Arzu Erbas (eigenaresse  kinderdagverblijf)

Arzu Erbas (eigenaresse kinderdagverblijf)

11 augustus 1977 - 11 augustus 2009
AMSTERDAM - De 33-jarige eigenaresse van een kinderdagverblijf in de Amsterdamse wijk Geuzenveld is maandagavond om het leven gekomen door een steekpartij.

De vrouw werd rond 18.40 uur bij haar auto op de parkeerplaats voor haar werk door een nog onbekende dader aangevallen.
De verdachte is nog voortvluchtig, maakte de politie bekend.

Het slachtoffer had het kinderdagverblijf Moeders Schoot aan de Dr. H. Colijnstraat net afgesloten. Ze overleed in een ziekenhuis aan haar verwondingen. De toedracht van het misdrijf is nog onduidelijk.

Bron: Nu.nl
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 204        Volgende >
ilk basta Yuce Allahimdan sabir diliyorum ailesine ve Yuce Allahim mekanini cennet eylesin Allahim seni bizden daha cok sevmis ve bizden almis seni Allahim yavrularina uzun saglikli omurler nasip eylesin insallah seni hic tanimadim ama bir annemi ablami kaybetmis kadar uzuldum rahat uyu guzel melek dualarimiz seninle bu mubarek ramazan ayinda allah sukurler olsunki nalet sana bunu yapan nalet bulunmus 
Op 26 augustus 2009
om 16:33 getekend door:
b.u.r.c.a.k.
Dit is niet ok
ilk basta Yuce Allahimdan sabir diliyorum ailesine ve Yuce Allahim mekanini cennet eylesin Allahim seni bizden daha cok sevmis ve bizden almis seni Allahim yavrularina uzun saglikli omurler nasip eylesin insallah seni hic tanimadim ama bir annemi ablami kaybetmis kadar uzuldum rahat uyu guzel melek dualarimiz seninle bu mubarek ramazan ayinda allah sukurler olsunki nalet sana bunu yapan nalet bulunmus 
Op 26 augustus 2009
om 16:31 getekend door:
b.u.r.c.a.k.
Dit is niet ok
Het doet ons heel veel verdriet en pijn om zonder jou te zijn. Zo een eind had jij niet verdient. R.I.P. Arzu Cakmakci Erbas, Moge Allah bij jou zijn..

Allah mekanini cennet eder insallah nur icinde yat yengem. Seni cok seviyorum iyiki vardin hayatimda, keske ayrilik boyle olmasaydi dualarim hep seninle. senin gibi iyi bir insani.. ASLA UNUTMIYACAGIM! 
Op 25 augustus 2009
om 18:04 getekend door:
....
Dit is niet ok
Politie kent verdachte steekpartij crèche


AMSTERDAM - De politie weet wie de man is die twee weken geleden de 32-jarige eigenares van kinderdagverblijf Moeders Schoot in Amsterdam-West zou hebben doodgestoken. Het is de 41-jarige Nevzat Koyak.

De politie heeft zijn identiteit maandag bekendgemaakt in een opsporingsbericht. Dat verscheen op meerdere nationale en lokale tv-zenders. Ook toonde zij een foto van de man.

Door het opsporingsbericht hoopt de politie tips te krijgen over waar de verdachte zich schuilhoudt. Hij is namelijk nog voortvluchtig. Justitie heeft 5000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.




Kovak werd geboren in Turkije en is illegaal in Nederland. Hij is volgens de politie verslaafd aan alcohol en drugs en heeft geen vaste verblijfplaats.

Hij zou gevaarlijk zijn en al eerder betroken zijn geweest bij ernstige geweldsmisdrijven.


Motief

De politie zei in het opsporingsbericht niets over het motief van de verdachte.

De moord zou in elk geval niets te maken hebben met het kinderdagverblijf of met ouders van de kinderen daar. Volgens de zegsman was er ook geen relatie tussen de dader en het slachtoffer.


Parkeerplaats

Arzu Çakmakçi-Erbas werd twee weken geleden neergestoken op de parkeerplaats voor het dagverblijf, vlak nadat ze dat had afgesloten.

Zij overleed later in het ziekenhuis. 
Op 25 augustus 2009
om 1:24 getekend door:
n.u...n.l.
Dit is niet ok
Arzum,waarom jij is wat mij als eerste opkomt.wat een bericht kreeg ik toen ik net geland was.terug weg geen woord kunnen zeggen.onze eerste kennismaking voor een aanvraag moesten we formulier invullen ik had weinig tijd en toen zei je teken hier op een lege blad regel ik het wel voor je.ik tekende op een leeg blad.wat een vertrouwen gaaf je me...mijn kinderen hebben met plezier op je schoot gezeten.wij hadden nog plannen na de vakantie voor een naschoolseopvang,wat was jij actief...een voorbeeld mens... je kreegde een notatie op je tafel met de tekst...
"SEVGI KUCAGI
MUHABBET OCAGI,
DOLSUN TASSIN,
ANAKUCAGI"...

mekanin cennet olsun... 
Op 24 augustus 2009
om 23:57 getekend door:
e.d.a.s.
Dit is niet ok
Vanavond hoorde ik pas van het tragische overlijden van Arzu Erbas. Drie jaar geleden, nadat ze net de eerste vestiging van Moeders Schoot had geopend, ontmoette ik haar tijdens een interview en fotosessie (het portret werd later gebruikt voor een jaarverslag) voor een blad waar ik toen aan werkte. Wat een dappere vrouw vond ik haar: energiek, ondernemend, slim, zo bewust van waar ze mee bezig was, liefdevol naar de kinderen en de moeders en vaders in haar omgeving. Ze was een voorbeeld voor veel vrouwen. Wat een verlies. Het stemt me droevig. Ik wens haar man, kinderen, ouders, familieleden en vrienden alle sterkte toe om dit verlies te dragen. 
Op 24 augustus 2009
om 23:50 getekend door:
G.a.s.t.o.n. .M.e.l.i.s.
Dit is niet ok
Als moeder weet ik als geen ander dat het een zegen is als je kind in liefhebbende handen is bij de opvang. Een ongelooflijk wrede daad is het dan ook om jou je leven te ontnemen. Ondanks dat ik je niet ken maar opmakende uit alle berichten die ik over je lees hoop ik dat je waakt over alle kinderen die dit hard nodig hebben!

Alle liefhebbenden die haar moeten missen: sterkte en veel liefde toegewenst 
Op 24 augustus 2009
om 23:50 getekend door:
M.i.s.c.h.a.
Dit is niet ok
Vanwege uw afkomst is het leven u ontnomen terwijl u de toekomst verzorgde... Ik wens sterkte aan allen... Dit is een verlies voor de hele maatschappij 
Op 24 augustus 2009
om 23:15 getekend door:
C...K... .E.l.i.s.a.
Dit is niet ok
welke idioot heeft jou vermoord ,alleen omdat je een andre nationalitiet hebt,waar slaat dit op wanner gaat deze onzin stoppen,ik wil de famielie heel veel sterkte en kracht toewensen,ik dek dat deze vrouw wel een erep[laatsje krijgt in de hemel,voor haar ernorme inzet voor de kinderen van kinderdagverblijf ook heel veel sterkte ouders bij eht gemis van deze directrice 
Op 24 augustus 2009
om 11:26 getekend door:
d.i.r.k.
Dit is niet ok
MEKANIN CENNET OLSUN ARKADASIM, DUALARIMDASIN SENI COK OZLIYECEGIZ... 
Op 22 augustus 2009
om 10:53 getekend door:
e.s.e.n.
Dit is niet ok
vreselijk zo'n zinloze dood,woorden schieten te kort...maar wel boosheid vanwege zo'n laffe daad.sterkte gewenst voor alle nabestaande 
Op 21 augustus 2009
om 10:04 getekend door:
I.v.o.n.n.e.
Dit is niet ok
Arzu, was een voorbeeld voor de samenleving! Ik wens de familie, de nabestaande, maar ook de mensen rond haar heen veel sterkte toe. Ze is slachtoffer van zinloos geweld, ik hoop dat ze kan rusten in vrede! 
Op 20 augustus 2009
om 22:47 getekend door:
T.i.m. .T.r.a.a.s.
Dit is niet ok
Lieve Arzu; Ik ben geschrokt door wat er gebeurt is. Je was een geweldig lief en leuk mens. Ik zal de tijd dat we collega's waren nooit vergeten.
Rust zacht. 
Op 20 augustus 2009
om 15:04 getekend door:
J.o.h.n.n.y.
Dit is niet ok
ik wens familie en bekende van arzu heel veel sterkte 
Op 20 augustus 2009
om 9:46 getekend door:
p.i.a.
Dit is niet ok
wat erg
familie sterkte
bid de Heere in de Hemel om kracht 
Op 19 augustus 2009
om 15:35 getekend door:
m.
Dit is niet ok
ALLAH RAHMET EYLESIN:wij wensen de familie,collegas heel veel sterkte toe 
Op 18 augustus 2009
om 21:34 getekend door:
h.u.l.y.a.
Dit is niet ok
Lieve Arzu,
familie,collegas,kinderen en ouders van het kinderdagverblijf,wij wensen jullie erg veel strekte met het verlies van Arzu..
Arzu Rust Zacht... 
Op 18 augustus 2009
om 20:21 getekend door:
F.a.m.,. .B.o.b.e.l.d.i.j.k.
Dit is niet ok
allah rahmet eylesin mekanin cennet olsun nur icinde yat bilki karadenizin gullu senin gibiler asla olmez seni tanimamis olsamda inaniyorum ki sen dunyada surdurdugun misyonunu ahirettede surdurursun seni unutmiyacagiz ELVEDA VENI VIDI VICI GELDIM GORDUM ALDIM YANI SEN ELVEDA MELEK YUZLU 
Op 17 augustus 2009
om 8:14 getekend door:
m.u.s.t.a.f.a. .h.u.l.u.s.i. .u.n.a.l.
Dit is niet ok
Vol ongeloof heb ik tijdens mijn vakantie dit schokkende nieuws uit de krant moeten vernemen. Verbijsterd, ongeloof, woede,tranen,geen woorden. Heel veel sterkte met dit intens grote verdriet, voor nu en in de verdere toekomst. 
Op 16 augustus 2009
om 15:39 getekend door:
G.e.e.s.k.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Arzu en allen die haar liefhebben...

Ik ken je niet persoonlijk, meis, maar voel me rot om jouw afschuwelijke en zinloze dood. Ondanks dat je de wet aan je zijde had en daar voor stond, vond een loser die zijn eigen leven om zeep heeft geholpen dat het jouw verantwoordelijkheid was. Zo oneerlijk!
Je was een prachtige vrouw, van binnen en van buiten, dat is overal te lezen.
Lieve Arzu, ik hoop dat iemand oppakt wat jij hebt laten zien. Daadkracht, warmte en integratie. Kus en knuff, zeker aan de familie... 
Op 16 augustus 2009
om 1:49 getekend door:
A.d.a.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 11      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Kees
op 11 augustus 2009

Contact met beheerder >
Contact met Kees:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto