Slachtoffers Loveparade Duisburg (Duitsland)

Slachtoffers Loveparade Duisburg (Duitsland)

- 24 juli 2010

Bij de Loveparade in Duisburg (Duitsland) zijn zeker 21 doden geallen.

Bij de Loveparade in Duisburg zijn zaterdag zeker 21 doden gevallen. Onder de doden, is een Nederlander van 22. Daarnaast vielen er meer dan honderd gewonden, 45 van hen zijn er slecht aan toe. Er was massale paniek uitgebroken in een tunnel.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         61 t/m 80 van 123        Volgende >
Had niet, mag niet, toch gebeurd..
Wat verschrikkelijk en triest!
Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verdriet en verlies. 
Op 26 juli 2010
om 13:17 getekend door:
p.e.g.g.y.
Dit is niet ok
Intriest dat de liefdesparade een parade des doods is geworden. Tot op de bodem uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren; juist ook om herhaling te voorkomen.
En dan doorgaan! De liefde en het leven zullen altijd sterker zijn dan de dood.
Alle getroffenen alle sterkte; rust in vrede voor hen die ons ontvallen zijn. 
Op 26 juli 2010
om 13:12 getekend door:
E...P... .v.a.n. .H.a.g.e.n.
Dit is niet ok
triest, heel erg triest!
iedereen veel sterkte toegewenst met het verwerken van dit drama. 
Op 26 juli 2010
om 13:11 getekend door:
v.e.r.a.
Dit is niet ok
Wat er is gebeurd is echt een zwarte dag in de dance scene. Dit had een mooie dag moeten zijn, maar is afgelopen in een tragedie. Heb nog steeds kippenvel als ik denk wat al die mensen daar moeten hebben meegemaakt. Voor alle nabestaanden en degene die daar zijn geweest .. HEEL VEEL STERKTE. Hoop dat NOOIT meer op welk feest dan ooit zal gebeuren. En voor degene die niet meer onder ons zijn .. R.I.P. 
Op 26 juli 2010
om 12:59 getekend door:
n.y.a.n.z.a.
Dit is niet ok
Mijn gedachten gaan uit naar diegene die deze ramp hebben moeten doorstaan... Als liefhebber van grote dance evenementen sta ik stil bij het feit dat feesten in zo'n grote mensenmassa een fantastisch gevoel kan geven, maar bij te veel drukte en paniek klaarblijkelijk ook in gevaarlijk en dodelijk kan omslaan. Je bent als bezoeker overgeleverd aan de organisatie. Ik wens iedereen over de hele wereld ontzettend veel sterkte toe. Het is een spijtig einde van de Loveparade. 
Op 26 juli 2010
om 12:50 getekend door:
R.o.s.a.n.n.e.
Dit is niet ok
aan alle nabestaande heel veel sterkte toegewenst, laten we hopen dat organisatoren hier van leren, dit mag nooit meer gebeuren

vreselijk 
Op 26 juli 2010
om 12:44 getekend door:
j.a.n.
Dit is niet ok
Alle betrokkenen, heel veel sterkte toegewenst. 
Op 26 juli 2010
om 12:26 getekend door:
C.h.r.i.s.
Dit is niet ok
Ik wil alle familie, vrienden & bekenden van die jongen uit Hasselt sterkte toewensen met dit verlies!

Voor de rest die hier ook bij betrokken waren heel veel sterkte! 
Op 26 juli 2010
om 11:54 getekend door:
a.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
Wat een mooi,leuk,gezellig feest had moeten zijn eindigde abrubt in een verschrikkelijk drama...Ongelooflijk dat zoiets kan gebeuren... Ik wens dan ook iedereen die dit mee gemaakt heeft,de nabestaande van de slachtoffers en de mensen die dit overleeft hebben heel veel kracht en sterkte toe! 
Op 26 juli 2010
om 11:51 getekend door:
C.h.a.n.t.a.l.
Dit is niet ok
Mijn gedachten gaan uit naar alle slachtoffers en nabestaanden maar ook naar een ieder die deze ramp meegemaakt heeft.Onbegrijpelijk hoe zoiets heeft kunnen gebeuren.Hoe ze zoiets hebben kunnen laten gebeuren... 
Op 26 juli 2010
om 11:27 getekend door:
C.a.r.o.l.i.n.a.
Dit is niet ok
Onvoorstelbaar dat dit echt is..
Voor ons ging het feest eerst door omdat we geen besef van dit drama hadden. Moest het via sms vanuit NL horen! Als ik het nu zie..
Heel veel sterkte voor een ieder die dit mee heeft moeten maken!
Het einde van de Love Parade.. 
Op 26 juli 2010
om 11:30 getekend door:
T.B.
Dit is niet ok
Elk jaar komen er meer dan 1 miljoen mensen naar de Love Parade. Alleen al als je dan een terrein pakt waar 250000 of maar 500000 mensen op kunnen (de berichten zijn niet erg eenduidig daaromtrent)ben je mede schuldig. De schuldigen moeten gestraft worden, organisatie, gemeente, of wie dan ook. Nog los ervan dat je toch niet zoveel mensen tegelijk door een tunnel laat lopen.

Mijn gedachten zijn bij de gewonden en bij de nabestaanden van de overledenen, omgekomen door de vercommercialisering van wat eens het mooiste feest ter wereld was. Schande! 
Op 26 juli 2010
om 11:13 getekend door:
F.r.a.n.k.
Dit is niet ok
Met deze locatie en de opzet zoals deze was het gedoemd te mislukken. Dit had nooit groen licht mogen krijgen. Beelden op het netvlies die een ander beeld hadden moeten zijn. Mijn gedachten gaan naar de nabestaanden van de slachtoffers.

Marco S uit Leeuwarden 
Op 26 juli 2010
om 10:56 getekend door:
M.a.r.c.o. .S.
Dit is niet ok
Vergeet het nooit meer de doodangst in de ogen van de mensen die via de ladder boven kwamen. Wijzelf waren net op tijd boven. Heel veel sterkte aan de nabestaanden maar ook aan iedereen die deze verschrikkelijke beelden op zijn of haar netvlies heeft staan. De organisatie moet en zal hiervoor boeten. Moord. 
Op 26 juli 2010
om 10:31 getekend door:
B.e.z.o.e.k.e.r.
Dit is niet ok
Hoe kon de gemeente toestemming hiervoor geven en hoe kan het dat 21 jaar van ervaring dit als resultaat geeft. En waarom is er niet ingegrepen toen het nog kon. Er komen alleen maar vragen naar boven, maar ben bang dat er geen antwoorden komen.

Heel veel sterkte aan de slachtoffers en de nabestaanden.

Nooit meer Love parade, een zwart einde. 
Op 26 juli 2010
om 10:33 getekend door:
R.o.x.a.n.n.e.
Dit is niet ok
Woede,ongeloof,onmacht,verdriet.
Heel veel sterkte aan alle nabestaanden en degenen die deze verschrikkelijke dag niet meer zullen vergeten.
Dit kan toch niet,Dit had niet gehoeven.
Nu nooit geen Loveparade meer,alle respect voor de slachtoffers...Die lui die dat georganiseerd hebben,opsluiten...dood door schuld ja 
Op 26 juli 2010
om 10:02 getekend door:
R.o.l.a.n.d.
Dit is niet ok
Schokkend voor ons allen. Je gaat naar een feestje en voor je het weet veranderd het in een nachtmerrie en ben je je leven niet meer zeker. Ik ben ook een partyganger samen met mijn vriend, maar als je dit hoort moet je toch even slikken...Voor hetzelfde geld was dit ons en onze vrienden overkomen. Gillende mensen, allemaal in paniek. Dit had NOOIT mogen gebeuren, dit mag NOOIT meer gebeuren. Laat dit een wijze les zijn voor ons allen. Veiligheid voor alles. Ik wens iedereen ontzettend veel sterkte met het verlies, overal ter wereld. I wish you all the strenght of the world with your loss. R.I.P. 
Op 26 juli 2010
om 8:46 getekend door:
G.a.b.r.i.e.l.a.
Dit is niet ok
Waarom hebben ze dit zo kunnen organiseren. Alles laten plaatsvinden op zo'n klein terrein, en dan verwachten dat de overige bezoekers (die zich in de stad bevonden) zich niet naar het terrein zullen begeven?

Grove fouten bij de organisatie en de stad zelf. Organisatie weet uit ervaring dat er meer dan een miljoen mensen op af komen, die moet je (in de stad) al een feest aanbieden. En niet alles op een terrein voor 350.000 man laten plaatsvinden.
De stad had eerlijk moeten toegeven dat ze het niet aankonden om alle mensen op te vangen. Zullen alleen maar geldtekens in hun ogen gehad hebben.
Bochum vorig jaar heeft toegegeven het niet aan te kunnen, waardoor de Loveparade niet is doorgegaan.
Duisburg had hier naar moeten kijken en dit voorbeeld moeten volgen...

Al met al denken we nu terug aan dit drama wat heeft plaatsgevonden.
Ipv een grote dag vol muziek en feestvreugde.
Het Loveparade-boek sluit zich met een grote zwarte bladzijde...

Sterkte aan alle mensen die iemand verloren hebben, gewonden, en alle andere betrokkenen die erbij waren. 
Op 26 juli 2010
om 8:34 getekend door:
L.a.u.r.a.
Dit is niet ok
Dit is een zwarte dag in de geschiedenis van de dancefeesten... Ik was zelf, als liefhebber van dit soort feesten, zaterdag op Dominator, een ander dancefeest, en hoorde daarom pas 's avonds laat wat er gebeurd was. Ik heb vanaf het moment dat de omvang van deze ramp me duidelijk werd dan ook een heel dubbel gevoel: terwijl ik nog aan het nagenieten ben van een geweldig feest omdat ik toevallig het 'goede' feest heb uitgekozen, beleven de mensen die in plaats daarvan op de Loveparade waren nu de ergste dagen van hun leven. Zij waren op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats, en dat alleen omdat ze, net als ik, gewoon alleen maar wilden genieten van een feestje...
Mijn gedachten zijn voortdurend bij de slachtoffers, wat moeten zij een doodsangsten hebben uitgestaan in hun laatse minuten, daar zijn gewoon geen woorden voor. May they rest in peace!
Voor alle nabestaanden, gewonden, ooggetuigen en andere betrokkenen: heel, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd! 
Op 26 juli 2010
om 4:16 getekend door:
N.y.n.k.e. .Z.e.t.z.e.m.a.
Dit is niet ok
Ik snap niet hoe ditheeft kunnen gebeuren ,er zijn weer zoveel fouten gemaakt.Dit soort feesten moet je koesteren en dat doen ze bewust niet... 
Op 26 juli 2010
om 2:28 getekend door:
a.n.g.e.l.i.q.u.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Nick
op 24 juli 2010

Contact met beheerder >
Contact met Nick:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Slachtoffers Loveparade Duisburg (Duitsland)

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto