Tim Ribberink

Tim Ribberink

1 januari 1992 - 1 november 2012

Lieve pap en mam,
k ben mijn hele leven bespot, getreiterd, gepest en buitengesloten. Jullie zijn fantastisch. Ik hoop dat jullie niet boos zijn.

Tot weerziens, Tim

Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         381 t/m 400 van 506        Volgende >
wat ontzettend jammer dat deze jonge man op zo een jonge leeftijd het niet meer zag zitten door pesten ik wens de ouders en familie heel veel sterkte toe 
Op 6 november 2012
om 0:40 getekend door:
e.l.s.
Dit is niet ok
Mijn hart bloedt door dit bericht.Door het openbaar worden van de rouwkaart, hoop ik dat Tim niet voor niets is overleden.
Lieve ouders,gecondoleerd met dit enorme verlies. Wat een vreselijk gebeuren, wat een enorm gevoel van onmacht.Een wijs besluit om dit te publiceren. Alleen al om de mensheid opnieuw wakker te schudden! Heel,héél veel sterkte. 
Op 6 november 2012
om 0:39 getekend door:
S.u.z.a.n.
Dit is niet ok
Enorm respect voor Tim voor dit oh zo tragische maar moedige besluit...
Verder heel veel respect voor zijn ouders die ondanks alle pijn en verdriet de onnodige dood van hun zoon maar buiten brengen zodat de rest van de wereld kan zien wat Tim en hen is aangedaan.
Enorm moedig!
Al zou er hierdoor maar 1 iemand stoppen met pesten...
Ik werk zelf in de jeugdzorg en zie dagelijks hoe makkelijk jongeren, vooral via sociale media, elkaar menen te moeten bekritiseren zonder ook maar enig idee te hebben wat voor gevolgen dit kan hebben...
Ik heb dit tragische voorbeeld, net als velen vandaag, als onderwerp van gesprek bij deze jongeren aangedragen, hoe erg ik ook baal van t stemmetje in mijn hoofd dat zegt dat dit de zoveelste situatie is waarbij het eerst fout moet gaan voordat er iets gebeurd..
De reacties en de hierop volgende discussie gaven van de jongeren gaven me echter wèl het gevoel dat dit hen ècht iets deed...
Ik hoop dat dit bij heel veel mensen het geval zal zijn en de onnodige en tragische dood van Tim, toch ook iets positiefs zal hebben... 
Op 6 november 2012
om 0:16 getekend door:
L.i.s.e.t.
Dit is niet ok
Door het openbaar worden van de rouwkaart, hoop ik dat Tim niet voor niet is overleden.
Lieve ouders,gecondoleerd en wat een wijs besluit om dit te publiceren.
Hopelijk willen kinderen er nu wel overpraten,zodat Tim niet voor niets een einde aan zijn leven heeft gemaakt.
Tim, ik hoop dat je nu rust hebt gevonden. 
Op 6 november 2012
om 0:06 getekend door:
N.o.e.k.i.e.
Dit is niet ok
Lieve lieve ouders, wat te zeggen. Pesten is geen echt issue op scholen. En waar wel? Ik wens jullie alle Licht en God's liefde.

Heel veel kracht, Tim is bij God en niet alleen,

John 
Op 6 november 2012
om 0:05 getekend door:
J. .J.a.n.s.o.n.
Dit is niet ok
lieve ouders
wij wensen jullie heel veel sterkte toe met het verlies van jullie zoon tim het is triest dat dit allemaal door pesten gebeurt onze dochter werd vroeger op school ook heel veel gepest kwam ook vaak thuis en dan zei ik wil dood wij hebben ook alle instantie afgelopen om ons kind te helpen gelukkig is dit goed gekomen maar dat dit dus zo moet eindigen dat is heel erg ik hoop dat nederland nu eens wakker geschud wordt en dat ze weten waar dit naar kan leiden heel heel veel sterkte we leven met jullie mee maria 
Op 5 november 2012
om 23:59 getekend door:
m.a.r.i.a.
Dit is niet ok
in 1 woord vreselijk. ook ik ben jaren lang gepest op de middelbare school, jankend ging ik naar school. er werd niks gedaan door school. ik werd op een gegeven moment gemeden door de hele klaas. daar heb ik veel last van gehad en nog, ik ben een onzeker mens geworden.
ouders en familie van Tim gecondoleerd met dit vreselijke verlies. ik snap hem heel goed maar het is zo triest dat het zo moet gebeuren. 
Op 5 november 2012
om 23:48 getekend door:
a.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
Tim ik heb je niet gekend maar begrijp precies hoe je je gevoelt hebt. Niemand begrijpt hoe eenzaam je je door pesten kunt voelen als iemand die het heeft meegemaakt. Ook ik heb bijna dezelfde uitweg gekozen. ik hoop dat je nu je rust hebt gevonden en ouders heel veel sterkte met dit ongekende verlies en de komende tijd met het verwerken hiervan. 
Op 5 november 2012
om 23:46 getekend door:
s.i.n.g.e.r.
Dit is niet ok
Pesten is geen spelletje!
Ouders en familie Gecondoleerd Heel veel sterkte met dit onvoorstelbare verlies 
Op 5 november 2012
om 23:42 getekend door:
a.n.n.e.m.a.r.i.e.
Dit is niet ok
ik probeer de juiste woorden te vinden maar kan ze helaas niet vinden , dit is zo verschrikkelijk ! weet als geen ander wat pesten met je doet en hoe het je van binnen kapot maakt . en de scholen ontkennen het gewoon! hoop dat je nu je rust en vrede vind die je zocht . wens jouw ouders en familie heel veel sterkte toe .
diegene die je dit hebben aangedaan waardoor je tot dit besluit bent gekomen wens ik iets heel anders toe 
Op 5 november 2012
om 23:41 getekend door:
w.i.l.c.o. .e.n. .a.n.j.a. .b.e.k.s.
Dit is niet ok
Vreselijk!! Nu zoveel aandacht, maar dit hadden de scholen moeten doen toen Tim gepest werd. Veel scholen ontkennen dat er problemen zijn. Dagelijks iemand buiten sluiten is OOK pesten. Mijn zoon is ook jaren gepest en heeft daar nog regelmatig last van. Als ouders ben je zo machtenloos en het doet zo' n pijn. Ik wil de ouders van Tim heel veel kracht en sterkte toewensen.! 
Op 5 november 2012
om 23:31 getekend door:
o.n.b.e.k.e.n.d.
Dit is niet ok
Lieve Tim,
Jammer, jammer had erover gesproken jongen. Ik wens je ouders en familie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Hun leven zal nooit meer worden wat het was. Je zal wanhopig zijn geweest, het kan niet anders!! 
Op 5 november 2012
om 23:28 getekend door:
e.l.s.
Dit is niet ok
Wat een verdriet voor jullie. Veel sterkte en kracht voor de ouders en de geliefden van Tim. 
Op 5 november 2012
om 23:25 getekend door:
M.a.r.c. .D.i.k.
Dit is niet ok
Wat vreselijk, ik heb het met tranen in mijn ogen aangehoord. Ik was geschokt. Dit zinloos geweld moet gestopt worden. Jullie kennen mij niet, maar ik wens de dienbare van Tim heel veel sterkte met dit grote verlies. 
Op 5 november 2012
om 23:17 getekend door:
D.e.l.i.a. .d.e. .W.a.a.r.d.
Dit is niet ok
20 jaar jong, in de bloei van zijn leven. Je hoort te genieten bij het volwassen worden, helaas niet voor Tim. Waarom wordt dit zinloos geweld niet gestopt. Zijn leven is en was al voorbij voordat het echt begon. Zijn ouders dragen deze pijn hun leven lang, en de veroorzakers ...
Ouders en familie van Tim, ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Een verontruste moeder uit Maastricht 
Op 5 november 2012
om 23:08 getekend door:
E.l.o.n.a.
Dit is niet ok
Beste ouders, familie en vrienden,

Ik wil u condoleren met het verlies van jullie Tim. Helaas weet ik uit ervaring hoe erg pesten kan zijn ondanks dat het jaren geleden is. Ik wil u allen heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijd. 
Op 5 november 2012
om 23:01 getekend door:
A.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met dit zware verlies...
Helaas beschadigen kinderen en volwassenen elkaar met woorden en doen en laten zonder dat ze dit in de gaten hebben...
Veranderen begint bij jezelf... 
Op 5 november 2012
om 22:47 getekend door:
A.g.n.e.s.
Dit is niet ok
Ik wens de nabestaanden van Tim heel veel sterkte met dit verlies. Het is te triest voor woorden en ik kan er ook geen woorden voor vinden. Denk dat er ook geen woorden voor zijn. 
Op 5 november 2012
om 22:35 getekend door:
E.r.w.i.n.
Dit is niet ok
Mijn hart huilt, waarom moet je iemand zo treiteren. Wat kan je en mens aandoen. De pesters moeten gestraft worden , geestelijke mishandeling is het! 
Op 5 november 2012
om 22:36 getekend door:
G.e.r.d.a. .l.e.m.s.
Dit is niet ok
Ik wens jullie familie vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke dagen wij vragen ons af in welke wereld we leven dat ze het leven tot een hel maken gewoon afschuwelijk 
Op 5 november 2012
om 22:31 getekend door:
B. .G.o.f.f.i.n.-.K.i.r.b.e.r.g.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 26      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Lisette
op 5 november 2012

Contact met beheerder >
Contact met Lisette:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Tim Ribberink

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto