Bram Vermeulen

Bram Vermeulen

13 oktober 1946 - 4 september 2004
AMSTERDAM, 04-09-2004 - De cabaretier en schrijver van Nederlandstalige liederen Bram Vermeulen is zaterdagochtend 4 september 2004 overleden. Vermeulen, die dezelfde dag van vakantie uit Italië zou terugkeren, overleed in zijn slaap. Hij werd 57 jaar oud.

Vermeulen is in de jaren zeventig bekend geworden met de cabaretformatie Neerlands Hoop, waarvan ook Freek de Jonge deel uitmaakte. Nadat Vermeulen en De Jonge zelfstandig verder gingen, maakte Vermeulen nog vele albums, die vooral in België succesvol waren.

Het overlijden van Vermeulen kwam onverwacht. Vermeulen overleed in aanwezigheid van zijn dochter. Zij zouden zaterdag samen naar Nederland terugkeren. Zijn vrouw was al eerder van vakantie naar Nederland teruggekeerd voor televisieopnames.

De familie heeft inmiddels afscheid genomen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         281 t/m 300 van 2612        Volgende >
Lieve Bram,
Zou je trots zijn of verbaasd wanneer je alle lofuitingen aangaande je persoon leest? Of bekijk je nu de dingen anders? Voor ons achterblijvers is het een stuk leger geworden en ik denk niet, dat dat over zal gaan.
Sta je je familie en geliefden een beetje bij, want voor hen moet dit bijna ondraaglijk zijn.
Ik hoop je nog eens tegen te komen, als ik aan de beurt ben, want dat lijkt me geweldig. 
Op 5 april 2006
om 9:55 getekend door:
a.r.i.e.l.
Dit is niet ok
Bram is mijn eeuwige vriend. 
Op 4 april 2006
om 21:45 getekend door:
a.l.
Dit is niet ok
Er is een steen verlegd,
in een rivier op aarde
Het water loopt er anders dan voorheen!

ookal ben ik 16, je liedjes luister ik nog elke dag! Ik bewonder je nu, morgen, volgende week, volgend jaar en nog vele periodes hierachter! 
Op 3 april 2006
om 23:24 getekend door:
S.a.n.d.e.r.1.6.j.r.
Dit is niet ok
Er is een steen verlegd,
in een rivier op aarde
Het water loopt er anders dan voorheen!

ookal ben ik 16, je liedjes luister ik nog elke dag! Ik bewonder je nu, morgen, volgende week, volgend jaar en nog vele periodes hierachter! 
Op 3 april 2006
om 23:24 getekend door:
S.a.n.d.e.r.1.6.j.r.
Dit is niet ok
Nog steeds een gemis 
Op 3 april 2006
om 22:07 getekend door:
p.h.i.l.i.p.
Dit is niet ok
Wat jammer dat jij hier niet meer bent, Bram. Ik weet zeker dat jij je wel had ingezet voor de openbaring van de 9-11 zaak in de media. Help je ons stiekum een beetje van daarboven..? 
Op 3 april 2006
om 19:22 getekend door:
j.o.h.n.n.y.
Dit is niet ok
Ik leesde hier die tekst van een zekere maddy en echt ik wordt daar misselijk van.IK vind die hommage concerten heel mooi gebracht.Katerina je ziet zo je vader in je en je stem is zo prachtig dat ik hoop dat je dit voor je vader nog zult doen hij verdiend dat.Als tranen over mijn wangen heb ik daar van genoten bedankt. 
Op 3 april 2006
om 3:17 getekend door:
b.e.n.n.y.
Dit is niet ok
Beste Bram,
ik weet het het is erg laat, ik heb je altijd bewonderd.
De eerste keer dat ik je echt mocht beleven was in de koepelkerk in Purmerend waar ik met school ben geweest.Ik ben je later in de Goorn op het winkelcentrum weer tegengekomen toen durfde ik eigenlijk niet tegen je te zeggen dat je een groot artiest bent. Sorry voor mijn late reactie. Je bent een kanjer.
Ik spreek je gauw. 
Op 29 maart 2006
om 1:54 getekend door:
M.a.u.r.i.c.e.
Dit is niet ok
 
Op 29 maart 2006
om 1:47 getekend door:
M.a.u.r.i.c.e.
Dit is niet ok
Potverdorie Bram Vermeulen, wat mis ik jouw! 
Op 28 maart 2006
om 20:08 getekend door:
C.o. .v.a.n. .D.i.j.k.
Dit is niet ok
Wanneer zo'n adem in alle kinderlijke juistheid mijn jeugd bezingt, weet ik dat ieder kind gelijk is geweest, is en zal zijn. Vanuit het merg in mijn botten kan ik niet anders dan dank zingen. Dank voor een leven lang voeten aan de grond, en dromen. 
Op 27 maart 2006
om 23:08 getekend door:
D.a.m.m.e. .K.e.m.p.
Dit is niet ok
Ook wij waren vorig jaar in Carrè. We hadden kaartjes voor Bram Vermeulen en een paar maanden daarvoor overleed hij. Om toch nog kennis met hem te maken zijn we naar Carrè gegaan. Nog nooit ben ik zo onder de indruk geweest van een artiest. Tientallen keren de uitzending van uitgelicht nogmaals beluisterd en nu natuurlijk de dubbel cd gekocht. Onze kinderen van 5 en 3 jaar zingen de meeste liedjes mee. In ons gezin heeft ieder zijn voorkeur. Zoals eerder gelezen in het register, missen zonder gekend te hebben. Jammer, jammer. Bram chapeau, bedankt 
Op 23 maart 2006
om 13:03 getekend door:
E.r.i.c.
Dit is niet ok
Onvergetelijk,één verbondenheid, een herbeleving. Dit was de hommage aan Bram. Katarina legt ook een steen zoals haar vader.Ik was niet van plan om naar deze hommage te gaan. Het waren Bram zijn teksten, zijn gevoel lag er in. Ben nu heel blij dat ik het toch heb gedaan. Alle artiesten hadden op één of andere manier een stukje Bram in zich in de AB.Hij is niet meer aanwezig maar zijn geest des te meer. 
Op 22 maart 2006
om 17:19 getekend door:
a.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
Ben zonet terug van het afsluitend hommageconcert in de ab.Ik was weerom erg geroerd.Enerzijds werd het brandend duidelijk wat een artiest Bram wel was. Als hij op een podium stond had je gewoon een dimentie meer. Anderszijds was het concert zeer mooi, zeer liefdevol. Ik heb gehuild.
Vooral Katarina bezorgde me kippevel.Zij fraseert echt zoals haar vader, en zo'n mooie klare stem. Ik ben zeer benieuwd naar haar cd. Ook Raf Walschaerens kon me zeer bekoren.
Ik kan nog steeds niet vatten dat ik iemand die ik nooit persoonlijk kende toch zo kan missen. 
Op 22 maart 2006
om 1:43 getekend door:
M.a.r.l.e.e.n.
Dit is niet ok
Ik lees in 'Waarom ik bij haar blijf', ik luister naar 'Onzin', 'Een stille ochtend'. Bram slingert al meer dan tien jaar mee door mijn jonge leven en daar ben ik blij om. 
Op 17 maart 2006
om 9:37 getekend door:
H.e.i.d.i.
Dit is niet ok
ik heb een steen gelegd... 
Op 15 maart 2006
om 12:33 getekend door:
P.a.u.l.
Dit is niet ok
Wat ben ik blij dat ik je heb zien zingen en nu nog kan horen. En wat mist iedereen je. 
Op 12 maart 2006
om 19:00 getekend door:
S.u.u.s.
Dit is niet ok
Telkens geniet ik weer van je nummers...zo onverwacht schalt je stem weer uit mijn boxen en voel ik me rustig worden...wat een heerlijke, betoverende stem...zo mooi...zo vol emotie... weer bedankt! 
Op 9 maart 2006
om 23:38 getekend door:
I.n.g.e. .K.a.t.u.i.n.
Dit is niet ok
Bram bedankt voor jouw aandeel in mijn leven, al is ie klein... soms zijn kleine dingen groots. Als rode wijn op een stille ochtend. 
Op 7 maart 2006
om 15:33 getekend door:
B.a.s. .L.a.u.d.y.
Dit is niet ok
Brammetje

ik heb echt van je genoten in de tijd van "neerlans hoop in bange dagen" draai het nog steed. Let niet op Freek; hij is verzwolgen door de vaart der volkeren. Heeft niets meer te zeggen en is, ondanks het feit dat hij verbaal zeer begaafd is, zweer dom. Een cliche eigenlijk. Had ik niet verwacht. Kerel ik zie je in het hiernamaals. Ik heb van je genoten. 
Op 23 februari 2006
om 21:04 getekend door:
t.h.i.j.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 131      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Daniel van Veen
op 4 september 2004

Contact met beheerder >
Contact met Daniel van Veen:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto