Getroffenen aardbeving Azië

Getroffenen aardbeving Azië

- 26 december 2004

Mijn God,
waarom geeft U het leven
als U het toch weer terug verwacht?
Waarom laat U de zon toch schijnen
als die gevolgd wordt door de nacht?

Mijn kind,
vraag Mij toch niet die dingen.
Kijk eens hoe dicht Ik bij je sta.
Je hoeft echt niet alleen te reizen.
Ik ben het zelf die met je ga.

Net als vorig jaar in Iran, nu ook weer zo'n vreselijke natuurramp met de kerst.

Weer duizenden mensen omgekomen, zoveel verdriet en zoveel mensen radeloos en dakloos.

Dat deze landen de kracht mogen vinden om alles weer op te bouwen en door te gaan, ondanks het haast ondraaglijke leed!

Alle nabestaanden van inwoners of toeristen heel veel sterkte toegewenst!

"De Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) hebben zondagavond het gironummer 555 geopend voor noodhulp aan de slachtoffers van de vloedgolven in Zuid-Azië. Onder het motto 'Help slachtoffers aardbeving Azië' vragen de SHO Nederlanders om financiële steun voor de getroffenen. "
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         381 t/m 400 van 473        Volgende >
tranen en n0g eens tranen dat huil ik elke keer weer als ik het nieuws kijk heel veel sterkte voor ieder een over de wereld maar voor al die achter blijven met lege handen mijn bedrag zal niet klijn zijn alles wat ik gespaart hep gaat naar 555 
Op 30 december 2004
om 11:50 getekend door:
i.e.m.a.n.d.
Dit is niet ok
Als ik hier in mijn warme woonkamer naar mijn 3 mooie kindjes kijk realiseer ik me voor de zoveelste keer hoe gezegend ik ben dat ze hier veilig bij mij zijn.
Als ik dan de t.v aanzet en kijk naar de afschuwelijke beelden doet mijn hart zo vreselijk veel pijn dat die mensen zoveel ellende moeten meemaken,en dan zijn er ook nog mensen die het lef hebben om er ook nog geintjes over te maken (schandalig)Ik ben in gedachtte de hele dag in azie en mijn geld is gestort op giro 555.
... 
Op 30 december 2004
om 11:49 getekend door:
m.o.n.i.q.u.e.
Dit is niet ok
werschrikelijk wat hier gebeurt is en dan al die kinderen ik stel voor koop in plaats van vuur werk geef dat geld voor deze ramp 
Op 30 december 2004
om 11:48 getekend door:
w.i.l.l.e.m.
Dit is niet ok
vreselijk, woorden schieten te kort.
dit jaar geen vuurwerk, niet als je deze ellende op de tv ziet 
Op 30 december 2004
om 11:16 getekend door:
s.a.n.d.r.a.
Dit is niet ok
Kom op GIRO 555. 
Op 30 december 2004
om 11:08 getekend door:
L.o.e.s.
Dit is niet ok
83.000 doden en het aantal loopt nog op. Er zijn weet ik hoeveel mensen om het leven gekomen, Nederlanders, srilankezen, thaise. Van alles het maakt niet uit welk cultuur of uit welk land het is allemaal even erg. Of het nou een nederlander of een thaise is, het zijn beide mensen. En ik mag dab ook wel een Nederlander zijn maar ik vind het niet erger of minder erg als er (voor mij gezien) een buitenlander hierdoor om het leven komt. Maar het aantal dat is erg.
Als iedereen in De Benelux nou ees een euro op die Giro storte. Dan helpt iedereen, en zeg nou zelf iedreen kan och wel een euro missen. Da is wel ongveer denk ik zo'n 20 miljoen euro.

Dus mensen doe niet moeilijk denk niet alleen aan jezelf, maar doe in dit jaar nog een ding goed, en alle zonde zijn vergeven help al deze mensen, om hun leven in het nieuwe jaar weer op te bouwen. 
Op 30 december 2004
om 10:44 getekend door:
a.n.g.e.l.i.q.u.e.
Dit is niet ok
het noodlot heeft toegeslagen vreselijk wat deze mensen is overkomen.ik wens een ieder veel sterkte om dit lot te dragen ruth 
Op 30 december 2004
om 10:41 getekend door:
r.u.t.h.
Dit is niet ok
Vreselijk voor die mensen! En ze hebben ook alle hulp nodig die er is..

Helaas is het nu eenmaal een fact of life dat er eens in de zoveel tijd een natuurramp voorbij komt die je doet verbijsteren en waarbij ontzettende veel mensen het slachtoffer zijn ..
Denk bijvoorbeeld aan Pompei of El Nino

Waarom maken mensen het zichzelf dan al zo moeilijk? En zijn er zoveel conflicten?

Dat is eigenlijk de werkelijke vraag...

Probeer daarom niet alleen nu mensen te helpen en voor ze klaar te staan maar elke dag. 
Op 30 december 2004
om 10:01 getekend door:
c.h.r.i.s.
Dit is niet ok
Weer een verschrikkelijk nieuwsbericht dat je woonkamer binnen komt. Het zoveeltste van 2004. Wat een jaar... Mijn gedachte gaan uit naar alle getroffennen zowel lokale mensen als toeristen. Laten we zoveel mogelijk doen om deze mensen te helpen. Al geeft iedereen maar 1 euro dan halen we toch al zo'n 16 miljoen euro op. Vergeet niet dat in 1953 de wereld ons ook heeft geholpen!!! 
Op 30 december 2004
om 9:39 getekend door:
n.i.e.l.s.
Dit is niet ok
Dit is vreselijk. ik vind het voor iedereen zo verschrikkelijk. maar het meest maak ik me zorgen om al mijn lieve strandjongens en verkoopstertjes die mij door de jaren heen van het prachtige Phuket en Kho Phi Phi hebben laten genieten... mijn gedachte is dan ook voor het grootste deel van de dag bij hen, dat wil niet zeggen dat ik niet aan alle andere slachtoffers denk. heel veel sterkte voor iedereen! 
Op 30 december 2004
om 9:30 getekend door:
Dit is niet ok
Hier zijn geen woorden voor wat daar is gebeurd we leven met iedereen mee en zijn in gedachte bij jullie laat het vuurwerk voor wat het is en help de getroffenen in azie ze hebben het harder nodig 
Op 30 december 2004
om 9:12 getekend door:
m.a.r.i.a.
Dit is niet ok
Verschrikkelijk als ik al die beelden op tv zie...krijg het er elke keer weer koud van..wil graag helpen wat doen voor deze mensen...en dat kunnen we lieve mensen...storten op gironr.555...DOEN!! Help deze mensen die het nu zo hard nodig hebben.. 
Op 30 december 2004
om 8:37 getekend door:
r.o.o.s.
Dit is niet ok
This is crazy. als je dit ziet allemaal dit gaat je besef te boven er zijn echt geen woorden voor het enige wat we hier doen is verstijfd naar het nieuws kijken in plaats van helpen Ik hoop dat we nu wel zien dat elk geloof en elke kleur met elkaar samen werken als Amerika en europa zijn soldaatjes eens naar azie stuurt om daar te helpen ik wens iedereen sterkte toe en het liefste ging ik nou daarheen om te helpen wat die mensen niet door moeten maken nou 
Op 30 december 2004
om 8:26 getekend door:
T.i.m. .K.l.e.i.n.
Dit is niet ok
JONGENS MET ZN ALLEN STORTEN OP GIRO 555!!!OOKAL HEB JE HET ZELF NIET BREED(VOOR NEDERLAND DAN)1 EURO KAN IEDREEEN GEVEN! EN DE RIJKE MENSEN ONDER ONS ZIJN HET AL HELEMAAL VERPLICHT VIND IK.DIE MOETEN ZICH SCHAMEN VOOR DE MAATSCHAPPIJ ALS ZE NU OP HUN LUIE STOEL BLIJVEN ZITTEN!!!GEVEN WAT JE MISSEN KUNT ALSJEBLIEFT!!! 
Op 30 december 2004
om 1:37 getekend door:
S.o.f.i.a.
Dit is niet ok
Ik zit hier nog midden in de nacht ik kan er gewoon niet van slapen denk alleen maar wat vreselijk voor al die mensen bij ons op het werk hebben we een fooienpot dat geld storten we op giro 555 zelf storten ik ook nog geld want er kan niet genoeg geld worden opgehaald mensen eet maar eens niet zo veel met oud en nieuw en stuur geld naar 555 
Op 30 december 2004
om 1:00 getekend door:
A.n.j.a.
Dit is niet ok
Een woord: Afschuwelijk!

Hierbij willen we alle mensen die van plan zijn de komende dagen nog vuurwerk te gaan kopen oproepen dat geld niet aan vuurwerk te besteden maar het te storten op GIRO 555, daarnaast natuurlijk ook alle andere mensen die iets kunnen missen... Alstublieft HELP! 
Op 30 december 2004
om 0:46 getekend door:
J.e.f.f.r.e.y. .v.a.n. .H.o.u.t.e.n. .&. .B.a.b.e.t.t.e. .d.e. .S.c.h.r.i.j.v.e.r.
Dit is niet ok
Hier zijn absoluut geen woorden voor !

Iedereen veel sterkte toegewenst, ik hoop dat er ondanks de omstandigheden toch veel overledenen gevonden worden en begraven kunnen worden door hun naasten.

Wij steken een lichtje op voor jullie. 
Op 29 december 2004
om 23:40 getekend door:
f.a.m... .D.a.l.s.t.r.a.
Dit is niet ok
In Godsnaam...laten we allemaal in ieder geval minstens €1,- overmaken op giro 555, dat is helemaal niks voor diegenen die inderdaad helemaal niks meer hebben!! 
Op 29 december 2004
om 23:32 getekend door:
G.r.i.e.t.j.e.
Dit is niet ok
er wordt altijd gezegd dat god er altijd voor iedereen is, om ons allen te helpen in goede en slechte tijden , waar was hij dan op 26 december 2004 ? 
Op 29 december 2004
om 23:30 getekend door:
e.s.t.h.e.r.
Dit is niet ok
mensen wat hier aan de hand is te erg voor woorden
zullen we daarom geen woorden gebruiken maar onze handen

toen ik tv keek en het duitse engelse nederlandse amirikaanse en noem maar op uit welk land het nieuw keek trilde ik
dit betekend voor mij dat ik er iets aan wil doen ik kreeg al wilden planen dat ik daar met 75 man min allemaal vrienden van mij naar toe zal gaan en gestuund worden door vele doelen en dan met ze allen een dorp opruimen als ordenen alles schoon maken en toch met de mensen een hun leven op bouwen we zijn geen arzitekten en kunnen dus geen huizen bouwen maar we kunnen zingen, troosten, mee huilen en opruimen meer is er niet nodig ja geld maar ik denk dat daar genoeg mensen aan mee willen werken

mensen help die kinderen volwassenen en ouderen mensen help ze al geeft u ze maar geld dat is al een stap
sta op van u luien stoel HELP 
Op 29 december 2004
om 23:20 getekend door:
m.a.r.i.s.s.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 24      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Iemand
op 27 december 2004

Contact met beheerder >
Contact met Iemand:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto