Bram Vermeulen

Bram Vermeulen

13 oktober 1946 - 4 september 2004
AMSTERDAM, 04-09-2004 - De cabaretier en schrijver van Nederlandstalige liederen Bram Vermeulen is zaterdagochtend 4 september 2004 overleden. Vermeulen, die dezelfde dag van vakantie uit Italië zou terugkeren, overleed in zijn slaap. Hij werd 57 jaar oud.

Vermeulen is in de jaren zeventig bekend geworden met de cabaretformatie Neerlands Hoop, waarvan ook Freek de Jonge deel uitmaakte. Nadat Vermeulen en De Jonge zelfstandig verder gingen, maakte Vermeulen nog vele albums, die vooral in België succesvol waren.

Het overlijden van Vermeulen kwam onverwacht. Vermeulen overleed in aanwezigheid van zijn dochter. Zij zouden zaterdag samen naar Nederland terugkeren. Zijn vrouw was al eerder van vakantie naar Nederland teruggekeerd voor televisieopnames.

De familie heeft inmiddels afscheid genomen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         1261 t/m 1280 van 2612        Volgende >
Vreemd toch... genieten van je vakantie en dan de laatste dag sterven op een wondermooie plaats. Alsof je er voor eeuwig blijven wou. Een grootse dood voor een groots man, veel te vroeg. 
Op 7 september 2004
om 9:23 getekend door:
J.o.k.e. .O.s.t.
Dit is niet ok
Je werk kende ik nog niet lang en ik heb je slechts 1x zien optreden (in De Goorn). Toch wist je grote indruk op me te maken. Je werk zal echter blijven en daardoor hoeft de kennismaking niet te eindigen. 
Op 7 september 2004
om 9:14 getekend door:
J.a.n.
Dit is niet ok
Vergeten ? Nee Bram jouw warme stem die de meest meesterlijke teksten kon zingen ! Vergeten : Nooit. Sterkte voor de familie en vrienden. 
Op 7 september 2004
om 9:11 getekend door:
t.o.o.s. .p.e.e.t.e.r.s.
Dit is niet ok
We verliezen een heeel groot artiest.
We zullen hem echter niet vergeten.
Veel Sterkte toegewenst! 
Op 7 september 2004
om 9:11 getekend door:
B.e.r.t. .H.e.n.d.r.i.x.
Dit is niet ok
Bram heeft mij diep geraakt met zijn werk, ik wens zijn familie en vrienden veel liefde en sterkte in deze moeilijke tijd. 
Op 7 september 2004
om 9:02 getekend door:
P.i.e.n. .B.a.s.t.i.a.a.n.s.e.n.
Dit is niet ok
Bram heeft mij diep geraakt met zijn werk, ik wens zijn familie en vrienden veel liefde en sterkte in deze moeilijke tijd. 
Op 7 september 2004
om 9:02 getekend door:
P.i.e.n. .B.a.s.t.i.a.a.n.s.e.n.
Dit is niet ok
ODE AAN BRAM;gevoelig,intens een ècht mens. Wat heb ik genoten van je shows, je reincarnatieverhaal in de Drom waar ik echt bij mocht zijn.Ik vind het jammer je te moeten missen. Je bent het meest miskende talent van ons land, maar hebt dat waarschijnlijk nooit zo ervaren. In sprookjeswonderland heb ik je nog een prettihge dag op een papiertje gewenst, ik wens je nu een goeie reis en de familie en alle vrienden heel veel sterkte Denk aan al het mooie wat hij jullie en vele anderen heeft gegeven, dat zal jullie sterken in deze moeilijke tijd
Jenny Essen uit Enkhuizen 
Op 7 september 2004
om 8:57 getekend door:
j.e.n.n.y. .e.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Enkele jaren geleden had ik uitgebreid de kans om Bram Vermeulen te leren kennen op workshops songwriting en programma maken. Het waren echt fantastische weken en Bram was een ongelooflijk motiverende en hartelijke man. Bovendien heeft hij ons allemaal heel wat kunnen bijleren, vakmens als hij was. Het was dan ook een grote schok toen ik zaterdag vernam dat ik hem nooit meer zal kunnen zien optreden of ontmoeten. Maar zijn muziek en zijn geest blijven natuurlijk eeuwig voortleven. 
Op 7 september 2004
om 8:47 getekend door:
G.e.e.r.t. .E.e.r.d.e.k.e.n.s.
Dit is niet ok
Lieve Bram, sedert vele jaren ben je mijn "idool".Voor mij voelt het alsof er een goede vriend is overgegaan. Voor mij ben je een zielsgenoot "verlegen" ja dat ben ik ook (al kan ik het van jou niet geloven, maar zoals je het verwoord , kan je het enkel zelf gevoeld hebben) Je kijk op de wereld, ik begrijp je zo goed, alleen heb ik niet het talent om dit zo te verwoorden en op muziek te zetten. Enige tijd geleden zag ik je nog in de Arenbergschouwburg te Antwerpen "mannen maken oorlog" ... Het teksboekje dat we kregen ... je was er om te signeren, en Bram, ik dierf je niet benaderen ...ik was "verlegen" en liet mijn boekje tekenen door een vriendin ... nadien spijt natuurlijk...Ik weet nu dat je in het licht verderleeft in een andere dimensie, en misschien zie ik je wel ooit terug , want eigenlijk ben je een deel man mij en iedereen . Aan de naaste familie en vrienden wens ik veel sterkte Bram, het ga je goed .. 
Op 7 september 2004
om 8:40 getekend door:
J.o.r.i.s.
Dit is niet ok
Je was en blijft een icoon voor me. Ik heb genoten van je laatste shows en was al fan in je Neerlands Hoop tijd. Gelukkig leef je voort in je CD's en LP's. En jouw liedje 'Pauline' was 12 jaar geleden al aanleiding mijn oudste dochter zo te noemen, dus ook daarin blijf je voor mij een beetje voortleven. Dag Bram, tot later en bedankt! 
Op 7 september 2004
om 8:29 getekend door:
h.e.n.k.
Dit is niet ok
Bedankt Bram, ik zal je niet snel vergeten... 
Op 7 september 2004
om 8:20 getekend door:
K.o.e.n. .T.a.m.p.è.r.e.
Dit is niet ok
RAUW WEGGERUKT UIT HET LEVEN
ONVERWACHT GESTOLEN
JE WAS ALTIJD NABIJ EN BEREIKBAAR
WARME KRACHTIGE DYNAMISCHE BREEDGEINTERSSEERDE MET FONKELENDE BLIK DIE DIT ALLES EN NOG MEER UITSTRAALDEN
JAMMER DAT ONS ZOONTJE JE NOOIT LEVEND ZAL ONTMOETEN MAAR NAAR GEEST EN ONTWIKKELING GAAN WE PROBEREN ONDER ANDERE EEN STUKJE BRAMLEVENSWIJZE OVER TE BRENGEN
ZO BLIJF JE OOK ERGENS GEFRAGMENTEERD VERDER LEVEN verder trillen
en bedankt ook voor het gesprekje jaren geleden toen ik het niet gemakkelijk had
een warme groet 
Op 7 september 2004
om 8:19 getekend door:
p.o.l. .d.e.s.m.e.t. .n.a.n.c.y. .v.a.n.d.e. .c.a.p.e.l.l.e. .e.n. .z.o.o.n.t.j.e. .b.r.a.m.
Dit is niet ok
Wij wensen de familie van Bram Vermeulen heel veel sterkte. Wij hebben een groot artiest verloren ... 
Op 7 september 2004
om 8:16 getekend door:
H.o.f. .T.e.n. .H.e.m.e.l.r.i.j.k.
Dit is niet ok
In 1997 was Bram te gast in ons cultuurcentrum (Herk-de-Stad, België).
Ik had het genoegen om voor de voorstelling een glas met hem te drinken. Zelden heb ik een man ontmoet van zo een grote eenvoud.
Zijn plotseling overlijden was, zoals voor zovelen, ook voor mij een grote schok.
Ik wens de familie alle sterkte toe. 
Op 7 september 2004
om 8:12 getekend door:
L.i.e.v.e. .V.r.a.n.c.k.e.n.
Dit is niet ok
 
Op 7 september 2004
om 8:09 getekend door:
Dit is niet ok
Ik moet zeggen dat ik bram vermeulen tot voor kort nog helemaal niet kende. Tot het moment dat er een dag na zijn dood een interview met hem werd uitgezonden. Ik moet zeggen dat ik vanaf dat moment zeer gecharmeerd was van zijn persoonlijkheid, zijn gedachten en hoe hij het onder woorden wist te brengen.

Jammer dat je moest gaan bram en ik wens fammilie en vrienden veel sterkte 
Op 7 september 2004
om 7:45 getekend door:
r.o.b.b.e.r.t.
Dit is niet ok
In lijnrechte tegenstelling tot Freek de Jonge kon Bram Vermeulen zingen en muziek maken. Tot op de dag van vandaag mist men hem pijnlijk zodra De Jonge zijn scheur opentrekt of achter de piano plaats neemt. Nu voor eeuwig. 
Op 7 september 2004
om 7:31 getekend door:
F...A... .M.u.l.l.e.r.
Dit is niet ok
Echt genoten hebben we tijdens de Antwerpse lekkere maaltijden die jij vol vertelde met visies, avonturen, ideeën en vooral met een krachtige spiritualiteit. Nu lijkt het wel dat het leven een wedstrijd is die je niet winnen kan. Nu je aan de andere kant staat, weet dat we langs deze zijde blijven meezingen met de fijne liedjes die je naliet.We zullen je missen, kerel! We leven oprecht mee met het verdriet van je gezinsleden, familie en vrienden.Sterkte! 
Op 7 september 2004
om 7:02 getekend door:
D.e. .W.e.e.r.d. .G.i.o. .&. .D.e. .C.o.c.k. .L.e.e.n.
Dit is niet ok
We zullen hem missen... 
Op 7 september 2004
om 7:01 getekend door:
V.e.e.r.l.e. .L.a.u.w.e.r.s.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte aan de familie en vrienden van Bram. Je mooie teksten met je eigenzinnige stem. Ik zal het missen. 
Op 7 september 2004
om 5:48 getekend door:
F.r.a.n.k.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 61 62 63 64 65 66 67 ... 131      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Daniel van Veen
op 4 september 2004

Contact met beheerder >
Contact met Daniel van Veen:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto