Benny  Neyman

Benny Neyman

9 juni 1951 - 7 februari 2008

Of ik je terug zal zien
Ooit hier of daar
Daar blijf ik altijd in geloven
De laatste keer
Kijk mij aan
Ik heb je nog zoveel willen zeggen, willen vragen
Voordat het straks te laat is
Die mooie tijd vloog voorbij
Maar je moet weten
Ik zal altijd van je houden
En blijf gewoon geloven
Dat ik je terug zal zien

lieve Benny ...

rust zacht
< Vorige         461 t/m 480 van 7508        Volgende >
Wat blijft is zijn prachtige, tijdloze muziek. 
Op 13 mei 2008
om 21:19 getekend door:
S.a.k.e.
Dit is niet ok
Omdat ik al enkele keren dit register heb bezocht en er iets in geschreven heb, doe ik alleen omdat ik me voor kan stellen hoe erg het allemaal is. En dat geldt denk ik voor alle mensen die dit register tekenen. Ik kreeg gisteren van een zekere M. Reintjens een mail dat ik zo vaak dit register bezocht en dat het geen chatbox was enz. Als dit zo is, dan hoor ik het graag van degene zelf waar het voor bestemd is, en dat ben jij Hans. Dus als je vindt dat ik niet meer moet reageren hoor ik het graag. Ik leef gewoon mee; niet meer en niet minder. Gewoon zo nu en dan sterkte wensen. Nu weeer dus. 
Op 13 mei 2008
om 12:58 getekend door:
M.a.r.i.t.a. .O.u.d.s.h.o.o.r.n.
Dit is niet ok
Lieve Hans,

Alweer 3 maanden geleden. Een kwartaal,voor de meesten gauw gegaan, maar voor jou soms niet, denk ik.
En dan zegt men, de tijd heelt alle wonden, maar voor zoiets geldt dat niet vind ik. Ja, over 20 jaar misschien. Dan kijk je er iets anders tegen aan omdat de gewenning er dan wel is. Misschien ook iets eerder, maar voor nu geldt alleen maar rouwverwerking en verdriet. Juist nu het mooie weer begint te komen, vind ik juist dat het dan moeilijker wordt. Ik hoop dat je genoeg dierbare mensen om je heen hebt, en blijf gewoon praten over Benny en je verdriet om hem. We vergeten het niet zo gauw hoor. We weten hoe moeilijk je het hebt.
Heel veel sterkte en kracht!! 
Op 12 mei 2008
om 15:07 getekend door:
M.a.r.i.t.a. .O.u.d.s.h.o.o.r.n.,. .H.e.n.g.e.l.o.
Dit is niet ok
gisteren ben ik thuis gekomen van een vakantie op mooi rhodos,aan jou en bennie gedacht,de liedjes door mijn hoofd en hart laten laten stromen,ik heb er van genoten en weer nieuwe energie opgedaan,ik heb mijn zorgen daar kunnen laten,
liefs. 
Op 12 mei 2008
om 11:18 getekend door:
a.n.i.t.a.
Dit is niet ok
sterkte voor de famielie en vrienden en kenissen 
Op 8 mei 2008
om 15:29 getekend door:
a.m.a.n.d.a. .k.r.o.o.n.
Dit is niet ok
Hans,

Drie maanden..., het lijkt net gisteren.
Vragen, veel vragen...
Waarom jij Benny?
Al die jaren dat jij rondliep met pijnen. Onverklaarbare pijnen.
Waarom toch?
Maar jij bleef doorgaan...
Je wou nog zoveel verwezenlijken in je leven. Je had nog zoveel plannen...
Je geliefde, je dierbare familie, je fans. Je zou niemand teleurstellen.

Lieve Benny, man met een 'Groot Hart'. Rechtvaardigheid, bekommernis om anderen.. je bijzondere teksten, je prachtige stem. Je laat ons allen zoveel mooie, liefdevolle herinneringen na aan jou.
Dank je Benny!

Hans, dank aan jou voor alle zorgen die jij met zoveel liefde aan Benny gaf.
Dank je Hans!

Myriam 
Op 7 mei 2008
om 22:59 getekend door:
M.y.r.i.a.m. .H.u.b.l.o.u.
Dit is niet ok
alweer 3 maanden geleden dat we te horen kregen dat onze benny gestorven is.
ik kan het nog steeds niet bevatten
maar wie wel???
hans heel veel sterkte 
Op 7 mei 2008
om 15:34 getekend door:
l.i.a.
Dit is niet ok
3 maanden pijn,pijn in mijn hart,ik kan het niet loslaten,elke dag is Benny in mijn gedachten.Wat is het toch oneerlijk,zo,n lieve man waar menig mens van kon genieten.
En dan die schat van een Hans,heb zo met hem te doen,zag hem vorige week bij ons in het dorp bij de viskraam,ben zo geschrokken van dat anders zo lieve gezicht,een en al treur,had hem zo wel om zijn nek willen vliegen om hem te troosten,maar dat doe je dan toch maar niet.
Lieve Hans,als ik je kon helpen in deze vreselijke zware tijd zou ik het zeker doen,Het is zwaar en je moet er zelf doorheen zien te worstelen,het zal nog heel lang duren,maar op een gegeven moment,kun je het een plekje geven,je weet toch wel dat Benny altijd bij je is.
Riet 
Op 7 mei 2008
om 15:05 getekend door:
R.i.e.t.
Dit is niet ok
dag hans,het is vandaag al 3 maand dat benny afscheid van ons nam,heb een kaarsje aangestoken en zie regelmatig naar de site.beluister zijn liedjes enzoveel mensen die hem missen.op het filmpje van rimpelrock dat benny zegt dat hij veel van vlaanderen hield of wij ook een beetje van hem hielden,wel heel veel en dan komt mijn moed vol.ik wens je alle sterkte toe een rouwproces kan lang duren maar laat het maar toe. koester benny je hebt hem altijd bij jou.dikke kus frieda xx 
Op 7 mei 2008
om 9:47 getekend door:
f.r.i.e.d.a. .m.e.c.h.e.l.e.n. .b.e.l.g.i.e.
Dit is niet ok
Lieve Hans.

Het is nu 3 mnd geleden dat jouw lieve Benny helaas en veel te vroeg is overleden.
Hans hoe gaat het nu met jouw?
Ik denk dat ik het antwoord al weet, verdrietig en eenzaam.
Tja, ik heb ook dat gevoel, en ik leef zó met je mee.
Ik luister iedere dag naar de mooie liedjes van Benny.
Ik wens je heel veel sterkte, en denk ook vaak aan jouw.
Wat is het toch oneerlijk dat Benny er niet meer is, ik kan het nog steeds niet bevatten.
In gedachten ben ik bij jullie.
Heel veel sterkte toegewenst.

Groetjes en liefs van Margo. 
Op 7 mei 2008
om 1:25 getekend door:
M.a.r.g.o.
Dit is niet ok
Lieve Benny,iedere dag denk ik aan jou. iedere dag luister ik naar een liedje van jou.iedere dag verlang ik naar jou.iedere avond zeg ik iets tegen jou.iedere dag mis ik jou.iedere dag voel ik dat vreselijke gemis.Wat moet dat voor Hans moeilijk zijn.In mijn gedachten ben ik ook veel bij Hans.Iemand die je zo lief had te verliezen is onbegrijpelijk.Rest mij niets anders dan je veel troost te wensen,en geloof me Benny is bij jou,hij vergeet je niet net zo min als alle lieve mensen die van Benny houden. Vergeten doen we hem NOOIT!! 
Op 6 mei 2008
om 23:55 getekend door:
I.n.e.k.e.
Dit is niet ok
Hallo Hans

Heb je intervieuw gelezen. Blijf vooral wonen in het huis waar jij en Benny zo gelukkig waren. Eens komt er een dag waarop je weer kan lachen.
Nu zit ik hier thuis met de koptelefoon op te luisteren naar liedjes van onze Benny. Normaal zou ik nu in het Theater aan het vrijthof zitten luisteren naar hem en hem in levende lijve zien. Het blijft nog altijd moeilijk.
Heel veel sterkte nog

Anja 
Op 1 mei 2008
om 22:11 getekend door:
a.n.j.a. .j.a.n.s.s.e.n. .u.i.t. .M.a.a.s.t.r.i.c.h.t.
Dit is niet ok
hallo hans ik heb je interview gelezen en ik vond het geweldig en al je lieve woorden over benny al heb je verdrietige momenten er zijn ook mooie momenten vol mooie herinneringen en dat houd je sterk want dat benny een goed mens was dat weet iedereen die benny kende en van benny hield zijn prachtige muziek waar ik tientallen jaren van heb genoten en nog geniet want in mijn hart blijft benny bestaan heel veel sterkte hans en fam .janny.van.oenen .emmen . 
Op 30 april 2008
om 19:26 getekend door:
J.A.N.N.Y...V.A.N...O.E.N.E.N...
Dit is niet ok
Even een foutje herstellen van mijn bericht hieronder: strekte moet natuurlijk sterkte zijn.
Het boekje van Jos Brink heet Rouw op je dak. Dat was ik vergeten. 
Op 30 april 2008
om 17:49 getekend door:
M.a.r.g.o.t. .u.i.t. .Z.e.v.e.n.a.a.r.
Dit is niet ok
Ik heb in het condoleanceregister een verhaal gelezen van Karin Peters. Zij raadde Hans aan ,om het boekje van Jos Brink te kopen, dat zou helpen, bij het verwerken van zijn verdriet. Ik heb dat boekje ook aangeschaft en gelezen, omdat ik het ook haast niet verwerken kan, dat Benny er niet meer is , daar heb ik het nog heel moeilijk mee! Maar voor Hans is het natuurlijk het aller ergste ! Ik vind het boekje van Jos heel mooi, je hoort het hem gewoon allemaal vertellen. Ik ga het vast nog eens lezen. Bedankt Karin voor de goeie tip,het zal zeker helpen ! Strekte voor iedereen die Benny mist ! Liefs van Margot. 
Op 30 april 2008
om 16:38 getekend door:
M.a.r.g.o.t. .u.i.t. .Z.e.v.e.n.a.a.r. ...
Dit is niet ok
Benny
je was volkszanger nr. 1

we hebben een memoriam voor je aangemaakt op:
bennyneyman.memoriambook.nl 
Op 30 april 2008
om 11:33 getekend door:
e.r.i.k.
Dit is niet ok
Hoi Hans,toen ik te horen kreeg dat Benny niet lang meer te leven had ben ik eens diep erg diep gaan nadenken,ik had kaartjes voor 3 voorstellingen 5x Vlaardingen 2x Schiedam en 2x Rotterdam ,jammer dat het Benny de voorstellingen niet meer kon geven! Ik heb voor het geld dat ik terug heb gekregen voor de al gekochte kaartjes dan ook een Mp3tje gekocht en weet je wat ...ik loop nu dus met de hond buiten en luisterd gelijk naar Benny,zo is hij nog veel meer bij me dan eerst...heerlijk is dat.
Ik mis hem nog steeds en zie hem nog steeds voor me als ik zijn stem hoor,maar ja het is niet anders.
Lieve Hans je zal het nu best nog steeds erg moeilijk hebben zonder Benny maar probeer van dit leven te houden,je bent het waard.
Liefs Tonny 
Op 28 april 2008
om 20:06 getekend door:
T.o.n.n.y.
Dit is niet ok
Lieve Hans, ik wens je heel veel sterkte toe. Ik sta ervan te kijken dat je NU al zover bent om n interview te geven en misschien n boek te schrijven. Ik ben begonnen om je hulp te bieden door t dagelijks sturen van Reiki. Ik doe dat energy werk nl en ik dacht, alle kleine beetjes helpen.
Tis helemaal niet gek dat je in t huis waar je zo lang met benny samen gewoond en geleefd hebt, wilt blijven. Dat is heel normaal. Bij rauw therapy wordt er zelfs gezegd, om vooral t eerste jaar geen drastische veranderingen in je leven aan te brengen. Morgen is er toch altijd weer n dag? Neem en vooral gun jezelf de tijd!
het was net maar, dat t tot me door gedrongen is, dat Benny op onze anniversary van 17 jaar is overleden. Dus zijn sterfdag zal ik nooit vergeten.
Doordat ik uit t voormalige Nls-Indie van oorsprong ben, heb ik toch al de gewoonte om de verjaardagen en sterfdagen van familie en bekenden te herdenken. Dus Benny's zal ook herdacht worden. heel gemakkelijk tis mijn trouwdag toch dan ook?

Hans, nog maals doe gewoon zoals t jou aanvoelt je het moet doen. En volg je gut instinct! In gedachten zijn onze gedachten bij je, gedurende deze tijd in je leven.
Mocht je warmte ergens voelen of n soort prikkelingen, dan zijn dat de universele energy stralen. Ik hoop dat ik je op deze manier hierdoor deze moeilijke tijd heen kan helpen. Houd jezelf zo goed mogelijk als je dat kunt en als je huilen moet? nou good for you! het hoort bij t rauwen en de genezeing van t verlies! gruces uit Thornhill,Ont.Canada, Powderbrush 
Op 27 april 2008
om 3:45 getekend door:
p.o.w.d.e.r.b.r.u.s.h. .i.n. .O.n.t.a.r.i.o.,. .C.a.n.a.d.a.
Dit is niet ok
Benny,
Voor mij was jij de beste zanger van het levenslied. Ze hebben me altijd diep geraakt en troost gegeven.
Daarom fluister ik jouw naam nog tijden lang!
Bedankt lieve man 
Op 25 april 2008
om 19:24 getekend door:
D.i.c.k. .v.a.n. .d.e.r. .S.p.e.k.
Dit is niet ok
Ik stond vandaag onder de douche "Een vrijgezel" te zingen, toen was het ook meteen weer de harde waarheid dat je er niet meer bent...
Benny ik mis je. 
Op 25 april 2008
om 19:11 getekend door:
R.i.c.h.a.r.d.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 376      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
een trouwe fan
op 7 februari 2008

Contact met beheerder >
Contact met een trouwe fan:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto