Roef Ragas

Roef Ragas

25 mei 1965 - 30 augustus 2007

DE HEMEL HEEFT ER EEN STER BIJ, DE AARDE IS ER EENTJE KWIJT

Bekend als De Gier in de politieserie Grijpstra & De Gier. Hij vervulde die rol van 2004 tot 2006 in 36 afleveringen. Ook was Ragas te zien in andere tv-series, speelfilms en op het toneel.

Ragas studeerde in 1994 studeerde af aan de Toneelschool in Amsterdam. Daarvoor had hij al een studie Nederlands afgerond.

De acteur is de broer van zanger Bastiaan Ragas en was getrouwd met Gooise Vrouwen-actrice Susan Visser. Het stel heeft twee kinderen.

Volgend seizoen zou hij onder meer te zien zijn in de toneelbewerking van Knielen op een bed violen, en met een theatermonoloog van Jeroen Brouwers .

Het overlijden van Ragas is hard aangekomen bij RTL Nederland. Voor dat tv-bedrijf werkte hij in het verleden mee aan de RTL4-politieserie Grijpstra & De Gier. Voor die reeks kroop hij in de huid van politieman Rinus de Gier. Inmiddels wordt die rol gespeeld door Waldemar Torenstra.

„Wij zijn geschokt en verdrietig over het onverwachte overlijden van Roef Ragas”, meldde een RTL-woordvoerder vrijdag. „Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Susan Visser en hun familie.”

„Een groot acteur is Nederland ontvallen”, zei regisseuse Maria Peters. Ze werkte met Ragas voor de Pietje Bell-films en noemt hem „zeer bekwaam en toegewijd”. „Het is verschrikkelijk dat zo'n getalenteerde en aardige man en een vader van twee kinderen op zo'n jonge leeftijd is weggevallen.”
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         441 t/m 460 van 1689        Volgende >
Ik ben helemaal gek van de serie Grijpstra en de Gier en ik ben ook erg geschrokken van het bericht dat Roef Ragas is overleden. 42 jaar is veel te jong om te sterven. Ik wens familie, vrienden en kennissen van Roef Ragas veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies. 
Op 3 september 2007
om 3:09 getekend door:
R.o.n.a.l.d.
Dit is niet ok
wil het gezin familie en vrienden veel sterkte wensen met dit grote verlies. 
Op 3 september 2007
om 1:48 getekend door:
j.o.l.a.n.d.a.
Dit is niet ok
Heel veel sterke en kracht met dit grote verlies van een goed mens.Die vele mensen liet genieten van zijn film en T.V series. 
Op 3 september 2007
om 1:28 getekend door:
C.a.r.p.e. .D.i.e.m.
Dit is niet ok
jemig dit is echt erg!!hij was een goede acteur! ik wens susan en de jongens heel veel steun toe bij dit onbegrip!!! 
Op 3 september 2007
om 1:12 getekend door:
v.a.n.e.s.s.a.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met dit grote verlies. Veel te jong en zo volop in het leven.
Volgens mijn moeder het gelukkigste sterrenkoppel van Nederland, zonder veel poeha eromheen. Mooi stel, prachtige kinderen. Samen nog een mooie reis gemaakt in de USA (volgens de telegraaf). Zomaar uit het leven gerukt om een andere reis te maken. Roef rust zacht, vrienden en familie heel erg veel sterkte met dit verlies. 
Op 3 september 2007
om 0:56 getekend door:
K.i.m.
Dit is niet ok
wat kunnen we zeggen!... dit is niet eerlijk. we denken aan jou en je kinderen. sterkte! heel veel sterkte.lieve familie in gedachten zijn we bij jullie 
Op 3 september 2007
om 0:38 getekend door:
a.l.i.t.a.
Dit is niet ok
wat valt er te zeggen! in gedachten zijn susan en jullie kinderen bij me! dit is niet eerlijk. 
Op 3 september 2007
om 0:22 getekend door:
a.l.i.t.a.b.l.i.n.k.-.w.i.j.s.b.e.e.k.
Dit is niet ok
Wat kan ik zeggen na al de berichten die ik al gelezen heb...?
Wij kennen elkaar niet, maar dit verhaal grijpt mij wel aan...
Ben zelf moeder van 2 kinderen en als ik dit dan hoor, demk ik aan diegene die achter blijven...
Afschuwelijk om je maatje, je minnaar, je partner, vader, broer, vriend te moeten missen op deze jonge leeftijd... Sterkte...is al wat ik kan zeggen al zou ik nog wel veel meer willen zeggen...
Alle goeds en alles wat jullie nodig hebben om met dit verlies om te kunnen gaan! 
Op 3 september 2007
om 0:19 getekend door:
a.r.i.e.
Dit is niet ok
Ongeloof overvalt me!
Wat een intens verdrietig iets.
Wens zijn vrouw en kinderen ontzettend veel sterkte, moed kracht en vooral veel lieve mensen om zich heen om dit immens grote verlies te kunnen dragen.

Jolande 
Op 3 september 2007
om 0:06 getekend door:
J.o.l.a.n.d.e.
Dit is niet ok
TRIEST...IN EN IN TRIEST...ZO ERG VOOR ZIJN VROUW EN KINDJES...HET LEVEN IS HARD,KEIHARD...VEEL STERKTE EN LIEFS VAN ZOMAAR IEMAND UIT ROTTERDAM...XXX 
Op 3 september 2007
om 0:04 getekend door:
c.a.r.o.l.a.
Dit is niet ok
Susan, ik ben een grote fan van je en moet de hele tijd aan je denken.. Ongelovelijk,afschuwelijk nieuws; ik wens jou en je kinderen alle sterkte toe. 
Op 2 september 2007
om 23:33 getekend door:
l.i.n.d.a.
Dit is niet ok
Een aantal weken geleden ben ik ook mijn man verloren, Susan ik wil je dit meegeven: die kinderen halen je er straks doorheen. Daar ben ik wel achter, neem goed afscheid hoe onwerkelijk het ook zal voelen. Sterkte! 
Op 2 september 2007
om 23:26 getekend door:
a.t.t.i.e.
Dit is niet ok
Vreselijk zo jong heel oneerlijk. Veel sterkte aan zijn vrouw Susan, zijn kinderen, familie en vrienden 
Op 2 september 2007
om 23:22 getekend door:
F.i.e.t.j.e.
Dit is niet ok
Lieve lieve susan en familie, ik wil jullie heel veel sterkte toewensen na het verlies van je lieve man, broer, zwager, zoon en goede vriend of acteur. Het is in en in triest dat zo een jonge gezonde man dit moet overkomen. Ik weet wat jullie voelen mijn man is in januari 2005 op 39 jarige leeftijd overleden aan een hartstilstand. Ik bleef ook achter met 2 kinderen een meisje(12) en een jongetje (9) Het is zwaar heel zwaar en je denkt echt dat het het einde is van je leven maar je moet door voor je kindjes hoe moeilijk ook. Roef zou niet hebben gewild dat je bij de pakken neer gaat zitten. Zorg goed voor jullie kindjes en laat hun weten wat een fijne, lieve vader hun hadden. Ik wil jullie echt heel veel st erkte wensen met het verlies van deze fantastische man. Ik leef met jullie mee want ik weet precies hoe jullie je voelen. Het leven is heel oneerlijk, de mooiste bloemen worden als eerste geplukt en Roef was een hele mooie bloem die je nog lang niet kwijt wilde en nog lang niet verwelkt was. lieve Susan, Bastiaan, Tooske en verdere familie en vrienden zorg goed voor elkaar en wees er altijd voor elkaar want jullie zullen elkaar hard nodig hebben. Heel veel sterkte. Neem de tijd om te rouwen en er komen echt wel weer betere tijden maar laat je door niemand gek maken en neem je tijd je hebt het nodig om met dit verdriet te leren omgaan want het valt zeker niet mee ik weet er alles van. Lieve Roef, rust zacht je was een kanjer. Waarom nou JIJ het is zo oneerlijk. 
Op 2 september 2007
om 23:21 getekend door:
B.r.e.n.d.a.
Dit is niet ok
Mijn diepste gevoelens van medeleven voor zijn vrouw en zijn 2 kindjes. Moge zij gesterkt worden in de kracht om dit verlies te dragen. Roef alsook Susan waren de toppers waar ik graag naar keek.

Geniet elke dag, dat zegt men steeds, maar het is helaas waar, iedere seconde kan de laatste zijn, en...de besten gaan het eerst.

Mijn oprechte medeleven en steun, Jo 
Op 2 september 2007
om 23:10 getekend door:
J.o.
Dit is niet ok
familie en vrienden van roef

ik wens jullie enorm veel sterkte toe om dit vreselijke verlies te kunnen dragen 
Op 2 september 2007
om 23:07 getekend door:
s.h.a.r.o.n.
Dit is niet ok
Nog nooit eerder heb ik een register getekend maar wil nu graag een uitzondering maken.Ik vond in de acteur Roef iemand die mooie vertolkingen maakte van zijn rollen. Een intrigerend en inspirerend persoon. Voor zijn vrouw, kinderen, famile en vrienden: Heel veel sterkte met de leegte die hij achterlaat.. Herinner van de mooie gebeurtenissen.. Die neemt niemand jullie ooit meer af! 
Op 2 september 2007
om 22:59 getekend door:
L.u.c.i.a.
Dit is niet ok
triest om op zo n heel jonge leeftijd al heen te moeten gaan, ik wens dan ook de famillie en vrienden van roef heel veel sterkte toe 
Op 2 september 2007
om 22:51 getekend door:
a.s.t.r.i.d.
Dit is niet ok
In aantallen kunnen we alleen maar gissen
Zeker is dat we je allemaal zullen missen
Veel liefde hadden we je nog willen geven
Maar je wandelde zomaar weg uit ons leven
Vele fijne herinneringen verzachten onze smart
Voorgoed uit ons midden maar voor altijd in ons hart
Ik wens de vrouw en kinderen heel veel sterkte met dit verlies.
En ook de familie en vrienden wens ik heel veel sterkte toe in deze periode. 
Op 2 september 2007
om 22:37 getekend door:
T.o.n.n.i.e. .e.n. .H.e.n.r.i.t.a.
Dit is niet ok
Ongekend verdrietig.
Veel sterkte toegewenst aan de nabestaanden. 
Op 2 september 2007
om 22:33 getekend door:
E.s.s.i.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 85      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Noviansie
op 31 augustus 2007

Contact met beheerder >
Contact met Noviansie:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto