak geen nieuw bestaan meer opbouwen met een nieuwe partner omdat er te weinig financiele middelen voor zijn.

MEESTAL WORDEN ZE FINACIEEL UITGEKLEED !

Ik denk dat veel pappa's uiteindelijk zo erg geestelijk in de knoop raken hierdoor dat ze doordraaien en soms dit zulk middelen aangrijpen, helaas.

Neemt zeker niet weg dat een man/ex pappa voor zijn kinderen dient te blijven opkomen ook financieel, maar wel indien dit mogelijk is anders moet de staat bij springen net zoals ze dit voor asielzoekers/allochtonen doen !

Heel veel sterkte en dikke knuffel wens en geef ik U...!
Rob 
Op 12 juni 2009
om 11:17 getekend door:
R.o.b. .v.a.n. .d.e.n. .H.o.v.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Sandra,

Maandag zagen wij de vlag half stok hangen op Het Kompas en schrokken ontzettend. De vraag was meteen wie...

Maag draaide zich om...

Woorden zijn er niet voor!

Veel sterkte toegewenst.

RUST ZACHT LIEVE CHELSEA EN BRIDGET 
Op 12 juni 2009
om 10:14 getekend door:
F.a.m.i.l.e. .K.o.o.i.j.m.a.n.
Dit is niet ok
veel sterkte ik kan dit niet bevatten 
Op 12 juni 2009
om 8:38 getekend door:
a. .w.o.l.f. .o.o.s.t.i.n.g.
Dit is niet ok
Lieve Sandra,
Zondagavond hoorde ik van het drama, wat jouw is overkomen. Ik weet dat jij een top moeder bent en dat je kinderen alles voor jou waren in het leven, ze gaven je plezier, motivatie, energie en heel veel liefde. Geef niemand de schuld, je kunt dit volgens mij alleen verwerken vanuit een heel groot hart en met heel veel liefde. Het zal moeilijk worden, ik wens jou en je ouders, broer en je stiefkinderen heel veel sterkte en kracht. Ik draag je in mijn hart. 
Op 11 juni 2009
om 23:51 getekend door:
H.e.n.k.
Dit is niet ok
Heel veel warmte, steun en sterkte toegewenst voor alle nabestaande... 
Op 11 juni 2009
om 14:23 getekend door:
r.o.u.s.c.h.a.
Dit is niet ok
Ongeloof en enorm veel verdriet!!!
Ik kan het maar niet uit mijn hoofd zetten, WAAROM???
Maandagochtend hoorde ik ook op de creche dat het om Bridget ging, die bij mijn zoontje in de groep zat. Hij had het vaak over haar.
Wij wensen de moeder en alle familie en vrienden van chelsea en bridget heel veel sterkte toe om dit grote verlies te verwerken. 
Op 11 juni 2009
om 13:00 getekend door:
M.e.h.r.v.a.n.d.
Dit is niet ok
woorden schieten te kort kan aleen maar zeggen WAAROM ik wens de familie heel veel sterkte 
Op 10 juni 2009
om 21:34 getekend door:
r.i.a. .o.o.r.t.h.u.i.s.
Dit is niet ok
Ik kan het maar niet uit mijn hoofd zetten,wat er gebeurd is met die meisjes,wat ze meegemaakt hebben,ik moet er niet aan denken.Ik vind dit echt heel erg,de mama heel veel sterkte en kracht toegwenst,maar ook de verdere familie en dochters,heel heel veel sterkte 
Op 10 juni 2009
om 21:22 getekend door:
M.a.r.i.e.k.e.
Dit is niet ok
Wij hebben Bridget maar 1 ochtend meegemaakt tijdens een opa en oma dag bij Pino en ze was steeds in de buurt van onze kleinzoon Dean te vinden. Ondanks de korte tijd dat we haar hebben leren kennen heeft ze onze harten gestolen.Het is onbegrijpelijk dat zoiets gebeurd. Wij wensen de moeder en verdere familie heel veel sterkte toe. 
Op 10 juni 2009
om 18:09 getekend door:
R.o.b. .e.n. .R.a.n.d.y. .R.u.s.s.c.h.e.n.
Dit is niet ok
Ik denk vooral aan de moeder, hoe moet deze moeder verder zonder haar twee lieve, onschuldige meiden.
Ik hoop dat je de kracht vind om hier mee verder te gaan.
Ik wens de moeder,familie en vrienden heel veel sterkte toe. 
Op 10 juni 2009
om 11:41 getekend door:
l.i.n.d.a.
Dit is niet ok
Mijn zoontje speelde altijd erg graag met Bridget bij Pino. Als ik hem kwam ophalen waren ze vaak samen aan het puzzelen of knutselen. Het was altijd een zeer schattig stelletje. Ik vind het onbegrijpelijk en onvergefelijk. Wij zullen het vriendinnetje van ons zoontje missen en wensen jullie veel sterkte met dit afschuwelijke verlies. 
Op 10 juni 2009
om 10:15 getekend door:
J.o.h.n.
Dit is niet ok
Mijn zoontje speelde altijd erg graag met Bridget bij Pino. Als ik hem kwam ophalen waren ze vaak samen aan het puzzelen of knutselen. Het was altijd een zeer schattig stelletje. Ik vind het onbegrijpelijk en onvergefelijk. Wij zullen het vriendinnetje van ons zoontje missen en wensen jullie veel sterkte met dit afschuwelijke verlies. 
Op 10 juni 2009
om 10:05 getekend door:
J.o.h.n.
Dit is niet ok
Wat moet ik zeggen. Ik ben zo kwaad op de vader, maar daar doe ik de vriendin en zijn ouders zo veel verdriet mee, want hij was niet zo. Toch heeft hij het gedaan en de grote vraag blijft WAAROM. Deze onbeantwoorde vraag blijft voor de nabestaanden voor het hele leven een hele grote vraag en een onbegrijpelijke vraag. Hoe moet je nu verder, zonder man, zonder kinderen? Ik hoop dat de nabestaanden de kracht vinden om verder te gaan met deze leegte in hun leven. En wat ik ook hoop is dat andere mensen met dezelfde bizarre gedachten deze berichten eens lezen zodat deze gebeurtenissen eens en voor altijd ten einde komen. Want je doet er niet alleen je familie, vrienden en kennissen vel verdriet mee, maar je maakt ook wonden open van families waar dit ook al eens is overkomen en zij dit steeds weer opnieuw beleven.
Veel sterkte de komende tijd en blijf niet in rancune, maar gedenk de mooie en leuke dagen met je kinderen, want dit geeft hoop, geloof en liefde om door te gaan. 
Op 10 juni 2009
om 2:43 getekend door:
H.a.n.s.
Dit is niet ok
Ik ben echt sprakeloos en geschokt. Ik wens de familie heel veel sterkte toe. Mijn zoontje zit op Pino en ik heb hier geen woorden voor. Heeeeel veeeeel sterkte met dit grote verlies 
Op 9 juni 2009
om 23:16 getekend door:
M.a.n.d.y.
Dit is niet ok
Mijn mening hieromtrent houd ik voor me, want daar is dit register immers niet voor.

Ik leef intens mee met de moeder, die nu haar meiden moet gaan missen. Hartverscheurend! Ik wens u heel veel sterkte voor nu en de tijd die komen gaat.

Veel liefs uit Noord-Holland. 
Op 9 juni 2009
om 22:13 getekend door:
H.e.l.e.n.
Dit is niet ok
lieve Sandra, het is zo oneerlijk, onrechtvaardig en zo moeilijk. Jouw twee meiden, van het ene op het andere moment uit jouw leven weggerukt. Het is verschrikkelijk. Ik wens jou en alle andere mensen die de meiden kenden en vreselijk zullen missen ontzettend veel sterkte en moed toe voor nu en de toekomst.
Take care! 
Op 9 juni 2009
om 21:32 getekend door:
K.i.m.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte met het verlies van uw twee kindjes.Heel triest voor woorden . 
Op 9 juni 2009
om 21:14 getekend door:
n...v...t...
Dit is niet ok
 
Op 9 juni 2009
om 19:24 getekend door:
d.e. .h.a.a.s.
Dit is niet ok
woorden schieten te kort.
ik wil de moeder heel erg veel sterkte wensen in deze hele zware tijd.
heel oneerlijk om op deze manier de kinderen geen toekomst te geven.
sterkte nogmaals 
Op 9 juni 2009
om 17:00 getekend door:
a.n.n.e.t.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 8      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Nick
op 7 juni 2009

Contact met beheerder >
Contact met Nick:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto