Tim Ribberink

Tim Ribberink

1 januari 1992 - 1 november 2012

Lieve pap en mam,
k ben mijn hele leven bespot, getreiterd, gepest en buitengesloten. Jullie zijn fantastisch. Ik hoop dat jullie niet boos zijn.

Tot weerziens, Tim

Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         221 t/m 240 van 506        Volgende >
Lieve ouders en familie,

Ik heb er geen woorden voor ...
Heel veel sterkte!

PS
Waarom is het journaal niet hiervan vol in plaats van die zelfverheerlijkende politici, waarschijnlijk zegt het helaas alles. 
Op 6 november 2012
om 18:44 getekend door:
b.e.r.n.a.r.d.
Dit is niet ok
Eigenlijk zou dit nooit mogen gebeuren. Helaas is door ontbrekend toezicht en inzicht het hek van de dam.Ook omstanders die wel iets wisten moeten zich kenbaar maken. Ik steun familie en vrienden bij deze en wens hun veel sterkte in de komende tijd. 
Op 6 november 2012
om 18:39 getekend door:
I...d...R...
Dit is niet ok
Beste ouders van Tim
Gecondoleerd met dit vreselijke verlies, dat een kind komt te overlijden is op zich al een drama maar als je kind er op zo'n dramatische manier zelf voor kiest,omdat hij gepest word dat maakt me zo kwaad!!
Ik hoop van harte dat jullie de kracht krijgen om dit verlies een plaatsje te geven en wens jullie daarbij heel veel strekte.

Lieve groet Frans- Bianca en Kevin 
Op 6 november 2012
om 18:36 getekend door:
F.a.m. .E.i.c.h.e.l.s.h.e.i.m. .u.i.t. .G.r.o.e.s.b.e.e.k. .(.G.L.D.).
Dit is niet ok
Hier wens ik de ouders, familie en vrienden van Tim heel veel sterkte toe. Ik ken Tim niet maar ben zelf ook van zijn "geaardheid" maar zal altijd een plekje im mijn hart reserveren voor Tim en met mensen die hetzelfde aangedaan is. 
Op 6 november 2012
om 18:36 getekend door:
P.e.t.e.r.
Dit is niet ok
Wij willen de ouders/familie en vrienden van Tim heel veel sterkte en kracht toewensen met dit groot verlies van jullie zoon/vriend.Verschrikkelijk dat je door pesten je kind moet verliezen,en dat de school hier niks van heeft gemerkt is schandalig.STERKTE !!! Marjo 
Op 6 november 2012
om 18:33 getekend door:
M.a.r.j.o.
Dit is niet ok
Beste familie,
Vreselijk het nieuws over jullie Tim!
Ik heb zitten huilen...
Als leerkracht werkzaam op en basisschool nog meer drive om
het pesten en de gevolgen ervan bespreekbaar te maken en tegen te gaan!
Als juf,moeder en oma,heel veel sterkte toegewenst met jullie verlies en verdriet! 
Op 6 november 2012
om 18:33 getekend door:
M.a.r.c.e.l.l.e. .S.c.h.a.a.r.m.a.n.
Dit is niet ok
Beste ouders van Tim

Ik weet als ouder hoe erg het is als je kind gepest wordt, ook bij ons is dat gebeurd, ons kind heeft
er trauma,s aan overgehouden, Laat dat pesten stoppen!!!

heel veel sterkte gewenst. 
Op 6 november 2012
om 18:31 getekend door:
e.r.n.i.e.
Dit is niet ok
Lieve ouders van Tim

Mijn hart stond stil toen ik dit las.Ik verafschuw de mensen die deze pesterijen jullie zoon hebben aangedaan.Hoe kan het dat je zo ver gaat,zodat Tim dit zichzelf en zijn ouders heeft aangedaan.Deze mensen worden voor hun leven gestraft,en hoe zit het met de daders???Boontje komt om zijn loontje,deze daders komen zichzelf nog wel tegen.Ik leef erg met Tim zijn ouders mee,en voel mij heel erg verdrietig om het lot van deze jonge,jongen.Dit mag niet weer gebeuren en hoop dat de overheid zich hier eens voor inzet.Ik wens de ouders van Tim heel veel sterkte met dit zware verlies,in mijn hart ben ik bij jullie.
Lilian Verhagen ook moeder van een zoon die vroeger werd gepest. ZINLOOS GEWELD... 
Op 6 november 2012
om 18:31 getekend door:
L.i.l.i.a.n. .V.e.r.h.a.g.e.n.
Dit is niet ok
Er zijn geen woorden voor
school moet toch een veilige plek te zijn
hoe kan dit...
heel veel sterkte en kracht toegewest voor ouders en verdere fam. 
Op 6 november 2012
om 18:30 getekend door:
J.o.l.a.n.d.a.
Dit is niet ok
Ik wens jullie heel veel kracht toe!! Walgelijk, dat de school nooit iets gemerkt heeft! 
Op 6 november 2012
om 18:26 getekend door:
s.j.o.n.
Dit is niet ok
Alle sterkte bij het ondragelijke verlies van jullie zoon,,pesters weten gewoon niet wat ze bij iemand aanrichten,ze gaan gewoon door en dat moet es stoppen,in deze snelle wereld word het weer es tijd voor medeleven en respect hebben voor een ander,,,veel sterkte,,, 
Op 6 november 2012
om 18:27 getekend door:
h.i.l.d.a.
Dit is niet ok
Beste familie,

Ik wil u heel veel kracht en sterkte toewensen. Het verlies van uw zoon Tim is vreselijk voor u. Ik vind het ongelofelijk goed wat u gedaan hebt.En ik hoop dat die mensen die zo nodig moeten pesten hun ogen eens open gaan! Wat moet uw zoon een pijn en verdriet hebben gehad!
Weet dat heel veel mensen met jullie meeleven. Veel sterke 
Op 6 november 2012
om 18:25 getekend door:
I.r.e.n.e. .G.u.n.s.t.
Dit is niet ok
Geschokt, verbijsterd en intens verdrietig ben ik door het overlijden van Tim. Het is schrijnend te moeten consteren dat Tim een van de moedigste mensen is die er zijn. Pesten is erg, uitsluiten is vreselijk. Alle discussies over politiek op dit moment ten spijt: dit is pas echt belangrijk en wezenlijk. 
Op 6 november 2012
om 18:24 getekend door:
R.o.n.
Dit is niet ok
Wat moet ik nog zeggen wat al niet gezegd is.
Ik ben een moeder van gepeste kinderen en elke keer brak mijn hart maar mijn kinderen zijn er nog.
Tim ik vind je ontzettend dapper en heb onnoemlijk veel respect voor je ouders. Jammer dat de wereld zonder jou verder moet. 
Op 6 november 2012
om 18:20 getekend door:
K.a.r.i.n.
Dit is niet ok
Beste ouders vrienden en familie van tim, heel veel sterkte met dit grote verlies maar zo moedig en krachtig van u om dit onder de aandacht te brengen. Zelf heb ik ook een zoon die altijd gepest wordt en langzaam aan krabbelt hij op ik hoop dit verdriet nooit mee te maken zelf ben ik ook op school gepest en weet hoe tim zich gevoelt moet hebben. Ik hoop dat hij zacht rust en dat u de kracht vindt om verder te gaan veel sterkte 
Op 6 november 2012
om 18:19 getekend door:
p.e.t.r.a.
Dit is niet ok
ONGELOFELIJK hier word je behoorlijk stil van.

Wij wensen de Familie van Tim heel veel kracht en sterkte.

Fam v Erp 
Op 6 november 2012
om 18:20 getekend door:
M. .v. .E.r.p.
Dit is niet ok
Lieve familie,ouders
Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Ook mijn dochter is met regelmaat het onderwerp van pesten op school geweest en draagt daar nu de gevolgen van mee in een psychiatrische instelling. 
Op 6 november 2012
om 18:18 getekend door:
M.a.r.i.a.n.n.e.
Dit is niet ok
Beste nabestaanden van Tim,
Met pijn in mijn hart las ik gisteren de rouwadvertentie na het overlijden van Tim in de social media. Gelukkig was ik destijds wel bestand tegen alle pesters en leef ik nog.
Heel veel sterkte bij het verwerken van het verlies. Veel respect voor de waarop de ouders de publiciteit hebben durven gebruiken om dit extra aandacht te geven, helaas is dit nog steeds nodig.
Andries 
Op 6 november 2012
om 18:16 getekend door:
A.n.d.r.i.e.s.
Dit is niet ok
lieve ouders van tim
ik wil jullie ontzettend veel sterkte wensen met dit onnodige verlies.er zijn mensen die denken dat pesten een spelletje is maar het trauma wat iemand oploopt na het altijd maar gepest worden,is mega groot, waar ze niet bij na denken, ik heb er zelf vroeger ook last van gehad, gepest worden, dit mag absoluut nooit meer gebeuren.hopelijk lezen die gene die dit veroorzaakt hebben dit ,en gaan eindelijk hun ogen open. heel heel veel sterkte 
Op 6 november 2012
om 18:16 getekend door:
r.i.a. .d.e. .j.o.n.g. .d.e. .j.a.g.e.r.
Dit is niet ok
Beste ouders van Tim,

Ik heb vanmorgen via het nieuws vernomen dat uw zoon uit het leven is gestapt, omdat hij zo gepest werd. Het is als een emotionele bom bij mij binnengeslagen. Ik wil u vanuit het diepst van mijn hart condoleren met dit verlies.

Ik ben zelf een man van 40 jaar uit Leusden en weet àlles van gepest worden af en kan mij geheel verplaatsen in wat Tim allemaal doorstaan moet hebben.
Zelf ben ik van 2 t/m 6 VWO op een school in Amersfoort op een vreselijke manier gepest. Ik denk dat het woord pesten een understatement is; je kunt beter spreken van geestelijke en lichamelijke mishandeling. Ik werd dag-in-dag-uit, in de klas in mijn rug getrapt en werd stelselmatig psychisch vernederd. Aanvankelijk waren het zes jongens, die mij dit aandeden, een paar jaar later de halve klas. Totdat in 6 VWO niemand nog maar iets tegen mij zei; ik werd toen volledig genegeerd door de gehele klas. Ik vermoed dat mijn homoseksualiteit -die ik tot die tijd angstvallig verborgen hield- de reden was. In deze periode was ik zeer angstig en ernstig depressief en had regelmatig suicidale gedachten. Ik heb destijds vaak met de gedachte gespeeld om uit het leven te stappen, echter ik heb dit nooit gedurfd. Ik kan mij voorstellen dat Tim dit wel heeft gedaan, omdat deze wreedheden je tot pure wanhoop drijven.
Ik ben na het VWO een HBO opleiding gaan doen en vanaf toen werd ik gelukkig niet meer gepest. Ik ben járenlang in therapie geweest en pas nu, nu ik 40 ben, kan ik die afschuwelijke vijf jaren gaan afsluiten. Zelf ben ik niet meer (wel heel lang geweest) boos op mijn pesters, omdat het om pupers ging die er niet over nadachten wat zij mij aandeden. Althans, daar ga ik maar vanuit. Voor veel pubers (maar ook voor veel andere pesters) geldt namelijk:'als ik anderen pest, dan word ik zelf niet gepest'. Het zijn vaak de onzekere types die anderen pesten, want als je zeker bent van jezelf, waarom zou je ander dan pesten? Wel ben ik nog altijd erg boos op mijn docenten, die vijf jaar lang hebben gezien hoe ik kapot werd gemaakt. Ze hebben het gezien, want dat zag ik! Slechts één docente Engels heeft het al die jaren voor mij opgenomen (in haar klas werd ik niet gepest); de rest wendde heel gewoon zijn/haar gezicht af. Tegen de groep docenten koester ik na 22 jaar nog steeds woede. Zij hadden het pesten kunnen voorkomen.

Met mij gaat het nu goed. Ik heb een leuke baan in de zorg en ik studeer Psychologie aan de universiteit. Maar...de littekens van het vijf jaar lang stelselmatig gepest worden, zitten er nog altijd. Mijn vertrouwen in mensen is voorgoed geschaad. Daarom is de suicide van uw zoon bij mij als een bom ingeslagen. Ik heb zojuist de persconferentie (live) gezien. Ik vind het zo goed van u dat u dit in de openbaarheid brengt! Zo moedig... Voor mij persoonlijk voelt dit als een enorme steun, omdat u indirect ook voor mij opkomt. Ik hoop dat de pesters van uw zoon en alle andere mensen die op dit moment anderen pesten nu eindelijk eens gaan nadenken over hoe zij de levens van anderen aan het verwoesten zijn. Pesters hebben, zoals dhr. V.d. Berg al zei, het soms niet in de gaten wat zij een ander aandoen. Degenen die het pesten gesignaleerd hebben en niets gedaan hebben, dàt zijn in mijn ogen de grote laffaards, want zij hadden in kunnen grijpen. Als één klasgenoot bij mij op school het voor mij had opgenomen, dan was het pesten gestopt! Daarom hoop ik van harte dat degenen die gesignaleerd hebben dat uw zoon werd gepest EN NIETS HEBBEN GEDAAN, eens héél diep gaan nadenken. Zij mogen zich diep, diep,diep, schuldig voelen.

Lieve ouders van Tim, ik ben zo trots op u dat u dit in de openbaarheid heeft gebracht! Ik hoop dat hiermee heel pestend EN vooral TOEKIJKEND Nederland eens heel goed gaat nadenken over wat zij hun medemens aandoen.

Héél véél sterkte. Ik denk aan jullie en ben ook in gedachten bij Tim.

Ik vind jullie zeer moedige mensen. Ben trots op jullie.

Liefs, Gertjan S. 
Op 6 november 2012
om 18:14 getekend door:
G.e.r.t.j.a.n. .S...
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 26      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Lisette
op 5 november 2012

Contact met beheerder >
Contact met Lisette:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Tim Ribberink

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto