Benny  Neyman

Benny Neyman

9 juni 1951 - 7 februari 2008

Of ik je terug zal zien
Ooit hier of daar
Daar blijf ik altijd in geloven
De laatste keer
Kijk mij aan
Ik heb je nog zoveel willen zeggen, willen vragen
Voordat het straks te laat is
Die mooie tijd vloog voorbij
Maar je moet weten
Ik zal altijd van je houden
En blijf gewoon geloven
Dat ik je terug zal zien

lieve Benny ...

rust zacht
< Vorige         421 t/m 440 van 7508        Volgende >
Beste Hans, veel sterkte toegewenst a.s. maandag. Probeer met je naasten, ondanks het grote verdriet, er toch een mooie dag van te maken, zo zou Benny het gewild hebben. Gedeelde smart is halve smart. Woorden schieten steeds tekort. Maar Benny heeft in zijn teksten gewoon alles al gezegd. Ik kan daar niets aan toevoegen. Veel groetjes, M-J vd Oetelaar. 
Op 7 juni 2008
om 11:18 getekend door:
M.a.r.i.e.-.J.o.s.é. .v.a.n. .d.e.n. .O.e.t.e.l.a.a.r.
Dit is niet ok
Vier maanden later, ik zal Benny nooit vergeten, het was een schat van een man en een geweldige zanger. Zijn stem en teksten zijn zo ontroerend. Bedankt, het ga je goed en sterkte gewenst voor Hans. 
Op 6 juni 2008
om 20:49 getekend door:
M.a.r.c.
Dit is niet ok
Hallo Hans langs deze weg wil ik je alvast voor maandag heel veel sterkte toewensen en ook de Fam ,Benny is elke dag in mijn gedachten. De plakboeken en alles wat ik heb van Benny zal ik eeuwig bewaren .sterkte Hans .groeten Janny van Oenen Emmen. 
Op 6 juni 2008
om 13:28 getekend door:
J.A.N.N.Y...V.A.N...O.E.N.E.N...
Dit is niet ok
Beste Hans
Mischien kan je me nog, wel je ouders stonden bij ons op de camping arlerstrand, benny heeft toen het bloemschikken gejureerd waar je ouders voor de bloemen had gezorgd. Ik en mijn vader zaten heel veel maandagavonden samen met benny aan de bar een biertje te drinken want het was tenslotten zijn vrije avond, terwijl alle kinderen zaten te zeuren om een handtekening stuurde ik ze weg(kom op jongens hij heeft een vrije avond weg wezen). Ik zal dat nooit maar dan ook nooit vergeten ik heb in die tijd veel plezier met hem beleeft hij zij toen ook jullie doen tenminsten normaal tegen me dat vindt ik fijn, toen zij ik op z'n amsterdams jij poept toch ook op de wc, toen moest hij lachen en namen nog een pilsje en zeiden toen tot volgende week zelfde tijd zelfde dag. Jammer dat je ouders toen de caravan hadden verkocht. Ik wens jou, Hans heel veel sterkte toe ook aan je ouders en de rest van de famillie. Ik zal Benny dan ook nooit meer vergeten het was een hele fijne vriendelijke vent. Rust zacht aan het einde van de regenboog mijn vriend.
Groetjes Petra 
Op 5 juni 2008
om 23:42 getekend door:
p.e.t.r.a.
Dit is niet ok
hola , bueno se que nadied entendera este idioma pero quiero hacer homrnaje a un gran hombre el señor benny neyman gracias benny por tu gran aporte por tu musica y por tus ganas de vivir te conoci viendo el concierto con el que estubiste con andre rieu y tu voz me volvio loco quede enamorado de tu voz gracias benny espero que tu familia logre tener el consuelo
adios... 
Op 5 juni 2008
om 23:20 getekend door:
v.i.c.t.o.r. .c.a.c.e.r.e.s.
Dit is niet ok
Lieve Hans, mevrouw Neyman, zus en verdere familie. Steeds als ik de nieuwe cd van Benny in mijn autootje draai, denk ik: "Benny, je hebt het komend afscheid "gevoeld" en hebt het in jouw liedjes verwoord!" Er gaat geen dag voorbij of ik draai de liedjes van zijn nieuwe cd (die ik samen met mijn dochter kocht tijdens Benny's laatste show in 2007 in het Theaterhotel Almelo, alwaar we een onvergetelijke avond hebben gehad) of ik kijk op de site van Benny Neyman.nl.
Een fantastische cd en ik vraag RTV Oost geregeld hiervan een liedje te draaien.
Hans, veel sterkte en probeer het leven weer zin te geven...en veel sterkte in de komende tijd.
Benny,ik kan je niet vergeten, koester jouw liedjes, je hebt me op afstand veel waardevolle herinneringen gegeven en die houd ik met liefde vast!
Liefs,
Dini 
Op 4 juni 2008
om 1:58 getekend door:
D.i.n.i.
Dit is niet ok
1955 aangekomen in Australia van Nederland 2008 een dvd gekocht,Andre Rieu in Maastricht, met Benny Neyman als gast artist.
Vandaag2-6-2008 ontvangen van mijn neef in Nederland Drie cds,Het allermooiste van Benny Neyman.
ik zit voor mijn computer met Benny op mijn cd player
wat een geweldige romantise singer was die man,wat een verlies niet aleen voor Hans maar ook voor ons.
Zijn nieuwste fans, Frans en Ellen Stolp.
He is in heaven now singing with the angels. 
Op 2 juni 2008
om 14:26 getekend door:
F.r.a.n.k. .S.t.o.l.p.
Dit is niet ok
9 juni wordt een moeilijke dag.Elkeen die rouwt en Benny mist zal dit op zijn/haar manier verwerken.Op deze manier wil ik graag aan alle mensen die hem heel erg missen veel sterkte toewensen.We kunnen enkel maar positieve gedachten de revue laten passeren.Bijna 57 jaar geleden zag hij het levenslicht te Maastricht,een stad die altijd zal schitteren.Heel veel sterkte aan de mama & Hans.
Dorine 
Op 2 juni 2008
om 10:13 getekend door:
d.o.r.i.n.e.
Dit is niet ok
Iedere dag draai ik de muziek nog van Benny, zowel thuis als inde auto,warme stem, dan komt er bij mij heel veel liefde naar boven. Veel moed en sterkte voor Hans en de moeder van Benny en familie 
Op 29 mei 2008
om 18:52 getekend door:
F.i.e.n.
Dit is niet ok
Lieve hans,moeder en familie,
wilde nog even mijn dank uitspreken over het feit dat wij(de fans)van "onze" Benny afscheid mochten nemen.Ik las op de site dat er misschien nog iets komt i.p.v. de telefooncirkel.Hoop dat dat gaat lukken. Laatst had ik een cd opstaan en toen Benny dichter bij jou zong moest ik heel erg aan je denken Hans.Vandaar dat ik je nu nog even schrijf.Heel veel sterkte.veel liefs 
Op 29 mei 2008
om 12:12 getekend door:
j.e.a.n.n.e.t.t.e.
Dit is niet ok
Lieve Hans,
Vele foto's op elke kast en wondermooie liedjes,de teksten zijn subliem en getuigen van Benny's gevoelsmens en genie zijn.Wij koesteren dit alles diep in ons hart.
Wij kunnen onze gevoelens en emoties terugvinden in zijn prachtige teksten.
Lieve Hans dat jullie zo uit elkaar gerukt werden moet hartverscheurend zijn en beseffen dat er zo veel monsters blijven rondlopen.Wij hebben ons lot niet in eigen handen.
Wij hopen dat ge de kracht hebt om verder te gaan,de moed om een blij mens te zijn.Zo zou Benny je het liefst zien.Praat veel over je groot verdriet het is een goede medicijn,vertel het aan Loesje.
Tevens willen wij ook ons medeleven betuigen tegenover Benny's mama,hoe moet zij dat grote leed verwerken?
Wij denken veel aan jullie maar denkeraan,ook wij delen een klein beetje in het zo grote leed dat jullie trof.Neemt u hart in je handen en draai het binnenste buiten en weet ik heb alles voor Benny gedaan wat in mijn mogelijkheid lag.
9 Juni zal nog een zware dag worden samen met alle mensen die Benny lief hebben bidden wij voor een vreedzame zielrust.
Veel hartelijke groeten Lena en Raoul uit Dendermonde. 
Op 28 mei 2008
om 18:05 getekend door:
V.a.n. .L.e.m.b.e.r.g.e.n. .L.e.n.a.
Dit is niet ok
hans fam en moeder veel sterkte gewenst 
Op 28 mei 2008
om 14:06 getekend door:
'.j.a.c.o.b.a.
Dit is niet ok
Benny deze week miste ik je wel ik hoorde je liedje op de radio en dacht waar zou je zijn en voelde me verdrietig .Hans ik hoop dat voor jou de pijn en verdriet te dragen is en dat je weer op de rails komt .sterkte positief blijven zou Benny ook willen ,hij houd van je
gr wendy 
Op 28 mei 2008
om 12:12 getekend door:
w.e.n.d.y.
Dit is niet ok
Hallo Hans ik wil je veel sterkte wensen
want het gemis wordt natuurlijk steeds groter,hoe langer Benny er niet meer is
Ik hoop dat je weer kracht krijgt om door te gaan.
Ik moest dit even doen 
Op 27 mei 2008
om 19:59 getekend door:
H.a.r.m.a.
Dit is niet ok
Vind het jammer dat er weer een zielig nummer van je gedraaid werd op de begrafenis van Bert André.
Houdt het dan nooit eens op ? 
Op 27 mei 2008
om 3:03 getekend door:
k.o.k.k.i.
Dit is niet ok
heel erg moeilijk moet het zijn om een mens als Benny in je nabijheid te verliezen.Het getuigt van grote klasse dat Benny zich tot het laatst zo sterk hield.Door het liedje over Maastricht heb ik destijds zijn liedjes ontdekt.
Nu,na zijn onfortuinlijke dood, doet het me nog meer denken aan hem als ik de stad weer bezoek.Hij had alles in zich om te geven.Ja Benny,je geboortestad ligt me aan het hart.Achter ieder straatje of pleintje ligt er een verrassing.
Dorine 
Op 26 mei 2008
om 10:17 getekend door:
d.o.r.i.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Hans.

Ik zit op dit moment op vakantie in Spanje,en moet aan jullie denken.
Dan denk ik de ene heeft plezier en de de andere heeft verdriet.
Wat is het toch oneerlijk op deze wereld.
Ik mis lieve benny.
Lieve Hans heel veel sterkte toegewenst.

Heel veel groetjes en liefs van xxx Margo. 
Op 25 mei 2008
om 17:51 getekend door:
m.a.r.g.o.
Dit is niet ok
Liefste Benny en alle die heel veel van hem hielden en houden. Iedere mist je op zijn manier en moet een goede weg hierin vinden geef elkaar het respect wat Benny ook wilde uitdragen. Een kind hoort niet voor zijn moeder naar de hemel te gaan. Lieve moeder van Benny heel veel liefs en wijsheid met dit grote verlies. Hans ik hoop dat je door alle lieve en zorgzame woorden die je toegezonden worden voldoende steun krijgt om het een plaats te geven.

een fan 
Op 24 mei 2008
om 19:30 getekend door:
e.e.n. .f.a.n.
Dit is niet ok
Even een foutje herstellen! Benny zal door de Toppers worden herdacht i.p.v. Symphonica in Rosso. Daar heb ik mij in vergist. Het wordt dus gedaan door Rene Froger, Gerard Joling en Gordon. Ik vind dat erg sympathiek van deze 3 toppers. 
Op 23 mei 2008
om 23:10 getekend door:
M.a.r.i.t.a. .O.u.d.s.h.o.o.r.n.
Dit is niet ok
Ik heb net een andrehalf uur naar de geweldige dvd Live van Benny gekeken .Ik voel een groot gemis en denk aan jou hans ,hoe moet het voor jou zijn ? heel veel sterke,Liefs Rini . 
Op 23 mei 2008
om 21:18 getekend door:
R.i.n.i.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 376      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
een trouwe fan
op 7 februari 2008

Contact met beheerder >
Contact met een trouwe fan:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto