Bram Vermeulen

Bram Vermeulen

13 oktober 1946 - 4 september 2004
AMSTERDAM, 04-09-2004 - De cabaretier en schrijver van Nederlandstalige liederen Bram Vermeulen is zaterdagochtend 4 september 2004 overleden. Vermeulen, die dezelfde dag van vakantie uit Italiƫ zou terugkeren, overleed in zijn slaap. Hij werd 57 jaar oud.

Vermeulen is in de jaren zeventig bekend geworden met de cabaretformatie Neerlands Hoop, waarvan ook Freek de Jonge deel uitmaakte. Nadat Vermeulen en De Jonge zelfstandig verder gingen, maakte Vermeulen nog vele albums, die vooral in Belgiƫ succesvol waren.

Het overlijden van Vermeulen kwam onverwacht. Vermeulen overleed in aanwezigheid van zijn dochter. Zij zouden zaterdag samen naar Nederland terugkeren. Zijn vrouw was al eerder van vakantie naar Nederland teruggekeerd voor televisieopnames.

De familie heeft inmiddels afscheid genomen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         501 t/m 520 van 2612        Volgende >
Wat was ik verrast toen ik op t.v Bram zag in zijn prachtige stuk over reincarnatie. Over zijn leven in de loopgraven als Frans officier. Het boeide mij enorm omdat ik zelf vele levens heb mogen zien van mezelf. Bram liep voor mijn gevoel met zijn vrouw de weg die ik ook loop. Dat betekend voor mij, leven na de dood. Zijn aardse pakje achtergelaten maar meer levend dan ooit tevoren waar hij nu is.
Voor jullie, Shireen en zijn dochter zal het ondanks dit * weten * moeilijk zijn. Fysiek niet meer aanwezig maar ik las over Zero Point Field en Shireen, ik weet zeker dat je hem weer ontmoet als het al niet gebeurd is.
Wens jullie allemaal het Licht in je innerlijk toe waar Bram nu volop in leeft.

Nel. 
Op 9 januari 2005
om 10:21 getekend door:
N.e.l.
Dit is niet ok
Beste Bram,
ik zie je daar staan, op de polder, in de wind kijkend naar de zee. En ik zit hier, naar jou te kijken, bij een aantal glazen rode wijn. Dworp is ondertussen bijna tien jaar geleden. En toch zo dichtbij. Op dit moment verdrink ik verdriet, nadat het er is uitgestroomd. Jouw tranen van ontroering waren ook prachtig. Puur. En laat nou net dat zijn wat ik mijzelf gewenst heb voor het komende jaar. Puurheid. In al mijn kracht gaan staan.Zoals jij dat zo schitterend kon. Bedankt voor jouw inspirerende voorbeeld.
Het ga je in alle rust goed, daar waar je nu bent. (eigenlijk ben je nu in mijn hart! Een bonkend hart)
tot ziens, lieve man. 
Op 4 januari 2005
om 21:12 getekend door:
J.o.h.a.n.
Dit is niet ok
Gewoonweg bedankt meneer Vermeulen,
Je blijft fantastisch 
Op 3 januari 2005
om 17:42 getekend door:
D.a.v.i.d.
Dit is niet ok
De oude kranten doorbladerend las ik ineens een klein berichtje, Bram overleden. Kon het niet geloven. Ik heb zijn muziek altijd bijzonder gewaardeerd. Ook als mens leek hij mij een warm en innemend mens. Peter van Vliet 
Op 2 januari 2005
om 15:00 getekend door:
Dit is niet ok
ook in deze dagen van feest en "geluk" denk ik aan de familie van bram, als ik nog maar voel hoe ik hem mis,...hoe zwaar zijn deze dagen voor jullie te dragen... toch zou ik jullie graag een warm en deugddoend 2005 durven wensen...
met genegen groeten
marjan 
Op 1 januari 2005
om 23:43 getekend door:
m.a.r.j.a.n.
Dit is niet ok
beste Bram,
zopas nogmaals geluisterd naar "Oorlog aan den Oorlog". Vooral "Ik was erbij" blijft me aangrijpen, meer zelfs, jouw woorden doen me nadenken, hopen, geloven dat je er nog steeds bent ! To binnenkort Bram, we gaan er straks ne goeien op drinken ... !! 
Op 30 december 2004
om 16:20 getekend door:
f.e.r.d.i.
Dit is niet ok
Bedankt voor de liederen en gedichten die je bracht, die hebben me enorm veel deugd gedaan, wij hebben zelf een groot iemand verloren op 28 november 2004 namelijk ons pa, wij hebben op testament afscheid genomen van ons papa, nu lees ik hier dat je er ook niet meer bent als ik je had tegengekomen dan had ik je een grote knuffel gegeven, ik wil hierbij dan mijn diepste en oprechtste deelneming aanbieden aan jou familie en je vrienden. 
Op 29 december 2004
om 21:11 getekend door:
S.a.s.k.i.a.
Dit is niet ok
Beste familie,
Bram Vermeulen was samen met Freek bepalend voor het wegenemen van een aantal van mijn taboes in de zeventiger jaren. Later hoorde ik niet zoveel meer van hem (dat lag zeker aan mij) totdat ik in het blad Hapinez een interview met hem las en er achter kwam dat hij een liedje geschreven had dat mij de laatste tijd zo diep heeft geraakt: ik heb een een steen verlegd in een rivier vol water (zeg ik nu even uit mijn hoofd). Beste familie, Bram heeft bij velen een steen verlegd, het water zal daardoor nooit meer hetzelfde stromen... Bedankt! 
Op 29 december 2004
om 14:33 getekend door:
C.e.e.s.
Dit is niet ok
En iedere keer kom ik terug bij Bram!!!
Heavenly Jearwissel 
Op 29 december 2004
om 1:48 getekend door:
1.0.
Dit is niet ok
Rauw en gevoelig, jouw stem,

Onvergetelijk. 
Op 27 december 2004
om 21:14 getekend door:
B.e.n. .B.o.l.
Dit is niet ok
DAG BRAM 
Op 27 december 2004
om 14:06 getekend door:
Dit is niet ok
Zal ik gewoon Bram zeggen om mijn briefje te beginnen?Ik kende jou helemaal niet tot gisteren, net te laat?Nee voor mij net op tijd.Ik kan alleen nog lang van jou genieten en denken dat het een verlichte geest behoeft om de simpele dingen zo echt weer te geven.
Heb je daarginds ook internet? 
Op 22 december 2004
om 13:28 getekend door:
c.a.l.i.n.d.a.
Dit is niet ok
ik mis je nog steeds ben voor altijd met je verbonden voor mij groot gemis bram 
Op 20 december 2004
om 17:51 getekend door:
g.i.n.o.
Dit is niet ok
Beste Shireen, we hebben elkaar jaren geleden eens gesproken, maar dat kun jij eigenlijk niet meer weten. Ik wens jou en alle dierbaren van Bram heel veel sterkte met die grote verlies in deze moeilijke tijd. En het klinkt misschien raar... maar als ik ergens mee kan helpen, houd ik me aanbevolen! 
Op 19 december 2004
om 4:20 getekend door:
T.h.e.o. .v.a.n. .D.r.u.n.e.n.
Dit is niet ok
Beste Bram, je had het verdiend om al die complimenten al jaren eerder te krijgen. Teveel mensen - waaronder ikzelf - hebben jou bijna in stilte bewonderd. Om de rauwe en eerlijke buitenkant; om de eerlijke en treffende inhoud. Dankjewel! Je muziek zal nog heel lang mijn "levensgezel" zijn. 
Op 19 december 2004
om 4:05 getekend door:
T.h.e.o. .v.a.n. .D.r.u.n.e.n.
Dit is niet ok
Bram
de enige CD die ik nog niet had, kreeg ik van Sinterklaas! Nu leef ik niet meer in de geruststellende zekerheid dat er in de CD winkel nog iets van jou te halen was. Dank voor alles!
Tijdens mijn zwangerschap was ik zo ziek, ik heb "misselijk" wel 1000x gedraaid. Dat was echt een steun!
Neel 
Op 17 december 2004
om 19:06 getekend door:
n.e.e.l.
Dit is niet ok
Gisteren de cd TIJDLOOS ontvangen.
Dat is GENIETEN !!!
BRAM bedankt voor al dat moois. 
Op 17 december 2004
om 9:23 getekend door:
b.e.t.s.i.e. .g.o.v.e.r.s.
Dit is niet ok
jou nog net op tijd leren kennen.maar nu veel te laat geschreven. mijn dank voor jou leven 
Op 16 december 2004
om 18:07 getekend door:
m.a.r.i.n. .v.d. .k.r.u.k.
Dit is niet ok
Beste Bram, jij hebt je steen in mijn rivier geplaatst. Tot ooit eens ... 
Op 16 december 2004
om 16:09 getekend door:
S.t.e.v.e.n.
Dit is niet ok
mijn "rode wijn" smaakt nooit meer hetzelfde als vroeger 
Op 12 december 2004
om 22:32 getekend door:
a.n.d.r.e. .d.e. .m.a.l.s.c.h.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 131      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Daniel van Veen
op 4 september 2004

Contact met beheerder >
Contact met Daniel van Veen:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto