Roef Ragas

Roef Ragas

25 mei 1965 - 30 augustus 2007

DE HEMEL HEEFT ER EEN STER BIJ, DE AARDE IS ER EENTJE KWIJT

Bekend als De Gier in de politieserie Grijpstra & De Gier. Hij vervulde die rol van 2004 tot 2006 in 36 afleveringen. Ook was Ragas te zien in andere tv-series, speelfilms en op het toneel.

Ragas studeerde in 1994 studeerde af aan de Toneelschool in Amsterdam. Daarvoor had hij al een studie Nederlands afgerond.

De acteur is de broer van zanger Bastiaan Ragas en was getrouwd met Gooise Vrouwen-actrice Susan Visser. Het stel heeft twee kinderen.

Volgend seizoen zou hij onder meer te zien zijn in de toneelbewerking van Knielen op een bed violen, en met een theatermonoloog van Jeroen Brouwers .

Het overlijden van Ragas is hard aangekomen bij RTL Nederland. Voor dat tv-bedrijf werkte hij in het verleden mee aan de RTL4-politieserie Grijpstra & De Gier. Voor die reeks kroop hij in de huid van politieman Rinus de Gier. Inmiddels wordt die rol gespeeld door Waldemar Torenstra.

„Wij zijn geschokt en verdrietig over het onverwachte overlijden van Roef Ragas”, meldde een RTL-woordvoerder vrijdag. „Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Susan Visser en hun familie.”

„Een groot acteur is Nederland ontvallen”, zei regisseuse Maria Peters. Ze werkte met Ragas voor de Pietje Bell-films en noemt hem „zeer bekwaam en toegewijd”. „Het is verschrikkelijk dat zo'n getalenteerde en aardige man en een vader van twee kinderen op zo'n jonge leeftijd is weggevallen.”
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         281 t/m 300 van 1689        Volgende >
ik wil ieredeen die zo dicht bij roef stonden in het leven heel erg veel sterkte wensen met dit grote verlies voor nu maar ook zeker voor de toekomst het is hart verscheurend voor jullie om hem zo jong en zo plotseling te moeten verliesen vooral voor de kinderen die verliesen een kei van een vader ik hoop dat jullie trost en kracht mogen putten uit alle aandacht die er voor hem is nu hou vast en hij straalt nu elke avond voor jullie als een ster aan de hemel zo als hij ook op aarde deed

heel erg veel sterkte en gods zegen 
Op 5 september 2007
om 12:08 getekend door:
j.a.n.n.i.e.
Dit is niet ok
Niet te bevatten. Zo'n geweldig acteur, maar bovenal een echtgenoot en vader...
Alle nabestaanden heel veel sterkte met dit immense, oneerlijke verlies...

Groeten Christine 
Op 5 september 2007
om 11:28 getekend door:
C.h.r.i.s.t.i.n.e.
Dit is niet ok
Lievde Familie Ragas!
Mein herzlichstes Beileid zum Tode Ihre Mannes, Vaters, Sohnes und Bruders. Eine Antwort auf die Frage "Warum" wird man nie bekommen. Ich wünsche Ihnen viel Kraft und Gottes Segen für die schwere Zeit und hoffe, dass Sie eines Tages diesen Schicksalsschlag überwinden werden. Herzlichst Elisabeth Schuhardt 
Op 5 september 2007
om 10:55 getekend door:
E.l.i.s.a.b.e.t.h. .S.c.h.u.h.a.r.d.t.
Dit is niet ok
geachte susan en de kids ik wens jullie alle geluk en heel veel succes met dit tragische verlies ik wens ook de hele familie van dhr.ragas succes en geluk in het verwerken van dit tragische geval hoogachtend houda ben salah 
Op 5 september 2007
om 10:27 getekend door:
h.o.u.d.a.
Dit is niet ok
Ongeloof, Waarom, Zo jong Wij wensen Susan en de kinderen en hun vrienden en familieleden heel veel sterkte toe.
Maar onthou dat de liefde voor hem nooit sterft. 
Op 5 september 2007
om 10:09 getekend door:
v.a.n. .D.e.l.e.n.
Dit is niet ok
lieve roef veel te jong en onverwachts ben jij heen gegaan . ik weet niet wat ik zeggen moet woorden schieten te kort ik ben er helemaal uit ik wens je vrouw en kinderen en familie heel veel sterkte met dit zware verlies. rust zacht lieve roef . we zullen je nooit vergeten .sterkte.Jolanda 
Op 5 september 2007
om 9:44 getekend door:
s.t.e.e.n.b.a.k.k.e.r.s. .j.
Dit is niet ok
Sja, zoals iedereen hier: geschokt, verbijsterd, ongeloof! Ook zomaar ineens, vreselijk!! En uiteraard veel te jong.

Wij wensen Susan, de kids, Bastiaan en andere nabestaanden veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Roef, Vaya Con Dios

Suzannah 
Op 5 september 2007
om 9:42 getekend door:
S.u.z.a.n.n.a.h.
Dit is niet ok
Wat een verschrikkelijk triest bericht, zo jong...

Tot voor kort werkte ik in een winkel waar Roef vaak kwam. Al het personeel stond altijd een beetje te dringen om hem te helpen. Ten eerste omdat het een ontzettende aardige, vriendelijke man was, en ten tweede omdat we geloof ik allemaal stiekem wel een klein beetje verliefd op hem waren.

Ik wens zijn gezin, familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies. 
Op 5 september 2007
om 9:35 getekend door:
B.e.t.t.y.
Dit is niet ok
Ik schrok erg toen ik hoorde dat Roef Ragas was overleden aan een hartaanval, een vriend van ons die ook zo jong was is het zelfde overkomen dat is nu twee weken geleden, hij liet ook 2 kleine kinderen achter. het is onvoorstelbaar wat een inpact dat heeft op de omgeving en vooral de familie en het gezin wat hij achterlaat.
ik wens de familie en vooral zijn gezin heel veel sterkte toe bij dit zo'n grote verlies.
liesbeth 
Op 5 september 2007
om 9:26 getekend door:
L.i.e.s.b.e.t.h.
Dit is niet ok
We zijn diep geschokt door het overlijden van Roef. Hij was een fantastisch acteur en symphatiek mens met een geweldige uitstraling.
We wensen Susan en haar kinderen sterkte met het verwerken van dit niet te begrijpen verlies. 
Op 5 september 2007
om 9:19 getekend door:
R.i.c.h.a.r.d.
Dit is niet ok
Veel te jong heengegaan! Zo zie je maar weer hoe snel het leven afgelopen kan zijn! Roef, ik vond je een geweldige acteur. heel veel sterkte aan Susan, de kinderen, en de rest van de familie 
Op 5 september 2007
om 9:02 getekend door:
N.a.t.h.a.l.i.e.
Dit is niet ok
Wat een groot verlies!
Ik heb er gewoonweg geen woorden voor.
Ik wens Suzanne, de kinderen, Bastiaan(en Tooske), Jeroen, de ouders van Roef, Bastiaan en Jeroen, en de verdere naaste familie ontzettend veel sterkte, ,liefde en moed toe, in deze moeilijke tijden.

Met vriendelijke groeten van Annemarie uit Uden. 
Op 5 september 2007
om 8:43 getekend door:
A.n.n.e.m.a.r.i.e.
Dit is niet ok
Jammer dat roef is overleden. ik vond hem een hele goede acteur, en we zullen hem missen.! 
Op 5 september 2007
om 8:40 getekend door:
Y.v.a.n.k.a.
Dit is niet ok
Roef, ik ken je dan maar heel vaag van de televisie, omdat ik zelf niet in Nederland woon, maar dit is eev veel te vroege leeftijd om deze aarde te verlaten. Roef rest in peace and look after your kiddies and your wife, they need your spirit the most at the moment. Give them a sign that are there for them. 
Op 5 september 2007
om 8:16 getekend door:
M.a.r.i.j.k.e.
Dit is niet ok
Beste Roef,

Veel te vroeg, het gaat je goed.
Rust zacht en waak over je gezin.

Liefs Desiree Marcel en Bart 
Op 5 september 2007
om 8:01 getekend door:
D.e.s.i.r.e.e. .M.a.a.s.
Dit is niet ok
Onze gedachten gaan uit naar Suzan en de kinderen Bastiaan en Tooske en de verdere Familieleden wij wensen ze allemaal heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd Met Vriendelijke Groet Rene,Corrie en Wesley 
Op 5 september 2007
om 7:50 getekend door:
C.o.r.r.i.e. .B.i.e.r.s.c.h.e.n.k.
Dit is niet ok
Mijn condoleances gaan uit naar het gezin, de familie, vrienden, collega's en bekenden van Roef Ragas. Ik wens hen heeel erg veel sterkte bij dit grote verlies.

Roef Ragas was in mijn ogen een groot en getalenteerd acteur. Iemand van wie ik persoonlijk graag had willen leren als beginnend actrice.

Vreselijk dat iemand als Roef op een veel te jonge leeftijd wordt weggerukt bij zijn gezin die nu zonder hun papa moeten opgroeien. Ik hoop dat ze toch nog veel geluk in hun leven krijgen en hun papa goed blijven herinneren.

Heel veel sterkte iedereen.

Kirsty Huisman Weesp 
Op 5 september 2007
om 0:39 getekend door:
K.i.r.s.t.y. .H.u.i.s.m.a.n.
Dit is niet ok
Ik kan het gewoon niet bevatten dat zo'n mooie krachtige en levenslustige man zo jong weg gerukt wordt van een prachtig jong gezin. Ik ben een groot fan!!
Ik Wens zijn vrouw en de kinderen heel veel kracht toe bij dit enorme verlies. 
Op 5 september 2007
om 0:00 getekend door:
A.n.g.e.l.a. .B.i.j.n.e.n.
Dit is niet ok
Lieve suzan, kinderen en familie, wat is de wereld toch oneerlijk mijn hart is bij jullie. Nederland is een mooi mens armer. Sterkte in deze komende moeilijke tijd!

Saskia 
Op 4 september 2007
om 22:45 getekend door:
S.a.s.k.i.a.
Dit is niet ok
Lieve Roef, we zullen je missen! Veel te vroeg en zo oneerlijk. Ik wens Susan, de kinderen en andere familie heel veel sterkte met dit verlies. 
Op 4 september 2007
om 22:01 getekend door:
W.e.n.d.y.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 85      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Noviansie
op 31 augustus 2007

Contact met beheerder >
Contact met Noviansie:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto