Sylvia Millecam

Sylvia Millecam

23 februari 1956 - 19 augustus 2001
De KRO presentatrice en actrice Sylvia Millecam is op 19 augustus 2001 aan de gevolgen van kanker overleden in het Radboud ziekenhuis te Nijmegen.

Millecam studeerde aan de toneelschool in Maastricht en maakte haar TV debuut in de serie "geef je ouders maar weer de schuld".

De laatste jaren presenteerde zij o.a. "Knoop in je Zakdoek", een programma voor verstandelijk gehandicapten en het consumentenprogramma "Ook dat nog".
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         1121 t/m 1140 van 5111        Volgende >
Net terug van vakantie krijg ik te horen van mijn collega's dat je dood bent hier sylvia heb ik geen woorden voor ik zal je missen veel succes nol en moeder millecam 
Op 4 september 2001
om 15:45 getekend door:
T.a.m.a.r.a.
Dit is niet ok
Lieve Sylvia, al heb ik je nooit gekend. ik weet dat ik je zal missen.. nooit meer die leuke typetjes van je op tv.. nooit meer je typische manier van acteren bij Ook dat nog... nee nooit meer Sylvia Millecam... maar ik weet dat als ik m´n ogen sluit zal ik je zien.. heel even en heel in de verte.. maar vergeten zal ik je nooit!! rust zacht lieve sylvia...

Verder wil ik alle familie, vrienden, collega´s en bekenden heel veel sterkte toewensen met dit tragische verlies.. liefs angela 
Op 4 september 2001
om 15:35 getekend door:
a.n.g.e.l.a. .n.i.j.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Het blijft moeilijk te bevatten dat zo'n mooie bloem geknakt is. Troost is wel dat ze net al Lady Diana op haar mooist in onze herinnering zal blijven bestaan 
Op 4 september 2001
om 13:19 getekend door:
J.o.k.e.
Dit is niet ok
Lieve Nol en Mevr. Millecam,

Hoe geschokt ik ook zelf ben, hoe verschrikkelijk moet het voor jullie dan wel niet zijn. Nol, ik zag je bij NOVA, en had het zo met jou te doen. Mijn respekt voor jou is te groot voor woorden. Logisch dat Syl van je hield, wat heb jij haar ongelooflijk gesteund, en je steunde haar moeder ook nog op zo'n liefdevolle manier. Wat moet de leegte nu groot zijn voor jou en haar moeder. Je bent een kanjer Nol. Weet lieverd dat jij samen met Syl de juiste keuzes hebben gemaakt en hoe naar ook, uit respekt hebben jullie die weg gevolgd vanuit je hart. Weet dat het goed is zo. Syl wilde het zo! Ik wens jou vooral heel veel sterkte en kracht toe in deze verschrikkelijke tijd van stilte en eenzaamheid. Jij was en blijft Sylvia's 'Engel'. Het ga je goed jongen.
Ook veel sterke voor Mevr. Millecam, ach, wat kun je nu eigenlijk zeggen? Je kind overleven... hoe verwerk je dat?
Ik denk nooit! Veel kracht gewenst lieve mevrouw.
Wat Sylvia zelf betreft: Zo iemand krijgt omroepland nooit meer, Syl was uniek, maar vooral heel lief en kwetsbaar, en zich zelf, tot op het laatste toe. Ik ben zo blij dat zij met al die ongelooflijke energie genoten heeft van alles wat zij heeft gedaan. Hoe gekker hoe liever, hoe wilder hoe beter. Dat geeft mij in ieder geval een piepklein beetje troost.
Vergeten zal ik haar nooit.

Met alle respekt voor Sylvia, Nol en Mevr.Millecam,
Veel liefs van Lydia. 
Op 3 september 2001
om 23:04 getekend door:
L.y.d.i.a. .v.a.n. .H.a.a.s.t.e.r.e.n.
Dit is niet ok
Net als heel nederland was ook ik geschokt toen ik het nieuws hoorde. Lieve sylvia, ik heb je nooit gekend, maar toch zal ik je missen. je bent en blijft een inspiratiebron, voor mij maar zeker voor anderen. De familie en nabestaanden wil ik veel sterkte wensen en weet dat ze in vele harten zal voortbestaan! 
Op 3 september 2001
om 22:32 getekend door:
S.u.z.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Sylvia...Is het echt zo mooi boven zoals ze zeggen? Have a great after life.. 
Op 3 september 2001
om 22:27 getekend door:
M.i.
Dit is niet ok
Een van de meest vrouwelijke "vrouw"van de televisie!Een mooi bijdehand mens!Ontzettend erg dat ze zo vroeg is overleden! 
Op 3 september 2001
om 16:56 getekend door:
M.a.r.i.n.k.a.
Dit is niet ok
Sylvia,

De televisie gezicht van de nedelandse TV, beter krijgen we niet meer.

Zo vrolijk en fantastisch als jij was.

We zullen je missen. 
Op 3 september 2001
om 16:04 getekend door:
S.t.a.n.l.e.y. .T.e.l.k.a.m.p.
Dit is niet ok
Lieve Sylvia,

We vonden je de mooiste en geweldigste tv-vrouw van de wereld. Als iemand ons kon laten lachen dan was jij dat wel. Je bent een KANJER.

Liefs Essie en Hanan 
Op 3 september 2001
om 15:14 getekend door:
E.s.m.e.r.a.l.d.a. .&. .H.a.n.a.n.i.a.h.
Dit is niet ok
Lieve Silvia,

Verschrikkelijk vind ik de manier waarop je bent gegaan, met pijn en verdriet omdat de weg die je insloeg niet de resultaten had die je had verwacht maar ik wens voor jou en je partner de rust en kracht toe die diep van binnen heeft geleeft, je was een prachtvrouw, een voorbeeld voor andere vrouwen.
Voor je partner wens ik alle kracht toe om door te leven.

liefs van een fan 
Op 3 september 2001
om 15:03 getekend door:
p.e.t.r.a. .v.a.n. .r.e.e.
Dit is niet ok
Elke traan is een herinnering aan haar!! 
Op 3 september 2001
om 14:06 getekend door:
v.a.n.e.s.s.a.
Dit is niet ok
Je was een prachtmens!!!
Supervrouwelijk, spontaan, springlevend.
Je bent één van de weinig (vrouwelijke) bekendheden die zo zichzelf is gebleven, en dat sierde je.
Nooit geweten dat ik van de dood een bekendheid onder de indruk zou zijn.
Maar de schoonheid van jou neem ik mee en zo blijft het leven sprankelend. 
Op 3 september 2001
om 13:56 getekend door:
M.a.r.g.o.t.
Dit is niet ok
Beste Sylvia,

Terug van vakantie hoorde ik van jouw overlijden. En ik zag in een oude NRC een colomn van Youp van 't Hek, waarin het online condoleren voor jou belachelijk wordt gemaakt.
Ik vind Youp een belachelijke eikel en ik was een grote fan van jou. Het is maar dat je het - achteraf - weet. 
Op 3 september 2001
om 13:20 getekend door:
G.e.r.a.r.d. .S.l.o.o.t.w.e.g.
Dit is niet ok
 
Op 3 september 2001
om 13:09 getekend door:
K.a.r.i.n. .A.a.l.b.e.r.s.
Dit is niet ok
Sylvia,

Dat kan niet, dat mag niet. Dat waren mijn eerste gedachte toen ik las in de krant dat Sylvia was overleden. Er worden altijd mensen geprezen als ze overleden zijn. Ik vind dat normaal altijd onzin. Maar bij Sylvia is dat anders.Ik vond haar altijd een te gek, mens. Iemand die meestal wel spontaan, eerlijk en voor haar zelf en anderen op kwam. En die gewoon haar eigen was. En niet zo als velen anderen uit de televisie wereld, zich heel anders voordoen. Sylvia ik kon je wel niet persoonlijk, maar ik zal je echt missen. Ik wens ook iedereen veel sterkte toe in deze moeilijke periode 
Op 3 september 2001
om 12:04 getekend door:
e.n.r.i.c.o.
Dit is niet ok
Met veel interesse gekeken naar de interviews die Sylvia heeft gegeven, waarbij mij haar openhartigheid zo opviel. Ze was aardig, hield zo'n rekening met de ander.
En wat heeft ze veel in haar werk gelegd, ging goed en zo leuk met de kinderen in Knoop om. Ik herinner me haar ook in haar rol in het blijspel in zoveel delen 'Sjans', fantastisch. We zullen Sylvia met haar lief, warm, vrolijk stemgeluid erg missen en nog veel aan haar terugdenken.
Ik wens haar moeder , vriend veel sterkte.
Liefs, Alice 
Op 3 september 2001
om 12:03 getekend door:
A.l.i.c.e.
Dit is niet ok
veel respect heb ik voor alles wat sylvia ooit heeft gedaan zeer zeker ook het allerlaatste gevecht, ik weet dat het moeilijk te accepteren is voor mensen voor de keus die zij heeft gemaakt ...helaas hebben te wienig mensen respect,uiteraard wens ik alle nabestaande alle sterkte van de wereld toe... 
Op 3 september 2001
om 11:06 getekend door:
e.d.i.t.h.
Dit is niet ok
Lieve Sylvia,
Het is nu 2 weken geleden dat jij overleed, en er gaat geen dag voorbij dat ik er niet aan denk.
Ik wist niet dat de dood van iemand die je niet persoonlijk kon je zo kon raken.
We missen je!!!
9 september zend de kro jou ook dat nog uit., herhalingen van 12 jaar jij bij
ook dat nog.
Reken maar dat we kijken met een lach
zoals jij altijd deed, maar zeker ook met tranen want dan beseffen we weer hoezeer we je zullen missen.
Heel veel liefs van ellen 
Op 3 september 2001
om 10:52 getekend door:
e.l.l.e.n.
Dit is niet ok
Lieve SYlvia,
Ik leerde je al kennen van de televisie toen ik acht jaar was. Ik keek iedere zondagavond naar "Ook dat nog." Ik vond dat je het zo leuk deed. Je was mooi van binnen en ook van buiten. Een lekker ding! Je kent me natuurlijk niet, maar ik leef wel mee. Ik schrok me rot toen ik het hoorde op het nieuws. Hoe was dit in godsnaam gebeurt?? Herman Brood sprong van het Hilton. Dat was zijn eigen keuze. Dat heeft hij helemaal zelf gedaan. Maar jou overkwam het. Waarom gaan altijd eerst de goede mensen weg. Maar waarom moet je ons nu al verlaten. Je had zoveel talent en je kon nog heel lang mee. Mijn tante heeft ook borstkanker gehad. Maar zij is er weer helemaal boven op gekomen. Heeft wel veel geleden, maar ze is er nog. Negen van de tien keer is borstkanker te genezen. Waarom liet je nou niet behandelen. Je wilde liever doodgaan aan de ziekte, dan aan de behandeling. Maar je wilde toch niet dood, neem ik aan. Waarom, waarom, waarom? Toch misschien eigenwijzigheid. Of heb je het onkent voor jezelf. Maar zoiets kan je toch niet ontkennen. Ik vind het zo zonde. Dit was eigelijk onnodig geweest. Maar nu is het te laat. Nu weet je niets meer en is er alleen nog je levenloze lichaam over. En ben je helemaal alleen. In het koude donker. Misschien hou je ons nog wel in de gaten, ergens waar we je niet kunnen zien. Misschien komen we elkaar nog wel tegen in de toekomst. We zullen je in onze gedachten meenemen. Ik hoop, dat je vriend er overheen komt. En voor je moeder is het helemaal verschrikkelijk. Eerst je man begraven. En voor een moeder is het hartverscheurend als je je dochter overleefd. Zij zal heel veel moed nodig hebben om door te kunnen gaan. Ooit zullen jullie elkaar weer in de armen sluiten. Aan die gedachten hou ik me vast, en vaak geeft het kracht. Ik wens alle familieleden heel veel sterkte toe met dit tragische verlies.
Heel veel liefs een bewonderaar.
X Marisca 
Op 3 september 2001
om 2:21 getekend door:
r.o.n.a.l.d. .v.i.s.s.c.h.e.r.
Dit is niet ok
rust zacht, Sylvia
Je was een fantastische vrouw. 
Op 2 september 2001
om 22:50 getekend door:
m.o.n.i.q.u.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 54 55 56 57 58 59 60 ... 256      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Joke de koning
op 20 augustus 2001

Contact met beheerder >
Contact met Joke de koning:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto