Benny  Neyman

Benny Neyman

9 juni 1951 - 7 februari 2008

Of ik je terug zal zien
Ooit hier of daar
Daar blijf ik altijd in geloven
De laatste keer
Kijk mij aan
Ik heb je nog zoveel willen zeggen, willen vragen
Voordat het straks te laat is
Die mooie tijd vloog voorbij
Maar je moet weten
Ik zal altijd van je houden
En blijf gewoon geloven
Dat ik je terug zal zien

lieve Benny ...

rust zacht
< Vorige         221 t/m 240 van 7508        Volgende >
Benny bedankt voor je mooie nummers. Je hit "waarom fluister ik je naam nog" was jaren in mijn hoofd gebrand, nadat ik mijn grote liefde verloor. Pas 20 jaar later vond ik haar terug, maar dit lied bezorgt me nog altijd een traan.
Maar je gehele oevre is geweldig goed geweest. Ik zal je missen. Tevens wens ik al jou dierbaren heel veel sterkte.
rust zacht. 
Op 4 oktober 2008
om 15:10 getekend door:
J...S.t.o.l.p.
Dit is niet ok
Lieve hans en fam.ik geef jullie alle sterkte liefde en kracht. Benny Neyman met zijn stralende lieve lach blijft bij ons.Sterkte aan allen die het moeilijk hebben.Via mijn mediumschap wens ik jullie alle kracht en liefde.Lieve Marita ik wens je sterkte en ik weet dat je het redt,soms kan de deur dicht vallen en ben je verdrietig maar hij komt altijd weer terug,want hij houdt van je.Ik ben een leeftijds genoot van Benny en jij?? Liefs voor allen Ineke. 
Op 3 oktober 2008
om 23:48 getekend door:
I.n.e.k.e.
Dit is niet ok
Sorry ik bedoelde een klasse chansonnièr.Een klein foutje geschreven.Ik ben zo blij en gelukkig met de songs van Benny,waardeer deze zanger met al wat me lief is.Als iemand dan schrijft Hazes was mijn idool,sorry dan word ik kriebelig,mijn idool was het niet.Dan mag ik zeggen dat je op de verkeerde site zit.Dit is de site van onze Benny.Dat was ons idool die we waanzinnig missen.Benny geeft mij nog elke dag heel veel liefde en steun in mijn leven waar ik en vele anderen blij mee zijn.familie en alle lieve fans we gaan langzaam weer de donkere dagen tegemoet,steun elkaar met woord en zonodig met daad.Liefs voor jullie allen.Hoi!! Ineke. 
Op 3 oktober 2008
om 23:24 getekend door:
I.n.e.k.e.
Dit is niet ok
lieve Hans, ik hoop dat je de kracht krijgt om het gemis van je levens partner te dragen en dat de mooie herinneringen het verdriet wat zullen verzachten. Ook ik zal Benny nooit vergeten en geniet bijna dagelijks va zijn muziek. 
Op 3 oktober 2008
om 22:55 getekend door:
R.i.a. .B.r.o.e.k.h.o.f.
Dit is niet ok
Lieve mensen,Benny Neyman was een klasse zanger met chansongs,die gaan we toch op de site van Benny alsjeblieft niet vergelijken met een volkszanger als Hazes.Zeg Stop daar mee.Deze site is van Hans en Benny en hun familie daar wil ik toch geen Hazes gedachten meedelen.Als je Hazes wil eren moet je elders je verhaal doen met alle respect.Lieve Benny fans het ga jullie goed.Herfst-winter perioden hebben we het toch weer anders,alles komt meer op je af.Herinneringen die je dierbaar zijn en die je een plekje moet geven.Best moeilijk voor velen.Alle liefs Hans en trouwe fans.Ineke. 
Op 1 oktober 2008
om 22:26 getekend door:
I.n.e.k.e.
Dit is niet ok
Mooi dat Benny voort blijft leven door de reacties hier, hij wordt niet vergeten. Of ik je terug zal zien blijft de vraag, een prachtige tekst. 
Op 1 oktober 2008
om 14:26 getekend door:
M.a.r.c.
Dit is niet ok
(sorry voor het kleine foutje)
dit moet zijn

(HOE ZOU HET MET JE GAAN' 
Op 30 september 2008
om 19:29 getekend door:
h.a.n.s. .v.a.n. .d.e. .K.e.r.k.h.o.f.
Dit is niet ok
Beste Hans en Familie.
Liefste fans en iedereen die Benny een warm hart toedraagdt.

Laat me huilen als ik huilen wil.
Het is gewoon niet te bevatten dat we met zijn alle zo,n verdriet hebben ,en daar mag je best voor uit komen vind ik
Ik spreek dagelijks mensen die dat ook zo voelen.op dit moment draai ik cd
(Als ik geweten had )je krijgt gewoon de rillingen als je dit hoort en dan besef je pas hoe mooi Benny zijn liedjes schreef.
Ik hoop dan ook dat het nieuwe album
erg mooi word ,waar ik zeker niet aan twijfel. Hans hoe moeilijk het ook voor je is ,ik voel dat er weer een fijne tijd voor je in het verschiet ligt.
Wij houden van jou, en Benny,

en met Benny te spreken,
HOE ZOU HET MET GAAN?

Aan iedereen de hartelijke groeten,

Hans van de Kerkhof. 
Op 30 september 2008
om 19:23 getekend door:
H.a.n.s. .v.a.n. .d.e. .k.e.r.k.h.o.f.
Dit is niet ok
Het lijkt wel of ik Benny elke dag meer ga missen. Ik geloof dat ik nu pas tot het besef kom dat ik echt nooit meer naar een optreden van hem toe kan gaan.
Ik kan het maar niet bevatten...
Ik luister dagelijks naar zijn cd's en het verveelt nooit, ik kan uren naar zijn stem luisteren. Wat fijn dat wij, fans, kunnen uitzien naar toch nog een nieuwe cd van Benny, Ik ben heel benieuwd!
Margot 
Op 30 september 2008
om 16:07 getekend door:
M.a.r.g.o.t.
Dit is niet ok
Lieve Benny, je muziek zal altijd in mijn hart blijven. 
Op 30 september 2008
om 14:49 getekend door:
a.r.n.o.l.d.
Dit is niet ok
ik vond benny neyman een hele goeie zanger hij had een goeie stem en heel veel mooie liedjes ik vind het heel erg jammer dat hij er niet meer is net zo jammer als mijn groote idool andre hazes die al 4 jaar dood is 
Op 29 september 2008
om 19:39 getekend door:
e.r.i.c.a. .d.a.a.l.m.e.i.j.e.r.
Dit is niet ok
ik heb het ook gezien dat onze benny stijgt ik doe alle dagen een paar keer sms ken de nummer al van buiten het zou voor hans en zeker ter nagedachtenis van benny heel mooi zijnzijn.persoonlijkheid van het jaar heeft hij dubbel en dik verdiend kom op mensen met zijn allen stemmen.sterkte hans we staan achter jou 
Op 29 september 2008
om 15:00 getekend door:
f.r.i.e.d.a. .m.e.c.h.e.l.e.n. .b.e.l.g.i.e.
Dit is niet ok
Hallo Hans en alle Fans,
Toen ik net stemde op Benny op de persoon van het jaar, zag ik dat Benny gestegen is naar de 11de plaatst. Dit is geweldig maar kan nog veel beter.
Blijf dus stemmen allemaal en laten we ervoor zorgen dat het plaats nummer 1 wordt. Benny en Hans hebben dit verdiend. 
Op 27 september 2008
om 12:45 getekend door:
W.i.l.m.a. .R.u.i.j.g.,. .Z.o.e.t.e.r.m.e.e.r.
Dit is niet ok
hallo hans wat een grote steun dat zoveel mensen toch steeds hun verhaal doen en dat ze zo meeleven dat is toch wel diudelijk hoe erg we benny missen ik draai elke dag z,n muziek en in gedachten zie ik benny altijd ,wat ik me soms ook afvraag wat is er met de bandleden gebeurd want ook voor hun zal het niet meevallen zonder benny met deze gedachte wil ik iedereen die zo meeleeft heel veel sterkte wensen want het gemis blijft .janny van oenen . 
Op 27 september 2008
om 10:53 getekend door:
J.A.N.N.Y. .V.A.N. .O.E.N.E.N.
Dit is niet ok
Hans, het is toch wel bijzonder dat we allemaal hier op deze site hetzelfde gemis van Benny voelen en ook hierbij op de 1e plaats aan jou denken.Dat doet je natuurlijk erg goed. kan ik me zo voorstellen.
Voor Ineke: Ik vind het erg fijn dat je ook mij begrijpt ondanks dat het in de verste verten niet het verdriet is wat Hans heeft. Maar alleen al dat je begrijpt wat iemand bedoelt kan al heel veel voor iemand betekenen. Erg fijn.
Elkaar steunen is een mooi begrip. Ben het met je eens.
Groeten.
M.Oudshoorn 
Op 21 september 2008
om 0:35 getekend door:
M.a.r.i.t.a. .O.u.d.s.h.o.o.r.n.
Dit is niet ok
Geweldig dat Hans de site van Benny voortzet.Actueel 12 Sept.Je geeft ons daarmee info waar we blij mee zijn.Alle fans begrijpen jouw verdriet en leven mee met jou en je familie.De saamhorigheid onder ons allen vind ik wonderbaarlijk lief.Benny zal er blij mee zijn.Ieder heeft zijn eigen verdriet maar we steunen elkaar.De vorige schijfster kan ik ook heel goed begrijpen.Alleen is zo eenzaam maar laten we de lieve momenten van het leven oppakken niet altijd gemakkelijk maar het is fijn dat we elkaar begrijpen.Persoon van het jaar daar doe ik zeker aan mee Riny! Hans je gaat ons verrassen met een juweeltje van Benny.Dat is hij al voor ons maar...we wachten af.Veel liefs Hans en sterkte en ook alle lieve fans.Benny's songs zijn alle dagen een onderdeel van ons leven.Chapeau Benny!!!Dank je wel voor alles.Voor altijd in ons hart.Ineke. 
Op 19 september 2008
om 23:51 getekend door:
I.n.e.k.e.
Dit is niet ok
Lieve Hans,

Weer een aantal weken verder.Ik kan me voorstellen dat dit de donkerste zomer voor je was.Ook dat het je moeilijk valt het repertoire af te luisteren en materiaal te zoeken. Gelukkig heb je het wel gedaan. Ik ben benieuwd naar de juweeltjes. Een dubbel gevoel geeft dat. Het is geweldig om Benny te horen zingen maar het zal nooit geen live-uitzending zijn. Kon dat nog maar voor een keertje. Helaas niet.Gelukkig hebben we nog wel levende beelden van Benny en zijn prachtige stem zal nooit verloren gaan. Het zal nog steeds erg moeilijk voor je zijn allemaal.
Zelf woon ik ook weer alleen na 23 jr. met mijn zoon te hebben gewoond. Dit vind ik al moeilijk, maar ik heb nog zoveel wat ik nog kan,zoals bellen, mailen, afspreken langs te komen. Nee, het is echt niet te vergelijken maar s"avonds denk ik vaak aan jou en dan mag ik helemaal niks zeggen.Ik heb hem nog en kan nog zoveel. Maarik weet hoe het voelt als je alleen thuis komt. Iemand die het niet heeft meegemaakt weet toch niet precies wat het is. Wederom kan ik je alleen maar heel veel sterkte wensen. Gelukkig blijft Benny erg geliefd bij zijn fans; die zullen hem ook altijd trouw blijven. Dat zal je wel goed doen.
Ik hoop dat je het allemaal een beetje redt. Nogmaals sterkte!
Groeten,
M.Oudshoorn 
Op 18 september 2008
om 23:39 getekend door:
M.a.r.i.t.a. .O.u.d.s.h.o.o.r.n.
Dit is niet ok
hallo Hans en familie en fans,
Hoe gaat het met iedereen?Het blijft moeilijk.Hans heel fijn dat je ons op de hoogte houdt van ontwikkelingen.En 2 november staat genoteerd op de kalender.Het stemmen op onze Benny we blijven doorgaan.veel liefs 
Op 16 september 2008
om 12:06 getekend door:
j.e.a.n.n.e.t.t.e.
Dit is niet ok
ja ik stem ook alle dagen met e-mail en sms ik zou het ook graag hebben benny heeft dat verdient.ik verschoot dat hij al zo hoog staat.hans ik hoop dat dit je deugd doet.hij was de beste zanger van mijn generatie groetjes kom op mensen 
Op 16 september 2008
om 8:45 getekend door:
f.r.i.e.d.a. .m.e.c.h.e.l.e.n. .b.e.l.g.i.e.
Dit is niet ok
het is inderdaad mooi om te zien hoe goed Benny het doet bij persoon van het jaar.
kom op mensen laten we zo doorgaan
hij heeft dit inderdaad verdiend
Hans veel sterkte en bedankt voor het bijhouden van de site van Benny 
Op 15 september 2008
om 21:23 getekend door:
l.i.a.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 376      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
een trouwe fan
op 7 februari 2008

Contact met beheerder >
Contact met een trouwe fan:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto