Benny  Neyman

Benny Neyman

9 juni 1951 - 7 februari 2008

Of ik je terug zal zien
Ooit hier of daar
Daar blijf ik altijd in geloven
De laatste keer
Kijk mij aan
Ik heb je nog zoveel willen zeggen, willen vragen
Voordat het straks te laat is
Die mooie tijd vloog voorbij
Maar je moet weten
Ik zal altijd van je houden
En blijf gewoon geloven
Dat ik je terug zal zien

lieve Benny ...

rust zacht
< Vorige         361 t/m 380 van 7508        Volgende >
Lieve Hans.

Het is bijna 5 mnd geleden dat jouw lieve jongen is overleden. Ik kan het nog steeds niet bevatten. Hans, hoe gaat het nu met jouw, ach ik denk dat ik het antwoord al weet. Het is nu zomervakantie extra moeilijk, want misschien zou je dan samen met lieve Benny op vakantie gaan. Jullie waren z'n prachtig stel, paste echt goed bij elkaar, en waren zo bijzonder, het was bij jullie puur, en zonder poespas.
Ik denk iedere dag aan Benny en aan jouw Hans dat dit z'n zware en moeilijke periode in je leven is.
En ook voor ons als fans, ik koester de poster die ik kreeg bij de uitvaart van Benny, heb er een lijst om heen laten maken, en nu hangt hij bij mij in de huiskamer. Dan draai ik "aan het einde van de regenboog" nou dan stromen de tranen. Wat is het toch oneerlijk dat Lieve Benny véél te vroeg is overleden.
Fijn voor je dat je Loesje nog hebt.
Sterkte en héél véél kracht, ik leef met je mee, en Benny zal ik nooit vergeten.

Lieve groetjes van Margo. 
Op 3 juli 2008
om 3:07 getekend door:
m.a.r.g.o.
Dit is niet ok
Lieve Hans en Familie.

Weer een maand verder. Feestgedruis van de voetbal is weer afgelopen. Misschien had je een beetje afleiding door het E.K. (als je al van voetballen houdt) maar ondanks de feestvreugde (vooral in het begin) zul je toch niet zo ontzettend hebben genoten als dat je anders zou hebben gedaan. Alles is anders geworden. Minder vrolijk, minder kleur, Ik hoop dat je jullie Loesje nog een tijd mag houden. Daarvoor moet je toch opstaan, wandelen, verzorgen en dat is maar goed ook. Ik weet hoe je je voelt. Mijn enige zoon, nu 23jr. gaat in september op zichzelf wonen. Ik zie er als een berg tegenop, zijn altijd met ons tweeen geweest. Maar dan denk ik aan jouw situatie en dan moet ik niet zeuren, want ik kan hem vaak zien, horen, bellen, bezoeken. Hij IS er nog.
Wat een verschil. Maar daar heb ik zelfs nog moeite mee. Ik mag het eigenlijk niet eens zeggen. Ik wens je wederom heel veel sterkte en kracht.
Vergeten doen we je niet hoor en Benny ook zeker niet.
Groeten. 
Op 2 juli 2008
om 22:28 getekend door:
M.a.r.i.t.a. .O.u.d.s.h.o.o.r.n. . . . . .H...
Dit is niet ok
Lieve familie,Wij moesten helaas Benny's leven op aarde loslaten.Maar in ons ons hart houden wij Benny stevig vast.Wat heeft Benny ons een schat aan geweldige songs achter gelaten waar we elke dag ontroerd van raken en een enorme steun is voor velen van ons.Lieve Hans wat een pracht gozer had jij!Het is een enorm gemis.Je hebt Benny met velen moeten delen dat vind ik zo fantastisch van Hans.Hij heeft moeten delen dat heeft hij wonderbaarlijk vervuld.Alle lof voor zijn Hans vergeet hem niet,hij was de steun en toeverlaat van Benny.Alle goeds en sterkte Hans we leven echt met jou mee in dit rouwproces.Alle fans sterkte om dit verlies te dragen.Benny was een man met een geweldig charisma ,door zijn bescheidenheid was hij daar zelf niet van bewust.We houden van Benny en vergeten doen wij hem nooit 
Op 2 juli 2008
om 0:24 getekend door:
a.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
Lieve Benny, ik luister nu naar het liedje Adieu. De rillingen lopen me over de rug. Je weet mensen op de juiste manier te raken met je geweldige stem. Rust in vrede, Benny.
Only the good die young... 
Op 1 juli 2008
om 22:41 getekend door:
R.o.g.i.e.r. .K.a.m.p.
Dit is niet ok
Lieve Hans,ik heb vandaag naar benny,s dvd gekeken en me natuurlijk afgevraagd hoe zou het met Hans gaan,veel sterkte Hans,Benny is bij jou .Rini. 
Op 29 juni 2008
om 19:34 getekend door:
R.i.n.i. .G.e.r.r.i.t.s.e.n.
Dit is niet ok
HALLO HANS EN FAM BIJ DEZE WIL IK JE NOGMAALS STERKTE WENSEN EN BEN BLIJ DAT HET REGISTER OPEN STAAT EN JOU LATEN WETEN DAT WE MET JOU MEELEVEN DE MOOIE CD VAN BENNY IK DRAAI HEM HEEL VEEL EN VOEL MIJ DAN WEER GOED BEN BLIJ DAT IK HET AAN M,N COLLECTIE KAN TOEVOEGEN GROETEN JANNY VAN OENEN EMMEN . 
Op 29 juni 2008
om 17:07 getekend door:
J.A.N.N.Y. .V.A.N. .O.E.N.E.N.
Dit is niet ok
hallo ,Hans ik zat in gedachten en muziek van Benny te beluisteren wat doet het mij toch veel want als ik de muziek hoor dan krijg ik kippevel ik zal er altjd naar blijven luisteren want de teksten doen je goed ook de nieuwe cd daar blijf ik naar luistern en ben blij dat die nog aan mijn collectie kan worden bijgevuld Hans ik wens je heel veel sterkte en ook de Fam en aan het einde van de regenboog ,schijnt voor jou de zon .groeten Janny van Oenen EMMEN 
Op 29 juni 2008
om 15:33 getekend door:
J.A.N.N.Y...V.A.N...O.E.N.E.N...
Dit is niet ok
Lieve Benny
Hoor nog steeds graag je muziek.
Het blijft erg mooi.
Een laatste groet 
Op 28 juni 2008
om 15:30 getekend door:
c.o.r.r.i.e.
Dit is niet ok
lieve Benny,wat vind ik het fijn dat ik je mooie stem en je mooie teksten zo vaak kan horen als ik wil,geniet er van maar soms doet het ook zo,n pijn je warme stem te horen en te weten dat je er niet meer bent.gelukkig was jou Hans bij je en hoefde je niet alleen te gaan.Jullie zien elkaar vast weer als de tijd daar is,ik weet het ,want mijn dochter wacht daar op mij ,dat voel ik.
veel sterkte Hans en bedankt dat er nog steeds in het register kan worden geschreven,dat vind ik fijn .
Liefs ,Rini . 
Op 26 juni 2008
om 18:33 getekend door:
R.i.n.i.
Dit is niet ok
Allerhande hectiek in ons Nederland Voetbal is belangrijk voor velen.Rob de Nijs getrouwd.Ik gun ieder zijn passie.Maar...ik denk aan het verlies van Benny en aan zijn geliefde Hans.Dat beroerd mij. Ik geniet iedere dag van de songs van Benny.Kan het nog steeds niet bevatten dat hij niet meer onder ons is.Jos Brink zei ooit de bomen groeien door en de groenteboer gaat morgen om 9 uur weer open. Ja,dat is zo maar het verdriet is er niet minder om.Leuke foto stond er nog in het blad privé Jos en Benny op Soestdijk.We moeten ze allebei missen.Jammer!! Lieve Hans sterkte en probeer lieve schat je leven weer een beetje op te pakken.Ik weet het wel makkelijk gezegd maar je moet het zelf doen.De beste stuurlui staan aan wal zal je zeggen maar toch veel liefs voor jouw en je ouders en uiteraard de Moeder van Benny.Ik vergeet hem nooit.Het samen zijn met jouw is zo vreselijk mooi!! Liefs Ineke. 
Op 25 juni 2008
om 23:13 getekend door:
a.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
CORECTIE
MIS HEM NOG IEDERE DAG
ZIJN MOOIE LIEDJES WAAR IK ZOVEEL
KRACHT UIT PUT 
Op 24 juni 2008
om 22:46 getekend door:
C.o.c.k.y.
Dit is niet ok
ik wil al zijn diebare sterkte wensen met dit groote verlies maar al is benny heen gegaan hij zal altyd in onze gedachten zijn 
Op 24 juni 2008
om 21:47 getekend door:
j. .l.i.n.i.n.g.
Dit is niet ok
Mis hem nog iedere dag.
Zijn mooie leidjes
Waar ik zoveel put uit kracht 
Op 24 juni 2008
om 21:21 getekend door:
c.o.c.k.y.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte met het verlies 
Op 23 juni 2008
om 21:19 getekend door:
V.a.n. .d.e.r. .l.e.i.
Dit is niet ok
bijna 5 maanden geleden, en nog jank ik iedere dag. Toen ik hoorde van Benny zijn overleiden. En draai iedere dag nog zijn muziek, dan kan ik hem ook niet vergeten. Het beste voor Hans en familie 
Op 22 juni 2008
om 16:10 getekend door:
M.a.r.i.e.-.J.o.s.é.
Dit is niet ok
 
Op 21 juni 2008
om 20:46 getekend door:
K.a.y.e. .B. .D.i.a.r.r.a.
Dit is niet ok
hans,wat vond ik het fijn dat ik afgelopen zaterdag in story' las nog èèn keer benny.ik heb er van genoten hem nog eens weer te zien op vtm 'foute quiz'.alleen vind ik het spijtig dat ze hem steeds met de vrijgezel verbinden.ja! dat is een hit geweest maar hij heeft ons nog vele mooiere liedjes nagelaten,daar kunnen we hem alleen maar erg dankbaar voor zijn.dank je wel benny xx 
Op 19 juni 2008
om 10:52 getekend door:
f.r.i.e.d.a. .m.e.c.h.e.l.e.n. .b.e.l.g.i.e.
Dit is niet ok
hans,wat vond ik het fijn dat ik afgelopen zaterdag in 'stoty' las nog èèn keer benny.ik heb er van genoten hem nog eens weer te zien op vtm 'foute quiz'.alleen vind ik het spijtig dat ze hem steeds met de vrijgezel verbinden.ja! dat is een hit geweest maar hij heeft ons nog vele mooiere liedjes nagelaten,daar kunnen we hem alleen maar erg dankbaar voor zijn.dank je wel benny 
Op 19 juni 2008
om 10:50 getekend door:
f.r.i.e.d.a. .m.e.c.h.e.l.e.n. .b.e.l.g.i.e.
Dit is niet ok
Lieve Hans.

Het is 4 uur in de nacht, en kan niet slapen, ik moet aan je denken dat jouw "lieve jochie" er niet meer is.
Wat zal jij het enorm moeilijk hebben, ik en wij allemaal als grote fans van lieve Benny hebben het ook zo vreselijk zwaar.
Wat is het toch oneerlijk, dat lieve Benny er niet meer is, en véél te jong is overleden. Wat mis ik Benny vreselijk, ik putte zoveel kracht uit zijn mooie liedjes, en zijn warme stem.
Het waren allemaal liedjes met een boodschap, en niet van dat bla bla.
Lieve Hans ik leef zo met je mee en met de moeder van Benny. Heel veel sterkte en kracht.
Wat fijn dat je Loesje nog hebt.

Lieve groetjes van Margo, ik zal/kan Benny nooit vergeten, 
Op 19 juni 2008
om 4:35 getekend door:
M.a.r.g.o.
Dit is niet ok
Benny steeds als ik naar radio 5 luister hoor ik je regelmatig voorbij komen , als ik naar Toni Willé jukebox luister op internet hoor ik je regelmatig voorbij komen en dat geeft toch een zeer prettig gevoel.Adios my friend , warm regards Pieter Hamberg. 
Op 17 juni 2008
om 12:25 getekend door:
P.i.e.t.e.r. .H.a.m.b.e.r.g.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 376      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
een trouwe fan
op 7 februari 2008

Contact met beheerder >
Contact met een trouwe fan:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto