Veel gestelde vragen

Rubrieken:
Wat kost Condoleance.nl?
Zowel het aanmaken van een condoleanceregister als het plaatsen van condoleances is helemaal gratis. Een register wordt 2 maanden bewaard. Nadien kunt u verlengen, het register laten drukken of kosteloos bewaren op uw eigen computer.
Waarom is Condoleance.nl opgericht?
Aanleiding voor Condoleance.nl was de caf├ębrand in Volendam op 1 januari 2001. Duizenden mensen voelden de behoefte om hun medeleven te betuigen. Daarom lanceerde Uitvaart.Com de site Condoleance.nl. Voor die tijd leek er al behoefte aan een dergelijke site omdat het gastenboek van Uitvaart.nl steeds vaker als condoleanceregister werd gebruikt.
Hoeveel mensen bekijken Condoleance.nl op dit moment?
Het aantal bezoekers aan de homepage van Condoleance.nl wordt gemeten met Google Analytics. Het dagelijks bezoek varieert tussen de 5.000 en 10.000 bezoekers. Wanneer een Bekende Nederlander overlijdt, kan dit aantal snel oplopen tot meer dan 400.000 op 1 dag.

Tevens houden we bij welke registers uit de meeste condoleanceberichten bestaan. Zowel in het lopende jaar als in de hele geschiedenis van Condoleance.nl. Bekijk daarvoor de statistiekenpagina.
Waarom moet ik akkoord gaan met de algemene voorwaarden van Condoleance.nl?
Voor de levering van de diensten (o.a. het aanmaken, verlengen en laten drukken van een online register) gelden bepaalde spelregels voor gebruik zodat rechten en verplichtingen van de gebruiker en de dienstverlener (Condoleance.nl) helder zijn. Deze rechten en verplichtingen liggen vast in de algemene voorwaarden. Voordat u besluit gebruik te maken van onze diensten vragen we u deze te accepteren.
Van wie is de site Condoleance.nl?
De site Condoleance.nl is een initiatief van het Amsterdamse bedrijf BV Uitvaart.Com. Uitvaart.Com heeft zich gespecialiseerd in nieuwe media voor de uitvaartbranche. Naast Condoleance.nl verzorgt Uitvaart.Com ook de internetsites:
Verder beheert Uitvaart.Com het meldnummer voor overlijdensmeldingen: 0800-STERFGEVAL (0800-783 73 43).

U kunt contact opnemen middels het contactformulier.
Is het mogelijk te adverteren op Condoleance.nl?
Ja, dit is mogelijk. Neem hiervoor contact op met Uitvaart.Com.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto