Benny  Neyman

Benny Neyman

9 juni 1951 - 7 februari 2008

Of ik je terug zal zien
Ooit hier of daar
Daar blijf ik altijd in geloven
De laatste keer
Kijk mij aan
Ik heb je nog zoveel willen zeggen, willen vragen
Voordat het straks te laat is
Die mooie tijd vloog voorbij
Maar je moet weten
Ik zal altijd van je houden
En blijf gewoon geloven
Dat ik je terug zal zien

lieve Benny ...

rust zacht
< Vorige         441 t/m 460 van 7508        Volgende >
Gelukkig kan ik nog steeds reageren in dit register. Ben heel blij dat de ENIGE erfgenaam van Benny, Hans van Barneveld, het alleenrecht heeft om over de condoleance-site te beslissen.
Ik weet uit ervaring dat iedere steunbetuiging je goed doet als je een dierbare bent verloren. Zeker als je het eerst niet eens kunt beseffen omdat het zo vlug is gegaan. Als ik hier kijk dan zie ik dat er nog zoveel mensen zijn die hier graag willen laten weten dat ze meeleven met de nabestaanden. Ik hoop dan ook dat dit register nog lang op de site blijft staan. Ik ben een groot fan van Benny en blijf dat ook omdat zijn liedjes gelukkig altijd te horen zullen zijn. Ben heel blij dat ik de laatste keer nog naar zijn optreden ben geweest. En wat een geweldig initiatief om tijdens het Symphonica in Rosso Benny te gaan gedenken. Daar ben ik heel blij mee.
Lieve Hans en wederz. ouders, ik hoop dat jullie de tijd met vallen en opstaan doorkomen. Het zal moeilijk zijn, want na een paar maanden lijkt het soms eerder moeilijker te worden dan eenvoudiger. Daar is veel kracht en moed voor nodig. Maar weet, dat er nog door veel mensen vaak aan Benny wordt gedacht. En zeker ook aan jullie. Eigenlijk maar een schrale troost maar toch helpt het een beetje, hoop ik.
Helaas hebben mensen soms een wens die niet te realiseren is. Ik zou er wel een weten.
Heel veel sterkte!! 
Op 23 mei 2008
om 17:13 getekend door:
M.a.r.i.t.a. .O.u.d.s.h.o.o.r.n...
Dit is niet ok
Hai Lieve Hans...Ik denk nog elke dag aan jouw Benny(ook een beetje van ons)Ik kan het nog steeds niet geloven...Toen Benny overleed hoorde mijn hartsvriendin dat ze ook nog maar kort te leven heeft...En ook zij gaat echt heel snel we verwachten het elk moment...Ze luistert de hele dag naar Benny en op haar crematie zal of ik je terug zal zien gedraaid worden...Ik wens je heel veel sterkte Benny blijft ook in mijn hart...Veel liefs Marijke 
Op 23 mei 2008
om 1:01 getekend door:
M.a.r.i.j.k.e.
Dit is niet ok
Hans,
ik ben zelf al maanden aan het vechten tegen kanker. Een tijdje geleden kreeg ik telefoon van een mama van een klasgenoot van mijn dochtertje. Ze wou even vragen hoe het met me ging. Niks bijzonders zou je denken maar dat was het wel omdat deze vrouw enkele maanden geleden haar kind verloren heeft aan een erfelijke ziekte waaraan ook haar echtgenoot overleden is. Dat net zij de moeite nam om mij te bellen, vond ik heel bijzonder. Tijdens het gesprek bleek hoe sterk ze is. Ze heeft het overlijden van haar kind een plaats gegeven en wil hier iets positiefs uithalen. Haar opmerking was: als ik niets positiefs kan halen uit de dood van mijn kind, wil dit zeggen dat zijn dood eigenlijk zinloos was en zijn leven nutteloos. Met die gedachte zou ze niet kunnen leven. Ik heb hier lang over nagedacht maar ze heeft gelijk. Het is onze taak (alle nabestaanden en fans) om iets positiefs te halen uit het overlijden van Benny zodat zijn dood niet zinloos geweest is. Benny was een bijzonder mens en het is aan ons om hier dankbaar voor te zijn en de kracht te vinden om hieraan een positieve wending te geven. Waarom geen 'Benny Neyman'stichting in het leven roepen om op die manier beginnende artiesten kansen te geven. Benny had, naast zijn stem, een groot talent en dat was het schrijven van teksten. Is het ondersteunen van talenten, in zijn naam, dan geen goeie keuze?
Ik wens je alle kracht toe bij het verwerken van dit verdriet en het vinden van een positieve wending.
Een stille fan. 
Op 22 mei 2008
om 11:20 getekend door:
E.e.n. .s.t.i.l.l.e. .f.a.n.
Dit is niet ok
HALLO HANS EN FAM ,WEER WIL IK EVEN WAT VAN MIJ LATEN HOREN IK BEN BLIJ VOOR JOU EN JE FAM DAT ER ZOVEEL MENSEN MEELEVEN DAT ZIJN DINGEN DIE EEN MENS GOED DOEN EN WE WETEN DAT BENNY EEUWIG VOOR ONS BLIJFT BESTAAN HEEL VAAK BELUISTER IK BENNY ZIJN MOOIE MUZIEK WAAR BENNY HEEL VEEL HARTEN EN GEVOELENS RAAKTE SOMS DENK IK HET IS NET OF DE TEKSTEN VOOR MIJ GEMAAKT ZIJN MAAR ZO ZAL IEDEREEN DAT VOOR ZICHZELF VOELEN,BENNY WAS HEEL BIJZONDER HEEL VEEL STERKTE HANS EN FAM .JANNY VAN OENEN 
Op 21 mei 2008
om 23:00 getekend door:
J.A.N.N.Y. .V.A.N. .O.E.N.E.N.
Dit is niet ok
hallo hans en de moeder en de rest van de familie hoe is het nu met jullie ik mis benny nog iedere dag

een trouwe fan 
Op 20 mei 2008
om 22:57 getekend door:
t.e.a. .v.a.n. .d.e.r. .v.l.i.e.t.
Dit is niet ok
hallo hans en de moeder en de rest van de familie hoe is het nu met jullie ik mis benny nog iedere dag

een trouwe fan 
Op 20 mei 2008
om 22:57 getekend door:
t.e.a. .v.a.n. .d.e.r. .v.l.i.e.t.
Dit is niet ok
Ja,ik ben het eens met de reaktie van Hans v.d.Kerkhof.Laat me huilen als ik huilen wil.Dat doen we,dat is ons verdriet en onze tranen. Ik ben blij dat er zoveel lieve mensen zijn die onze Benny een warm hart toe dragen.Ook onze Hans en zijn familie niet vergeten.Het is voor Hans een vreselijk verlies,ik wens Hans veel kracht en troost om dit vreselijke verlies want dat is het een plekje te geven.Dat is bijna niet mogelijk.Zelden ben ik twee mensen tegen gekomen met zo'n onvoorwaardelijke liefde voor elkaar.Dat is zo bijzonder mooi en lief.Alle fans sterkte gewenst en Benny Neyman blijft in ons hart aanwezig.Wat een lieverd hebben wij verloren.Jammer.Ik had hem nog zo graag in zijn nieuwe theater show gezien.Het heeft helaas niet zo mogen zijn.Genieten van zijn songs dat blijft!!Ineke. 
Op 19 mei 2008
om 23:30 getekend door:
I.n.e.k.e.
Dit is niet ok
lieve hans, eenzaam waren de laatste drie maanden en dat geld voor jou natuurlijk helemaal,elke dag moet ik aan benny denken en zijn prachtige liedjes, begrijp er nog steeds niets van 
Op 19 mei 2008
om 23:00 getekend door:
t.i.l.l.y. .d.i.j.k.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Hans.

Ik ga vandaag op vakantie naar Spanje,
maar ik neem jullie (Benny en Hans) in gedachten met mij mee.
Zelfs dan denk ik aan deze lieve en geweldige mensen.
Goudenregen bloeit nu, maar dit jaar is het zó anders, kan het niet uitleggen.

Lieve Hans sterkte, en voor de moeder van lieve Benny.

Groetjes en liefs van margo. 
Op 19 mei 2008
om 1:38 getekend door:
M.a.r.g.o.
Dit is niet ok
Een gewone dag...doe de cd-speler aan. Weet niet wat erin zit. Ik krijg het te kwaad als ik de eerste meleodien hoor van Buenos Aires.
Benny zal altijd een plekje in mijn hart en cd-speler houden.
Hoorde gisteren dat de Toppers een ode aan Benny willen houden. Dat doet me goed...en mij niet alleen.
Lieve groeten van Wilma. 
Op 18 mei 2008
om 16:19 getekend door:
W.i.l.m.a.
Dit is niet ok
Wij zullen je naam blijven fluisteren.
Want je liedjes en herinneringen blijven voor eeuwig bestaan.
Vlaanderen in gedachten... 
Op 18 mei 2008
om 12:11 getekend door:
D.i.r.k. .&. .M.a.r.i.a. .(.V.l.a.a.n.d.e.r.e.n.).
Dit is niet ok
Lieve Hans,

Het besef dat Benny er niet meer is wordt groter en groter en het gemis ook. Er gaat geen dag voorbij of hij is in mijn gedachten. Verder zijn mijn gedachten bij jou. Ik hoop dat je de moed en rust kunt vinden om door te gaan.
Ik zal altijd aan jou en Benny denken, want jullie hebben een speciaal plakje in mijn hart en dat zal altijd zo blijven.

Veel liefs en groetjes,

Brenda 
Op 17 mei 2008
om 23:57 getekend door:
B.r.e.n.d.a.
Dit is niet ok
ONVERWACHT komt er een verkeerd bericht van ene henny binnen waar ik niet blij mee ben en vele vrienden met mij, maar goed, hopelijk heeft hij het zo niet bedoeld.
Dagelijks draai ik op mijn oude juxeboxe
Benny,s mooiste singles of lps dit is gewoon niet te evenaren zo mooi als het lied,LAAT ME HUILEN,klinkt of de nummers,ZOLANG JE BIJ ME BENT, GA NIET WEG VAN MIJ, RHODOS, of LAS MICH TRAUMEN
ik wil hier mee aan geven hoe fijn het is als mensen via deze site gewoon kunnen reageren,ZOLANG DE MENSEN,MENSEN ZIJN, kunnen we met zijn alle nog altijd nog een bericht kwijt aan HANS en zijn Familie, hopelijk stimuleert dit bericht weer iedereen om er weer een mailtje te sturen naar HANS .er is trouwens maar een *SUPERSTAR * en dat is
** BENNY NEYMAN **
IK wens iedereen het allerbeste,

Hans vd Kerkhof.

ik 
Op 17 mei 2008
om 13:06 getekend door:
h.a.n.s. .v. .d. .k.e.r.k.h.o.f.
Dit is niet ok
Lieve Hans,
Idere dag kijk ik even in het register en het klinkt misschien gek maar het voelt of het een beetje troost biedt.
Voor jou en benny's moeder en verdere familie is dit natuurlijk het allerergst maar ik denk dat dit register voor allen die verdriet hebben omdat Benny er niet meer is een meer dan waardevolle gelegenheid is om onze gevoelens te uiten. Lieve Hans veel liefs, bij mij in de tuin bloeit de goudenregen die mij doet herinneren aan hem waar we zoveel van houden. Hou je goed. 
Op 17 mei 2008
om 12:46 getekend door:
M.i.a.
Dit is niet ok
Lieve Hans,

Langs deze weg wil ik weer even iets van me laten horen. Denk elke dag aan je en natuurlijk vergeet ik Benny ook niet. Hoop dat het goed met je gaat, al weet ik uit ervaring dat er ook nog genoeg moeilijke momenten zullen zijn.
Trek het je niet aan over dat alles wat over deze site wordt geschreven. Als jij je hier goed bij voelt moet dit gewoon blijven bestaan. Je kunt het ook zien als een gedenkplaats aan Benny. Hier kunnen wij, als fans, gelukkig ook nog op terugvallen.
Hans, ik wens je heel veel sterkte en ik laat wel weer een keer iets van me horen.

Liefs,

Karin 
Op 17 mei 2008
om 11:25 getekend door:
K.a.r.i.n. .P.e.t.e.r.s.
Dit is niet ok
Het is pas 3 maanden geleden dat wij afscheid van Benny moesten nemen.Een zeer waardevolle artiest.Neem dat even in in je op Henny.Deze site sluiten? Nee dus.Veel mensen die Benny een warm hart toe dragen zijn hier heel blij mee.Benny wordt nooit vergeten en Hans put troost uit onze warme reakties.Ik ben er van overtuigd dat Benny hier erg blij mee is.Er is meer tussen Hemel en aarde vriend.Liefs aan alle fans.Ineke 
Op 16 mei 2008
om 22:54 getekend door:
I.n.e.k.e.
Dit is niet ok
Helemaal mee eens Margo,wij als echte fans van onze lieve Benny,hebben het nodig om het gemis van ons idool van ons af te schrijven,en denk dat het Hans veel goed zal doen dat wij Benny en Hans niet vergeten.Ik hoop dat register nog heel lang open blijft.

Maria 
Op 16 mei 2008
om 22:00 getekend door:
r.i.e.t.
Dit is niet ok
Hans,

bij ons in vlaanderen was vandaag de top 80 van de jaren 80 op de radio en natuurlijk kwam Benny daar meermaals in voor. Ik ben meteen even naar deze site gekomen omdat ik weet dat het gemis van een dierbare met de maanden erger wordt en dat je soms het gevoel krijgt dat je nog de enige bent die het zo heftig voelt. Een woordje van steun kan je dan misschien weer even opkrikken. Bij deze, Hans: probeer af en toe weer een beetje van de zon te genieten, de mooie herinneringen te koesteren en alvast weer een stukje van Benny's grote droom waarmaken, namelijk dat jij weer gelukkig wordt!
Heel veel liefs,
Ria Maes
(ooit spraken we elkaar een paar keer, ik als journaliste voor Vlaamse bladen en Benny als dé Nederlandse ster met wie ik zeker een interview wilde. Dolgelukkig was ik met dat eerste interview en al helemaal toen bleek dat we de liefde voor honden gemeen hadden.) 
Op 16 mei 2008
om 17:47 getekend door:
r.i.a.
Dit is niet ok
Hallo Hennie.

Ik ben het niet met je eens, het register van Benny moet nog heel lang doorgaan, mensen (ik trouwens ook) hebben er ontzettend behoefte aan om ff een krabbel hier neer te zetten. En het is trouwens nog maar 3 mnd geleden dat lieve Benny is overleden (dus dan weet je dat ook ff.) wel bij de les blijven.
En dat jij het als een chatbox ziet, is jouw probleem. Jij hebt zeker nog nooit een dierbare verloren, anders zou je niet zo reageren.
Lieve Hans is enorm kapot dat zijn lieve Benny er niet meer is.
Heb je daar wel aangedacht.
Ik hoop dat deze site nog lang mag blijven bestaan.

Lieve Hans sterkte, ik denk iedere dag aan je, en aan lieve Benny.

Groetjes xxx Liefs van Margo. 
Op 16 mei 2008
om 2:09 getekend door:
M.a.r.g.o.
Dit is niet ok
Benny,

Deze condoleance is misschien wat laat... Maar beter laat dan nooit.

Zal je mooie liederen nooit meer vergeten.

Waarom fluister ik jouw naam nog...

Bedankt en tot later!

O. Rutten 
Op 14 mei 2008
om 1:41 getekend door:
R.u.t.t.e.n.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 376      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
een trouwe fan
op 7 februari 2008

Contact met beheerder >
Contact met een trouwe fan:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto