Henny van Schoonhoven

Henny van Schoonhoven

28 augustus 1970 - 11 september 2009

YOU'll NEVER WALK ALONE
Henny van Schoonhoven is niet meer. Veel te vroeg kwam het einde. Nog geen veertig jaar geworden. Echtgenoot en vader. Hoe hard kan het leven zijn, hoe onrechtvaardig.

Toch zullen we hem niet vergeten.

Op 39-jarige leeftijd is Henny van Schoonhoven overleden. De oud-verdediger van FC Utrecht, FC Den Haag en Cambuur vocht al tijden tegen kanker. Een duel dat De Tank onmogelijk kon winnen.

De spijkerharde verdediger was een icoon in De Galgenwaard. Zijn mentaliteit was zijn grootste handelsmerk. Pas op 27-jarige leeftijd debuteerde hij in het profvoetbal. Zijn eerste wapenfeit was een privé-duel op het scherpst van de snede met Real Zaragoza-aanvaller Juan Esnaider in een oefenwedstrijd. Het leverde hem rood op, maar een cultheld was geboren voor de Utrechters.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         61 t/m 60 van 60
< Vorige        1 2 3 4 
Dit register is aangemaakt door:
etienne van basten
op 11 september 2009

Contact met beheerder >
Contact met etienne van basten:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto