Benny  Neyman

Benny Neyman

9 juni 1951 - 7 februari 2008

Of ik je terug zal zien
Ooit hier of daar
Daar blijf ik altijd in geloven
De laatste keer
Kijk mij aan
Ik heb je nog zoveel willen zeggen, willen vragen
Voordat het straks te laat is
Die mooie tijd vloog voorbij
Maar je moet weten
Ik zal altijd van je houden
En blijf gewoon geloven
Dat ik je terug zal zien

lieve Benny ...

rust zacht
< Vorige         381 t/m 400 van 7508        Volgende >
Lieve Benny,vandaag weer naar je muziek geluistert,wat een goede teksten schreef je toch,vandaag vaak het nummer :wie is volmaakt geluisterd: had daar echt behoeften aan ,het helpt me zo,als ik me triest voel,ervaar ik steun als ik het jou hoor zingen.gelukkig heb je ons heel mooie muziek gegeven,ik blijf je daar dankbaar voor.lieve Hans ,ik hoop voor jou dat je de kracht zult krijgen van zijn fans, fam, en soms als je thuis bent waar je zoveel gedeeld hebt met jou liefde,Benny.ik denk aan je.
Rini Gerritsen 
Op 15 juni 2008
om 20:22 getekend door:
R.i.n.i. .G.e.r.r.i.t.s.e.n.
Dit is niet ok
mijn stiefzoontje van acht begon gisteren te huilen hij miste benny...hij had hem twee keer ontmoet.ik was 25 jaar fan...ik mis hem 
Op 15 juni 2008
om 19:18 getekend door:
f.a.n.
Dit is niet ok
lieve Benny, ook ik heb gisteren naar het programma op vtm gekeken en ik moet zeggen het pakte me jou daar weer te zien, één ding moeten jij en je naastbestaande weten, ik heb jou liedjes altijd heel prachtig gevonden en nu nog, ik ben echt blij dat ik het programma niet gemist heb en je zo nog eens heb kunnen bewonderen, slaapwel 
Op 15 juni 2008
om 10:51 getekend door:
b.r.i.c.h.k.e.
Dit is niet ok
HET WAS VOOR MIJ EEN GOEDE ZANGER EN ELKE KEER DAT IK HET LIEDJE HOOR EEN VRIJGEZEL DIE GAAT PAS SLAPEN DENK IK AAN HEM ,een mooie tijd ik ben zelf ook pas 55 jaar gaat allemaal zo snel mijn medeleve aan benny neyman ( beter laat dan nooit dit bericht .Moest aan hem denken gistern avondt vtm tv herhaling program en beny neyman was er ook nog mee mijn enige deelneming cloesen f 
Op 15 juni 2008
om 9:13 getekend door:
c.l.o.e.s.e.n. .f.e.l.i.c.i.e.n.
Dit is niet ok
Lieve fans,Jullie reakties zijn geweldig moedig en lief.Ik ben ook maar een gewone fan.Het is goed dat wij met z'n allen onze emoties tonen op welke manier maakt niet uit. Het is goed een plekje te vinden om je verdriet en medeleven wat betreft Benny te uiten.Draai zijn liedjes en als het moet mag je rustig even huilen.De saamhorigheid die wij als fans hebben vind ik super.Gedeelde smart is halve smart.Lieve Hans en alle fans,als je luistert naar de songs van Benny,krijg je troost van onze Benny zelf.Hij heeft zoveel liefs aan ons achter gelaten. Koester het!!Hans veel liefde en kracht gewenst.Liefs allen CH. 
Op 15 juni 2008
om 1:31 getekend door:
a.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
Lieve Hans en familie,
Vanmiddag heb ik pas de moed kunnen opbrengen om de muziek te draaien van Benny, o.a. de single Aan het einde van de Regenboog. Wat een mooi lied is dat. Ik vond het héél dubbel, erg mooi, maar ook héél moeilijk om zijn mooie en warme stem weer te horen.
Wat heb ik het mooi gevonden toen Benny vorig jaar gast was bij TV-West in de studio. Daar mocht ik ook bij aanwezig zijn.Ik heb daar met Benny nog heel fijn gesproken en het was zó ontspannend. Ik ben nu zo blij dat ik die uitzending mee mocht maken en van Benny nog afscheid mocht nemen. Dat was heel warm.Het is niet te bevatten dat Benny er nu niet meer is.
Hans, ik wens je heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van Benny. Ik weet hoe moeilijk het is om iemand die je erg dierbaar en waar je véél van houdt te verliezen, maar ook voor jou gaat eens de zon weer schijnen.
Nogmaals heel veel sterkt.
Liefs, annie 
Op 13 juni 2008
om 16:59 getekend door:
A.n.n.i.e.
Dit is niet ok
Lieve Hans,familie en fans
Wat was afgelopen maandag een moeilijke dag.Maar zoals altijd was er uit de liedjes weer een hoop troost te halen.Het liedjes dat me maandag het meeste raakte was alles wat telt.en nee Benny we vergeten jou echt niet wanneer we de pijn hebben overleeft.En ik ben blij te horen dat er in het najaar een nieuwe cd uitkomt van onze lieve schat. 
Op 13 juni 2008
om 11:39 getekend door:
j.e.a.n.n.e.t.t.e.
Dit is niet ok
Lieve Hans en familie,
Ik hoop echt dat het helpt dat we hier berichtjes naar jullie sturen en dat je je verdriet uiteindelijk een plekje kan geven.Al begrijp ik dat het daar nu nog veel te vroeg voor is. Benny heeft ons door zijn muziek en wie hij was zoveel gegeven dat we trots op hem kunnen zijn, maar vergeten doen wij hem ook nooit.

Liefs Els 
Op 12 juni 2008
om 13:56 getekend door:
E.l.s.
Dit is niet ok
nee hoor anonieme fan je bent niet de enige die hoopt dat het een nare droom is!alleen ik kan nog zo moeilijk naar bennie zijn liedjes luisteren alhoewel mijn kast uitpuilt van bennies cd s !Hans ik zag je bij shownieuws wat ben ik van je geschrokken lieverd denk toch ook aan je ouders en verdere vrienden en fam. van je. bennie zou nooit gewild hebben dat jij zoveel verdriet hebt ikhoop dat je de kracht en zin weer krijgtom verder te gaan met al je geliefde om je heen hartelijke groeten 
Op 12 juni 2008
om 13:03 getekend door:
e.e.n. .f.a.n.
Dit is niet ok
Vorig jaar april 2007 was ik een paar dagen in Zeeland.Een heerlijke provincie.We hadden kaartjes speciaal voor Benny in Oostburg gekozen.Zelf kom ik uit Apeldoorn.Wij hebben een ongekende fantastische avond gehad.Het was intiem ca.250 personen.Ik heb een geweldige ontspannen en super Benny Neyman gezien.Nog veel mooier als in Apeldoorn.Hij was zo zich zelf.Super!! Nog niets gezien van zijn pijn.Benny is een ongelofelijke lieve man waar wij nog elke dag aan denken.We hebben genoten.Rust in vrede lieve Benny,en alle liefs voor je man Hans.Ook hem vergeten wij niet.Sterkte Hans,wens je kracht en jouw Benny blijft over je waken.Geloof me want dat is echt zo! Liefs uit Apeldoorn van CH. 
Op 12 juni 2008
om 0:08 getekend door:
a.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
Aan 't einde van de regenboog...
Ik heb die bewuste uitzending van Max & Loretta gezien. Wat me op dat moment heel erg opviel was dat Benny zo moeilijk ging zitten, alsof hij pijn had. Nu weet ik dat dat inderdaad zo was. Mooie uitzending, ontroerend de verstandhouding tussen Benny en Pierre Kartner.
Zowel deze uitzending als die van 2006 (nog met Catherine) kan je bekijken op de website van omroep Max (archief). Wat een rasartiest toch.
Ben ik nu de enige die soms hoopt dat het maar een nare droom was?
Heel veel sterkte Hans.
Een stille fan. 
Op 11 juni 2008
om 22:16 getekend door:
E.e.n. .s.t.i.l.l.e. .f.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Mensen lieve Hans,
ik heb een berichtje geschreven maar daarin ontdekte in een tikfout wat ik heel naar vond ,dus sorry dat het berichtje er 2 maal instaat,met en zonder de fout .liefs Rini Gerritsen. 
Op 11 juni 2008
om 16:58 getekend door:
R.i.n.i. .G.e.r.r.i.t.s.e.n.
Dit is niet ok
 
Op 11 juni 2008
om 16:55 getekend door:
R.i.n.i. .G.e.r.r.i.t.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Benny,ik heb de hele dag aan je gedacht en natuurlijk je muziek geluisterd,het doet me heel veel pijn dat je zo geleden hebt en er voor jou en Hans geen tweede kans meer was,wat had ik jullie het gegund datde theater tour in 2008 een groot succes was geworden. je was een groot artiest.Gisteren 10 juni je cd ontvangen (einde van de regenboog) ben er erg blij mee.Hans, heel veel sterkte en zijn fam ook natuurlijk.oja ik draai het nummer< ik zou het weer zo doen heel veel > Liefs Rini . 
Op 11 juni 2008
om 16:45 getekend door:
R.i.n.i. .G.e.r.r.i.t.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Benny,ik heb de hele dag aan je gedacht en natuurlijk je muziek geluisterd,het doet me heel veel pijn dat je zo geleden hebt en er voor jou en Hans geen tweede kans meer was,wat had ik jullie het gegund datde theater tour in 2008 geen groot succes was geworden. je was een groot artiest.Gisteren 10 juni je cd ontvangen (einde van de regenboog) ben er erg blij mee.Hans, heel veel sterkte en zijn fam ook natuurlijk.oja ik draai het nummer< ik zou het weer zo doen heel veel > Liefs Rini . 
Op 11 juni 2008
om 16:43 getekend door:
R.i.n.i. .G.e.r.r.i.t.s.e.n.
Dit is niet ok
Beste Hans en Familie Neyman

Wat een rare dag 9 juni de hele dag aan jullie gedacht en aan BENNY natuurlijk.Op de dag dat er een nieuwe cd word uitgebracht komt een van mijn kennissen mij een oude single brengen uit 1975 namelijk Amsterdam van dit nummer zijn er maar een paar honderd gemaakt.Ik was blij verrast,zonder een krasje erop.Dit maakte mijn dag helemaal goed. Lieve Hans ik hoop dat
je toch een fijne dag hebt gehad met jou familie en vrienden die jou hier in steunen.
De Hartelijke Groeten.
Hans van de Kerkhof. 
Op 11 juni 2008
om 10:41 getekend door:
h.a.n.s. .v.a.n. .d.e. .k.e.r.k.h.o.f.
Dit is niet ok
Lieve Benny ik ben 45 jaar jong, en volgde je al van kindsbeen af, heb vele concerte van je meegemaakt en heb je ook bloemen gegeven, je was mijn idool, heb ook mijn venylle platen laten tekenen door jou. Het doet pijn o zo'n idool te verliezen, maar weet 1 ding lieve Benny, ik blijf ze draaien op internet want ej bent en blijft mijn kanjer an artiest!
Lieve Hans en moeder van Benny en alle familieleden veel sterkte met het verlies van een grote ster Benny we vergeten je NOOIT jongen je bent en blijft mijn idool sniksnik xxjes Dj Tinus. www.radiopowerplay.nl Ik draai ze nog regelmatig iedere uitzending is benny erbij groetjes vanuit Belgie Houthalen 
Op 11 juni 2008
om 8:45 getekend door:
D.j. .T.i.n.u.s.
Dit is niet ok
Beste Hans,
Ik kan me heel goed voorstellen dat de pijn nu nog erger is dan de eerste dagen na Benny's overlijden.Ik ken zo'n situatie en moest zelf vaak aan de tekst van Jack Poels denken."Je kunt beter iets moois verliezen dan het nooit hebben gehad"
Hou maar in gedachten dat zoveel mensen van Benny en zijn mooie liedjes hielden en houden.
Ik wens jou zijn moeder en familie heel veel sterkte.
Anny 
Op 10 juni 2008
om 0:52 getekend door:
A.n.n.y. .D.e.c.k.e.r.s.
Dit is niet ok
vandaag nog meer in onze gedachten...

greet 
Op 9 juni 2008
om 21:57 getekend door:
g.r.e.e.t.
Dit is niet ok
lieve hans en moeder van bennie heel vel sterkte vandaag. ik heb de hele dag aan bennie gedacht,hij was zo,n lieve jongen. war zullen jullie hem missen, maar hij is altijd om jullie heen hoor alleen zie je hem niet maar hij ziet jullie wel dat weet ik zeker.ik zal zijn muziek altijd blijven draaien.vooral de plaat ''het samenzijn met jou'' en die kerstdagen van toen, prachtig zijn die. allebei een dikke kus van mij en heel veel sterkte vandaag,ik denk aan jullie 
Op 9 juni 2008
om 19:48 getekend door:
k.a.r.i.n. .u.i.t. .o.v.e.r.d.i.n.k.e.l.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 376      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
een trouwe fan
op 7 februari 2008

Contact met beheerder >
Contact met een trouwe fan:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto