SUGAR LEE HOOPER (Marja van der Toorn)

23 februari 1948 - 4 april 2010
Marja van der Toorn (Den Haag, 23 februari 1948 - 4 april 2010), beter bekend als Sugar Lee Hooper, was een Nederlandse zangeres, presentatrice, entertainer en tv-persoonlijkheid. Zij stond vooral bekend om haar forse voorkomen, kaal geschoren hoofd en haar felgekleurde jurken.

Met haar vriendin Andrea van der Kaap sluit Sugar Lee Hooper in 1998 een geregistreerd partnerschap. In 2001 was ze de eerste Nederlandse artiest die een homohuwelijk sloot door het geregistreerd partnerschap om te laten zetten in een huwelijk.

In januari 2006 onderging Hooper in Duitsland een facelift. In 2007 heeft zij een buikwandcorrectie en een borstoperatie ondergaan.

Op 31 maart 2008 werd bekendgemaakt dat Sugar Lee Hooper een tumor in de heup heeft, waaraan zij geopereerd moet worden. Later blijkt het om een goedaardige tumor te gaan. Op 14 april deelde het management van Sugar Lee mee dat de artieste per direct stopt met optreden, omdat zij het werk fysiek en mentaal niet meer aankon. Het feit dat de 60-jarige zangeres naar eigen zeggen lichamelijk op is, heeft haar doen besluiten om haar jurk en daarmee het artiestenbestaan aan de wilgen te hangen.

Op 28 maart 2010 kwam Van der Toorn lelijk ten val met haar scootmobiel en brak haar heup. Een dag later kreeg ze tijdens de operatie een hartstilstand en kampte ze met zuurstofgebrek. Artsen hielden haar kunstmatig in coma, waaruit ze niet meer ontwaakte.

Bron: ANP
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         1461 t/m 1463 van 1463
Lieve Marja,
Ik heb je altijd gekend als een meid vol met humor, lol en op het podium (in de feesttent) als een geweldige artiest. Jij wist mensen te raken en te ontroeren. Op dit moment ben ik stil en kan ik alleen maar zeggen ook ik hou van de bossen en op een dag zal ik weer met jou gaan hossen!!! Heel veel sterkte voor komende tijd die heel moeilijk zal zijn voor Andrea, kinderen en familie. Vergeten doen we je niet meid, rust zacht... 
Op 4 april 2010
om 18:22 getekend door:
S.y.l.v.i.a.
Dit is niet ok
ondanks dat het niet lekker ging, schrik ik hier toch van..
vond het een superwijf, ondanks dat ik haar niet kende. Ik wens alle nabestaanden ontzettend veel sterkte toe met dit zware verlies. 
Op 4 april 2010
om 18:21 getekend door:
a.r.n.o.l.d.a. .g.a.l.j.e.
Dit is niet ok
Wij wensen Andrea, kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en collega's heel veel sterkte toe met dit grote verlies. 
Op 4 april 2010
om 18:21 getekend door:
A.n.j.a.,. .J.o.s.,. .D.a.n.n.y. .e.n. .S.h.a.r.o.n. .(.G.e.m.e.r.t.).
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 71 72 73 74 
Dit register is aangemaakt door:
Diane
op 4 april 2010

Contact met beheerder >
Contact met Diane:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

SUGAR LEE HOOPER (Marja van der Toorn)

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hieronder vindt u de reeds gemaakte boekjes van dit register:
SUGAR LEE HOOPER (Marja van der Toorn)
Boekje gemaakt door: Mildred-Joan. van der Toolen. met 132 pagina's
Bekijken en/of nabestellen >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto