Robert  Long

Robert Long

22 oktober 1943 - 13 december 2006
Robert Long (22/10/1943, Utrecht) zet zijn eerste schreden op het muzikale pad als hij 14 jaar is. In 1963 maakt hij als Bob Revvel furore met zijn band THE YELPING JACKALS. Dan maakt hij in 1967 de overstap naar de Utrechtse popgroep GLORIA, later omgedoopt tot UNIT GLORIA. Met die groep scoort Robert zijn eerste grote hits. In de hitparade belanden achtereenvolgens "Storm", "The last seven days", "Our life", "Our father" en "The leader".
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         441 t/m 460 van 2007        Volgende >
Hey Robert...Had je ooit het vermoeden dat je zoooo geliefd was bij zoveel mensen?Ik hoop het wel want je bent het zo verschrikkelijk waard!En niet omdat je er niet meer bent(ze zeggen toch altijd:van de doden niets dan goeds}Maar juist bij leven hebben we nog nooit{bij mijn weten}iets rots over je gehoord.Jij was JIJ en was gelukkig met je man en je vrienden en vriendinnen om je heen.Lieverd...ik mis je enorm en ben blij met dit register,alhoewel het pijnlijk duidelijk maakt dat je er echt niet meer in levende lijve bent.Dag kanjer...even flink zijn... 
Op 17 december 2006
om 8:50 getekend door:
e.e.n. .f.a.n.
Dit is niet ok
Dank je wel Robert voor alle mooie liedjes die je gezongen hebt. De mooiste vind ik JIJ EN IK en Vanmorgen vloog ze nog. Deze liedjes geven een diepe verbintenis aan met mijn vader toen hij ziek was en met zijn overlijden.
Ik wens je familie en vrienden heel veel sterkte toe om dit groot verlies te kunnen dragen.
Sasja Amelunxen 
Op 17 december 2006
om 7:39 getekend door:
S.a.s.j.a. .A.m.e.l.u.n.x.e.n.
Dit is niet ok
Ik zal je missen zo erg. Nooit meer zal je me mop noemen. Ik wens kristof zo heel veel sterkte. Zal altijd aan jullie denken.

Eeen klein woord
Van zes letters groot
Een klein woord
Voor de een een scheldwoord
Voor de ander de dood
Herma 
Op 17 december 2006
om 6:13 getekend door:
h.e.r.m.a.
Dit is niet ok
Lieve Robert,
Ik hoop dat je dit nog op de een of andere manier meekrijgt. je was,of bent voor mij een stuk van mijn leven. Ik heb ooit maar een paar woorden met je gewisseld, maar toch, als ik je CD's beluister is het alsof je vor mij zingt. Ik zat vanavond mt mijn man aan tafel, jij kwam ter sprake ,en toen... we hadden allebei zoiets van, hij had hier nu moeten zitten!! Helaas, dit kan niet meer. Je leeft gelukkig voort in je liedjes en hopelijk nog in een andere dimensie. We, ik, zal je heel erg missen.
Kristof, waarschijnlijk zijn er geen troostende woorden voor jou, jij bent je maatje, je vriend, je man kwijt. Als het mij al zo'n pijn doet, wat moet het dan voor jou zijn?!
Ik had via de site Robert nog een mailtje gestuurd nadat ik vernomen had dat hij ziek was, maar ik vrees dat hij dit al niet meer heeft kunnen lezen.
Zo snel uit ons midden weggerukt!! Niet te gelvoen.
Lieve Kristof, ik hoop dat je toch nog enkele mooie dagen met Robert heb mogen beleven, en voor de toekomst, heel, heel veel sterke. Probeer door te gaan met de herinnering aan "jouw Robert", probeer kracht te halen uit al jullie mooie momenten samen, zoveel kracht dat je verder kunt met je leven.
Je zult hem, net als ik, en vele anderen, ontzettend missen, maar ik wens je heel veel moed en sterkte om door te gaan met je leven, net zoals hij het zou gewild hebben.
Liee Rob, ook al heb ik je niet persoonlijk gekend; voor mij was je familie, mijn maatje!! Ik zal je ontzettend missen(kan het nu eigenlijk nog niet bevatten), en hoop dat we elkaar, waar dan ook ,ooit terugzien.
Goede reis, slaap zacht en vooral, bedankt voor het feit dat je er was!!!
Tot ziens.
Heel veel liefs, ook voor jou Kristof,
Hilde
(h.dexters@scarlet.be) 
Op 17 december 2006
om 5:35 getekend door:
H.i.l.d.e.
Dit is niet ok
Dag Robert, zonder dat je het weet heb je mij heel goed geholpen, Mijn man was stapel op je, door jou kreeg ik weer een normaal leven want jij hebt hem er van bewust gemaakt dat hij meer van mannen hield als van vrouwen, Bedankt Robert, uit de grond van mijn hart en rust zacht. Sterkte voor Christof. 
Op 17 december 2006
om 4:26 getekend door:
E.e.n. .v.r.i.e.n.d.i.n.
Dit is niet ok
robert long,als ik jouw naam hoor,denk ik meteen aan mijn lievelings song.

THE LAST SEVEN DAYS.

robert,bedankt voor dit onvergeetelijke document in de histhorie van de nederlanse popmuzijk.

mijn condoleance aan je vrienden en familie 
Op 17 december 2006
om 4:23 getekend door:
m.a.r.t.i.n. .f.i.n.d.e.r.s.
Dit is niet ok
Dag Robert, zovelen hebben van je gehouden en zullen je heel erg missen. Dankjewel voor al die prachtige muziek die je ons gegeven hebt, het ga je goed. Houd ze wakker daarboven!!! Kristof, heel veel sterkte met dit enorme verlies. 
Op 17 december 2006
om 3:17 getekend door:
T.r.u.d.y.
Dit is niet ok
Robert, bedankt voor jouw mooie gevoelige liedjes.ik zal jou erg missen.heel veel sterkte gewenst aan Christophe, familie en vrienden bij dit immens verdriet 
Op 17 december 2006
om 2:58 getekend door:
y.v.o.n.n.e.
Dit is niet ok
het klinkt lullig maar ook ik mis robert nu al na een paar dagen dus kristof voor jou moet de echte pijn nog komen juist voor jou heeeel veel sterkte maar weet dat je met een prachtig mens bent (was) getrouwd

robert bedankt voor jouw mooie teksten 
Op 17 december 2006
om 2:36 getekend door:
r.u.u.d.
Dit is niet ok
Bedankt voor al..die mooie teksten..Je heb zoveel mensen hiermee steun gegeven... ook in donkere dagen... Je teksten...waren "uit het leven gegrepen" Heeft mij ook veel steun gegeven in mijn "scheidings~periode"
Heb ik je cd's grijs gedraaid... en kwamen ook de woorden... TIEN UUR ik hou het niet meer enz.. Wat een moeilijke periode voor je..KRISTOF...
Sterkte voor jou en jullie familie...
x chris 
Op 17 december 2006
om 2:30 getekend door:
C.h.r.i.s.
Dit is niet ok
een prachtige rebelse man moeten wij missen. sterkte 
Op 17 december 2006
om 1:38 getekend door:
w.i.e.s. .k.r.e.m.e.r.
Dit is niet ok
Robert,
Onwijs bedankt voor je liedjes, je bent een "virus" waar ik nooit meer van zal genezen :-)
En je zong het zelf...iemand waar je echt van houdt zal je warmte blijven geven...Bedankt! 
Op 17 december 2006
om 1:32 getekend door:
l.o.e.s.
Dit is niet ok
Robert, je was groots. We hebben veel aan je te danken. Rust nu zacht, je hebt het verdiend. Veel sterkte voor je partner en familieleden. 
Op 17 december 2006
om 1:26 getekend door:
s.i.e.m.
Dit is niet ok
Heel erg geschrokken was ik toen ik hoorde dat Robert was overleden. Vorig jaar heeft Robert nog een mooie brief aan mijn moeder geschreven toen zij stervende was. Dit gebaar heeft ons allemaal erg ontroerd. "Robert nogmaals mijn dank" Hierbij wil ik graag iedereen heel veel sterkte wensen met dit verlies.
Robert rust zacht. 
Op 17 december 2006
om 1:19 getekend door:
A.n.n.e.k.e.
Dit is niet ok
Ik ben oprecht verdrietig. Ik had wat met Robert Long: zijn uitstraling; zijn mooie liederen en zijn maatschappelijke engagement. Veel te jong gestorven; kijkende naar zijn foto kan ik zijn overlijden niet bevatten. Ik wens zijn nabestaanden heel veel sterkte en kracht toe! Liefs Heleen 
Op 17 december 2006
om 1:04 getekend door:
H.e.l.e.e.n.
Dit is niet ok
Robert bedankt voor al je kracht gevende liedjes sterkte voor de nabestaande met dit enorme verlies rust zacht pracht mens 
Op 17 december 2006
om 0:39 getekend door:
M.a.r.r.y. .v.a.n. .K.u.i.j.k.
Dit is niet ok
Alle familie en bekenden gecontroleerd met dit verlies, ik heb erg genoten van zijn muziek en teksten. Hoewel Robert er niet in geloofd, wens ik hem een plaats in de hemel toe, creativiteit is ook daar zeer welkom.
Rust zacht Robert. 
Op 17 december 2006
om 0:38 getekend door:
H.e.n.k.
Dit is niet ok
Robert vanuit Benidorm je bwas en blijft voor ons een kanjer
Kristof en verdere familie en fans
heel veel sterkte.
Lex 
Op 17 december 2006
om 0:36 getekend door:
L.e.x.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte voor alle nabestaanden.
Robert vaarwel, bedankt.

Fabrice 
Op 17 december 2006
om 0:22 getekend door:
F.a.b.r.i.c.e.
Dit is niet ok
Robert, rust zacht.
Je bent een kanjer!!

Kristof en familie wens ik heel veel sterkte 
Op 17 december 2006
om 0:10 getekend door:
M.o.n.i.q.u.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 101      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Inez
op 14 december 2006

Contact met beheerder >
Contact met Inez:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto